Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.06.2014

Koç        21 Mart - 20 Ni­san

Bugün çalışmalarınızın yavaş ta olsa ilerlemesi sizi rahatlatabilir. Emeklerinizin karşılığını alabilir, lehinize gelişen verimli sonuçlar alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımında aracılık yapabilir ya da aracılardan fayda görebilirsiniz. Uzun vadeli girişimler için hesaplar yapabilir, günlük alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirerek, daha planlı olmaya çalışabilirsiniz.

Boğa      21 Nisan - 21 Mayıs

Günü verimli geçirebilmek ve keyif almak için planlar yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınız için alış verişe çıkabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızı veya sevdiklerinizi mutlu edebilmek için yapacağınız çalışmalardan siz de mutlu olabilirsiniz. Sizin için çalışan aracılar kazançlarınızı artırmanıza yardımcı olabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizden fayda görebilirsiniz.

 

İkizler     22 Mayıs - 21 Haziran

 

Ertelediğiniz işleri tamamlayarak ve evinizi düzenleyerek günü geçirebilirsiniz. Ailenizin de mali desteğini alarak, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uzun vadeli projeler içine girmenizde ve yaptığınız işte dönüşüme gitmek için planlar yapmanızda fayda var. Ev ekonomisini gözden geçirerek daha tutumlu olabilirsiniz.

 

Yengeç   22 Haziran - 23 Temmuz

 

Bugün verdiğiniz sözlerin ya da imzaladığınız kontratların uzun vadeli bağlayıcılığı olabilir. Aldığınız haberleri doğru değerlendirdiğiniz takdirde lehinize sonuçlanabilecek adımlar atabilirsiniz. Sevdiğiniz ya da keyif aldığınız konuların ağır ama kararlı bir dönüşüm içinde olması sizi de gelecek için planlar yapmaya zorlayacaktır.

 

Aslan   24 Temmuz - 23 Ağustos

 

Sabah saatlerinde gelir gider hesaplarınızı düzenleyerek, daha tutumlu olmaya çalışabilir, uzun vadeli girişimlerinizi planlayabilirsiniz. Fakat öğleden sonra Ay boşlukta olacağından başlangıçlara kalkışmamalısınız. Günü verimli geçirebilmek için başlayıp sonuç alamadığınız konuların üstünden geçerek, detay gerektiren işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Başak    24 Ağustos - 23 Eylül

Hem ekonomik hem de sosyal konularda aktif ve girişimci olmanıza rağmen öğleden sonra işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Arkadaşlarınızın ya da yakın çevrenizin desteği ile yaşamınızın kontrolünü elinizde tutarak, taleplerinizi ifade edebilirsiniz. Kontrat ve sözleşmeleri sabah saatlerinde imzalarsanız, erteleme ve engellerden kurtulabilirsiniz.

Terazi       24 Eylül - 22 Ekim

Enerjinizin düştüğü, kendinizi yalnız hissettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde size destek veren kişilerin varlığı endişelerinizin dağılmasına ve işlerinizin ilerlemesine yol açsa bile, sonrasında atalet içinde olabilirsiniz. Bugün çok detaylı hesaplar içinde olmanız önümüzde ki birkaç gün; daha kontrollü ve aktif olmanızı sağlayacaktır.

Akrep     23 Ekim - 22 Kasım

Geleceğe dair hedeflerinize ilerlemek için attığınız adımları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan aldığınız destekle, yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonra yeni girişimlerde bulunmadan var olan işlerinizi sonuçlandırmaya yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla fikir alış verişinden fayda görebilirsiniz.

Yay          23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde detay gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, üstünüze düşen görevleri yerine getirebilirsiniz. Finansal konularda yardım alarak, geleceğe dair hedeflerinize varabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Gizli bilgilerin açığa çıkması ya da kulislerden alacağınız duyumlar kariyerinize fayda sağlayacak gelişmelere neden olabilir.

Oğlak     23 Aralık - 20 Ocak

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliklerinizle beraber hareket ederek uzun vadeli projeler içine girebilirsiniz. Hedeflerinize varmak için kararlı ve detaylı çalışmalar içine girebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde düşüncelerinizi tekrar gözden geçirerek, daha verimli olabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

Kova        21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularda ki endişelerinizi giderecek gelişmeler yaşanabilir. Beraber iş yaptığınız kişilerle uzun vadeli projelerinizi ve yaptığınız hesapları paylaşmanız içinde bulunduğunuz krizleri çözebilir. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan dönüşümler için gerekli planları yapabilir, detaylı çalışmalar içinde olabilirsiniz. Öğleden sonra durum değerlendirmesi yapmanızda fayda var.

Balık        20 Şubat - 20 Mart

Şartları siz belirleyemeseniz de, sevdikleriniz sizin lehinize gelişecek projelerle karşınıza gelebilir. Romantik ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşımak için gereken desteği alabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamak için detaylı planlar yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde yeni girişimlerde bulunmadan; var olan işlerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz.