Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.02.2014

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Finansal konularda güçlü kişilerden destek bulabilir; kariyerinizi olumlu etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerek iş gerek sosyal yaşamda aktif olacağınız faaliyetlerde bulunabilir; önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz. Kendi değerinizi bilerek davranmanız size fayda sağlayacak koşullar getirebilir. Akşam saatlerine doğru üzerinize aldığınız sorumluluklar çaba gerektirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzdaki Ay’ın bugün olumlu etkileri altındasınız. Geleceğinizi şekillendirmenize olanak sağlayacak fırsatlar var. Yurtdışı, eğitim veya hukuki alanda konusunda yetkin ve güçlü olan kişilerin desteklerini alabilirsiniz. Edineceğiniz fikirler sayesinde kendinize yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Günün son bölümünde biraz mücadele gerektiren işler olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konularda sizi endişeye sürükleyen düşüncelerinizden uzaklaştıracak fırsatlarla bugün karşılaşabilirsiniz. Ortak olduğunuz gelirlerden, kredi veya eşin parasından faydalanma şansınız olabilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarda istediğiniz güven ihtiyacını karşılayacak gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise alacağınız haberler hedeflerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bağlı olduğunuz gruplar, dernek çalışmaları veya ekip ruhuyla giriştiğiniz işler bugün sizi meşgul edebilir. Otorite konumundaki kişilerden alacağınız bilgi veya maddi destek sizi hem mutlu hem de tatminkar kılacaktır. Arkadaşlarınızla ilişkinizdeki pürüzleri onaracağınız gelişmeler yaşayabilir; bunun için gerekli olumlu yaklaşımı gösterebilirsiniz. Ancak ortak gelirlerde canınızı sıkan şeyler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatındaki maddi manevi güven ve istikrar arayışınız bugün olumlu gelişmelere açık. Güç odaklarından alacağınız desteklerle konumunuzu sağlamlaştırmanız söz konusu. Ancak karşınızdaki gruplara veya fikirdeki kişilere dikkat etmelisiniz zira sizi uğraştırabilirler. Liderliği ve yönetimi elde tutabilmek için mücadele edeceğiniz bir dönem geçirmektesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayattan huzur bekliyor; istikrar arıyorsunuz. Günün ilk bölümünde keyfinizi kaçıran durumlarla ilgili sizi olumlu beklentiler getirecek gelişmeler olabilir. Çocuklar, yaratıcı konular veya gayrimenkulle ilgili bilgiler alabilirsiniz. Maddi konularda sıkıştığınız anlarda destekler bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise grup çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda bugün krizli durumlar söz konusu. Elde etmiş olduğunuz gelirleri arttırmak için bazı planlarınız olabilir. Aile içinden güçlü kişilerden alacağınız desteklerle yeni bir yön çizmek isteyebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise ısrarcı olmanız size artılar getirirken eksileri de beraberinde taşıyabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün de ikili ilişkiler ve işbirlikleri gündeminizde. Karşınızdaki kişilerle maddi manevi alış verişler içinde olabilirsiniz. Değerlendirmelerden ve yüzleşmelerden geçirdiğiniz düşüncelerinizin etkisiyle bir yön belirlemek durumunda kalabilirsiniz. Evde veya bir gayrimenkulle ilgili sizi harekete geçiren ve bir hamle yapmaya yöneltecek gelişmeler akşam saatlerinde sizi uğraştırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gündelik işlerin yanı sıra sağlıkla ilgili temalar programınız dahilinde olabilir. Kontrollerinizi yaptırabilir; bırakamadığınız alışkanlıklarınıza veya değiştirmek istediğiniz düzenlerinize yeni bir ritim getirebilirsiniz. İş hayatında ise mali konular önem kazanırken gelecek güvencesi sağlamak adına bazı değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Keyiflere yönelik yaşamak isteğinin yanı sıra huzurun, karşılıklı güvenin olduğu bağlar kurmak niyetindesiniz. Bugün hem özel ilişkinizi hem çocuklarınızla olan bağlarınızı güçlendirebileceğiniz koşullar var. Bunu iyi değerlendirmeye bakın. Ayrıca aileden gelen bir gayrimenkulle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Eder değer sorgulaması yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Evde, ailede bitiş veya başlangıçların olduğu günlerdesiniz. Güvensiz hissetmenize neden olan konuları bugün alacağınız desteklerle aşmanız mümkün. Ancak kontrolünüz dışında yaşanacak gelişmeler de yok değil. Geçen hafta başlattığınız girişimlerle ilgili ki bu bir ilişki veya bir iş konusu olabilir yeni bir evre gelişebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygu ve düşüncelerinizi aynı potada eritebilir; yaratıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ancak bir taraftan da gerçekçilikten fazla uzaklaşmamalısınız. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerinizi geliştireceğini ve paylaşımlarda bulunacağınız koşullar içindesiniz. Birlikte güzel vakit geçirebilir; yolculuklara çıkabilirsiniz. Ayrıca bilinçaltınızı kurcalayan sorulara cevap bulabilirisiniz.