Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Kariyer hedefleriniz ve aile değerleriniz arasında kalarak, kendinizle ters düşebilir, zorlu bir seçim süreci içinde kararsız kalabilirsiniz. İş ve sosyal yaşamınızdan gelişen ilişkilerle gizli anlaşma ve kulisler içine girebilirsiniz. Sezgilerinizin çok güçlü olduğu bugün içinizden gelen sesi dinleyerek harekete geçebilirsiniz. Desteklerinizin bol olduğu halde eyleme geçmek için yarını bekleyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata bakış açınızın dönüşmeye başladığını fark etseniz de; gündelik söylemleriniz de değerlerinize bağlı kalabilirsiniz. Duygusal ifadeler kullansanız bile, hedeflerinize varmak için sert ve disiplinli tavırlar sergileyebilirsiniz. Aynı fikri paylaştığınız kişi ve gruplarla işbirlikleri içine girebilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınıza odaklanabilir, kariyerinizle ilgili hayallerinize varmak için finansal destekler bulabilirsiniz. Çalışma ortamınızla ilgili yeniden yapılandırma çalışmaları yapabilir, sezgilerinizin gücünü kullanarak yeni projeler oluşturabilirsiniz. Fakat sahip olduğunuz maddi manevi değerleri kullanırken boyunuzu aşan harcamalar yapabilir, abartılı sözler verebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle birlikte hareket ederken kendi değerlerinize ters düşebilir, ortak hedeflerin size çok ta uymadığını düşünebilirsiniz. Abartılı tavırlar sergilemek yerine kendinizi olduğu gibi ortaya koymanızda fayda var. Hayata bakış açınızda kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşamanıza rağmen sevdikleriniz ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteği sizinle.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde uzun vadeli yatırımlar ve finansal krizlerin çözümü için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz. İşlerinizi erken saatlerde tamamlamanızda fayda var. Çalışma ortamınızdan gelişen işbirlikleri karar verme sürecinize destek olacak ve girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır fakat gün içinde karşılaştığınız düşmanlıklar hassasiyetinizi artırabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzda hareketine devam eden Ay; işbirliği ve uyum içinde davranmanızın gerekliliğini hatırlatabilir. Özellikle sabah saatleri anlaşmalar, fikir alışverişi ve ortak hareket etmek için son derece uygun zamanlar olabilir. Sevdiklerinizin de desteğiyle girişimlerde bulunabilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapabilirsiniz fakat keyifleri fazla abartmamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunma isteğiyle başlayabilir, sezgilerinizin ve yeteneklerinizin yardımıyla uzun vadeli yatırımlara yönelebilirsiniz. Aileden kaynaklanan değerler ve ilişkiler çalışma ortamınızda da başarılı olmanız için gereken desteği verecektir fakat iş ve aile yaşamı arasında kalarak kendinize ters düşen abartılı tavırlar içine girebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayata bakış açınızı yeniden değerlendirdiğiniz bu günlerde önceden verdiğiniz sözlere ya da odaklandığınız hedeflere ters düşebilir, seçim yapmaya zorlanabilirsiniz. Abartılı ve sert söylemlerde bulunmanız sonradan sizi sıkıntıya sokabilir. Romantik ilişkilerle ilgili yaşamınızı etkileyen kararlar almaya yatkınsınız. Güçlü sezgileriniz sevdiklerinizi ikna etmenizi sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün harcamalarınızda ve yatırımlarınızda dikkatli olmalı, abartılı beklentiler içine girerek hedeflerinizden şaşmamalısınız. Girişimlerinize sabah saatlerinde başlayıp, öğleden sonra var olan işlerinizi tamamlamaya bakmakta fayda var. Ailenizle zaman geçirip, onlarla ilişkileriniz güçlendirmek, gayrimenkul yatırımları için destek aramak ve evinizi güzelleştirmekle uğraşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde ki kararlılığınız öğleden sonra yerini kararsızlık ve belirsizliğe bırakabilir. Sosyal medya da aktif olabilir, kendinizi ifade edebilir, duygusal bir dille ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımları erken saatlerde tamamlamakta fayda var. Karşınızdakilerin beklentileri sizi ikilemde bırakabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeteneklerinizi ve sezgilerinizi kullanarak, kariyer hedeflerinizde başarıya ulaşabilir, iş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulisler maddi gelirlerinizle ilgili başlangıçlar da sizi destekleyebilir. Fakat çalışma ortamınızda abartılı beklentiler içine girmeniz kayıplara yol açabileceği gibi öğleden sonra kararsızlık yoğunlaşabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmeye devam eden Ay; özellikle sabah saatlerinde yaşamınızı ilgilendiren konularda başlangıçlar yapmanıza ve girişimlerde bulunabileceğinize işaret etmekte. Sezgilerinizin yoğun olması hayata bakış açınızı doğru yönde yapılandırmanızı ve kendinizi rahat ifade edebilmenizi sağlamakta. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplardan ve arkadaşlardan destek görebilirsiniz.