Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay’ la birlikte daha enerjik ve yoğun olabilirsiniz. Bugün ekonomik konularla ilgili içinde hırs barındıran zorlu bir mücadele içine girebilirsiniz. İstediğinizi elde etmek için gereken güce sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Geçmiş borç ve alacaklar gündeme gelebilir, aldığınız desteklerle sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün hem ilişkilerde hem de yaşamınızı etkileyecek olaylarda büyük bir efor sarf ederek taleplerinizi kabul ettirebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteği eskiden beri devam eden sorunların çözümünde size faydalı olabilir. Gizli ilişkiler ve kulisler aniden gelişmelerin farkına varmanıza ve içinizde biriktirdiğiniz öfkeyi dışarıya yansıtmanıza neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedef ve ideallerinize odaklandığınız, geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmek için görüşmeler yaparak, harekete geçmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlar ve sosyal gruplarla zaman geçirebilirsiniz. Finansal konularla ilgili krizler sizi zorlasa bile her şeyin üstesinden gelebilecek güce ve hırsa sahip olabilirsiniz. Geçmiş maddi kayıplar yine gündeme gelebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gelecekte kendinizi güvende hissetmek, ekonomik konularla ilgili hedeflerinize varmak için; işbirliği içinde olduğunuz kişilerden alacağınız destekle harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için sonuna kadar gidebilir, hırsla mücadele edebilirsiniz. Eski arkadaşlar ve konular tekrar karşınıza çıkabilir, iş ve sosyal hayatınızda daha aktif ve enerjik davranabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda geçmişten gelen sorunlar veya fırsatlarla bugün tekrar karşılaşabilirsiniz. Bugün eskiden beri devam eden sorunları çözmeniz ve yüklerden kurtulmanız için gereken desteğe ve güce sahip olabilirsiniz. Kariyer hedeflerinize varmak için zorlu mücadele içine girebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi cesaretle savunabilir, olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Görüş ve düşüncelerinizde değişikliğe gitmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Eskiden beri devam eden mahkeme, akademik eğitim ve yurtdışıyla ilgili konularda çözüm aşamasına gelebilirsiniz. Sevdiklerinizden de alacağınız destekle istek ve taleplerinizi kabul ettirebilmek için zorlu bir mücadele içine girebilirsiniz. Büyük bir hırsla gücünüzü ortaya koymaya çalışabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; koşulları sizin belirleyemeyeceğinizi göstermekte. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişiler sizde farkındalığa sebep olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili eskiden beri devam eden sorunları çözebilir, büyük bir hırsla krizlerin üstüne giderek gücünüzü ortaya koyabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün karşınızdakileri ikna edebilmek, taleplerinizi kabul ettirebilmek için büyük bir güç sarf edebilirsiniz. Size güç kazandıracak anlaşmalar ya da işbirlikleri içine girebilir, alacağınız destekle ilişkileri harekete geçirebileceksiniz. Eski konu ve kişiler tekrar hayatınıza girebilir ama size yük getirenleri hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yeniliklere hazırlanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz, doğru riskleri üstlenerek hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerde ani gelişmeler ve farkındalıklar yaşanabilir. Bugün çalışma ortamınızda eski sorunlar tekrar açığa çıkabilir ama artık çözümlerini bulabilir hırsla mücadele edebilirsiniz. Koşullarınızı muhafaza etmek için savaşırken dönüşüme de izin vermelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün kendinizi çok güçlü hissedebilir, büyük bir hırsla istek ve taleplerinizi kabul ettirmek için mücadele edebilirsiniz. Hayatınızda sizi etkileyecek dönüşümlerin yaşanabilmesi için eskiden beri bağlı olduğunuz ama size sorun olan yüklerden kurtulmanın zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. Cesaret gerektiren riskleri alabilmeniz için aileden de destek alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi maddi olarak güvende hissetmenizi sağlayan yatırımları muhafaza etmek için verdiğiniz savaştan vaz geçerseniz daha güçlü olabileceğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bir süredir size sorun getiren aile ve eve dair krizleri çözebilecek durumdasınız. Geçmiş fırsatların karşınıza gelmesi mümkün. Bugün alacağınız haberler harekete geçmenizi sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Anlaşmalar, eğitim ve yolculuklarla ilgili yoğun bir efor sarf edebilir, üstünde çalıştığınız işlerin başarıya ulaşması için hırsla hareket edebilirsiniz. Eski okul arkadaşları ya da verdiğiniz sözler bugün karşınıza çıkarak sizi çözüm sürecine sokabilir. Yakın çevre ilişkilerinde ve iletişiminizde daha güçlü olabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili hareketlilik yaşanabilir.