Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.06.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Maddi manevi değerlerimizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Geçmişin hesabını yaparak gelecekteki huzur, güven ve finansal konularda rahat edeceğimiz şartlarımızı oluşturmak için ön hazırlıkları yapabiliriz. Bu hazırlık aşamasında düşüncelerinizin duygularınızla da örtüşmesi gerektiği inancı taşımaktasınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerleyen Ay, güvende olma ihtiyacınızı arttırmakta. Bugün yaşanacak gelişmeler karşısında sabırlı, sakin ve temkinli davranmaya özen gösterecek; maddi manevi konforunuzu ön planda tutacaksınız. Günün enerjileri girişimler için uygun olmasa da ileriye yönelik planlar yapmak için size fırsatlar getirecektir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konularda size kazanç sağlayacak girişimlerde bulunmak isteğindesiniz ancak elde olmayan nedenler veya size güven vermeyen koşullar nedeniyle bu isteğinizi ertelemektesiniz. Hafta sonu gelişmelerin lehinize dönecek olması sizi harekete geçirecektir. Ev, gayrimenkul alım satımı ve ticaretten yana şanslı bir dönemdesiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bağlı olduğunuz gruplar içinde etkinsiniz ve gücünüzü kabul ettirmekten yana ısrarcısınız. Temkinli ve sabırlı davranarak isteklerinize ulaşacağınızın bilincindesiniz. Göstereceğiniz şefkat ve sağduyulu tavır davranışlar çevrenizin güvenini de kazanmanıza yardımcı olacaktır. Bugün yeni girişimlerden uzak durmalı; var olan konuların üzerinde çalışmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatında maddi konuların önem kazandığı şu günlerde istikrarı ve sürdürdüğünüz çizginizi korumaktan yanasınız. Bilinçaltınızdaki güvenlik ihtiyacı nedeniyle temkinli ve uzun vadeli düşünerek hareket etmektesiniz. Meydana gelebilecek değişiklikler karşısında hemen girişimde bulunmamalsınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim ve iletişim alanında size yeni kazanç kapıları açacak fırsatlar devam etmekte. Ancak bugün temkinli olmalı; önerileri kabul etmeden önce değerlendirmeye tabi tutmalısınız zira girişimler için uygun koşullar içinde değilsiniz. Daha rahat harekete geçecek ve fikir ve düşüncelerinizi akıcı bir şekilde ifade edebileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ortak olduğunuz gelirler, faiz, alacak gibi maddi konularda istediğiniz güveni bulmakta ve alıştığınız düzeni sürdürmekte zorlanıyorsunuz. Artık bir karar aşamasına gelmiş gibisiniz. Ancak bugün girişimde bulunmak yerine başkalarından aldığınız önerileri değerlendirebilir; gelecekte uygulayacağınız planları yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşınıza size ayna olacak kişiler çıkabilir. Onlardan öğrenecekleriniz sayesinde kendinizde eksik olanları görebilir; iç değerlendirmeler yapabilirsiniz. Eşiniz, ortağınızla olan ilişkinizde güven ihtiyacının arttığı şu günlerde işbirliğinizi sorgulayabilirsiniz. Ancak ileriye dönük hızlı bir karar almamalı; sağduyulu davranmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün de bir önceki gün gibi sabırlı ve temkinli harekete etmeniz gerekebilir. İş yaşantınızda konumunuzu sağlamalaştırmakla, güven tazelemekle veya ileriye dönük yatırımlarınızı planlamakla geçirebilirsiniz. Yeni amaçlar peşinde koşmak yerine elinizde var olanları değerlendirmeli: yeni girişimlerinizi ertelemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşk hayatınızda huzur ve güven arayışınız sürmekte. Sevdiğiniz kişiden bağlılık ve sadakat isteğindesiniz. Çocuklarınızla birlikte yolculuk veya keyiflere yönelik planlar yapabilir; onlarla sevgi çerçevesinde iletişim kurabilirsiniz. Aileden gelen varlıkları veya kazançlarınızı geleceğinizi düşünerek değerlendirmek niyetlisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aile içinde huzuru sağlamak ve beklediğiniz güvenli ortamı oluşturmak isteğindesiniz. Ev, yerleşim değişikliği veya gayrimenkul alımıyla ilgili planlarınız olabilir. Ancak harekete geçmek yerine para durumunuzu ve koşulları ayarlamak daha faydalı olabilir. Uzun vadede size başarı ve güç sağlayacak girişimler söz konusu.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabit fikirli olmanın size bir şey kazandırmayacağını bilmeli; düşüncelerinizde esnemeye çalışmalısınız. Eğitim, yolculuklarla ilgili alanlarda planlı olmalı; ticaret hayatında temkinli hareket etmelisiniz zira bugün girişimleriniz boşa çıkabilir. Diğer yandan sevdiklerinizle şefkate dayalı ilişkiler kurabilirsiniz.