Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.05.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Neşe ve iyimserlik gün boyunca sizinle olacak. Enerjinizin yüksek oluşu hevesli ve dinamik davranacağınıza; çekinmeden ve özgüvenle girişimlerde bulunma gücüne sahip olacağınıza işaret etmekte. Sanat, yaratıcı çalışmalar ve sosyal faaliyetler adına verimli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayrıca aşktan yana şansınız açık. Yönetsel konularda ise liderliği ele alabilir; öne çıkabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eviniz, ailevi konular, gayrimenkul ve sahip olduğunuz değerlerinizle ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Yeni kararlar alabilir; var olan düzenleri değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle aranızda geçecek dialoglarda gurur ve yönetme arzunuz öne çıkabilir. Ayrıca bugün lüks tüketim ürünlerine ilginiz artabilir; yüksek harcama yapmaya meyilli olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün gerek düşünceleriniz gerek söylemlerinizle ön planda olabilir, çevrenizdekileri etkileyecek nitelikte davranabilirsiniz. Büyük düşüncelerinizi yaratıcı ifadelerle süsleyerek sunabilir, başarı kazanabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, anlaşmalarla ilgili olumlu gelişmelere açıksınız. Geri planda size destek olacak kişilerden maddi manevi yardımlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular bugün meşguliyetleriniz arasında önemli bir yer tutabilir. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik girişimlerde bulanacağınız gibi harcamalarınızda da artışlara neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Hedefleriniz için gereken meblağı gözden çıkarabilirsiniz. Ayrıca bağlı olduğunuz grupla bir hareket etmek istemenize rağmen çıkarlarınız söz konusu olduğunda önce kendinizi düşünebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi rahat ifade etmenize; gösterişli olmanıza olanak sağlamakta. Arzularınızın peşinden hevesle gidebilir; iyimser ve keyifli düşünceler içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda ise maddiyatın öne çıkması, güven ve istikrar arayışında olmanız finansal konulara eğilmenize neden olabilir. Yüksek hedefler seçebilir, gelirlerinizi arttıracak yatırımlarda bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Geleceğe yönelik başlattığınız girişimler bugünlerde istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. İşin içinde para ve yönetimsel konulardaki kontrol dışı durumlar olabilir. Kısa bir süre için geri planda kalarak çözümler yaratma peşinde olabilirsiniz. Birkaç gün içinde yaptığınız çalışmaların verimini alacağınız günler gelecektir. Maddi kaynaklarınızı doğru kullanmaya bakmalısınız.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar içinde oldukça popüler ve yeteneklerinizle ön planda olacağınız zamanlar var önünüzde. Arkadaşlardan, ekip çalışmalarından ve çevrenizden aldığınız destekle maddi kaygılarınıza çözümler üretebilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarda ısrarcı olduğunuz alanlarda size yeni bakış açısı kazandıracak kişilerle irtibata geçerek; eksik yönlerinizi törpüleyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatta ön plandasınız. Eğlence, keyifler ve liderlik teması gündeminizde. İşbirlikleri ve ortaklıklardan gelen fırsatları maddi kazanca çevirmenize olanak sağlayacak gelişmeler olabilir. Ancak kendinizi ve yeteneklerinizi fazlasıyla abartmaktan kaçınmalısınız. İlişkilerde ise huzur, güven ve istikrar sağlamanın yanı sıra size gurur kaynağı olacak kişilerle tanışacağınız ortamlar oluşabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayata kendi bakış açınızdan bakmakta ve gidişatı kendi istekleriniz doğrultusunda yönetme niyetindesiniz. İş hayatınızda veya günlük yaşantınızla ilgili yapacağınız değişiklikleri sağlam temellere oturtarak kurabilirsiniz. Bu düzeni sağlamak için fazladan harcama ve efor sarfetmeniz gerekebilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklar ufkunuzu açarken aynı zamanda keyif de verecektir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konular gündeminizde önem kazanmakta. İş hayatında parasal konularda liderliği ele alabilirsiniz. Çocuklarınız, yaratıcı olduğunuz alanlar veya gayrimenkul için harcamalar gündeme gelebilir. Duygusal paylaşımlarda ise hem kendi hem karşı tarafın isteklerini yerine getirmek ve ilişkinizi sağlamlaştırmak için keyiflerinize fazlasıyla maddi olanaklarınızı seferber edebilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktanız olmakta. Karşınızdaki kişiler maddi manevi size yol açabilir; ufkunuzun gelişmesine olanak sağlayabilir. Etkilenmenize sebep olacak tutumlarından faydalanmaya bakmalısınız. Aile kaynaklarının değerlendirilmesi, gayrimenkul veya yerleşime dair geçtiğimiz günlerde atmış olduğunuz adımların bugünlerde geri dönüşleri olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma ortamında liderliği ele alabilir; kendinizi yeteneklerinizle öne çıkarabilirsiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar artmasına rağmen durumu kabullenebilir; içinde bulunduğunuz koşullardan keyif almaya yönelik davranabilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınızı bozan şikayetlerinizi geride bırakmaya niyet edebilir; yaşantınıza yeni bir düzen getirebilirsiniz.