Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Arkadaşlar, dostlar ve yakın çevrenizle iletişim içinde olabilir; birçok paylaşımda bulunabilirsiniz. Akılcı yaklaşımların yanı sıra duygusal hassasiyetlerinizin yüksek olduğu şu günleri ilişkilerinizi düzenlemek adına kullanabilirsiniz. Ancak ani tepkiler vermekten, düşünmeden harekete geçmekten kaçınmalısınız. Yolculuklar, eğitim ve ulaşımla ilgili sorunlara dikkat.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konularda yaşadığınız hareketlilik

  devam ermekte. Harcamalarınıza artık dikkat etmeniz gerektiğini düşünmektesiniz. Eğitim, ticaret gibi alanlardan elde edeceğiniz kazançlara açıksınız ve risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Ancak düşünmeden ve hesap kitap yapmadan herhangi bir girişimde bulunmamalısınız. Çevrenizdekileri fikir ve düşüncelerinizle kolayca etkileyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ay’ın burcunuzdaki ilerleyişi sizi halen dinamik kılmakta. Bugün istekleriniz için fazla düşünmeden harekete geçmeye hevesli olabilirsiniz. Ancak içinde bulunduğunuz enerjilerden dolayı beklemeyi tercih etmeniz yararınıza olabilir. Maddi konularda karşılaştığınız fırsatları değerlendirirken duygusal davranabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili yarından sonra kararlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı etkileyen ve sizi huzursuz kılan düşünceler içindesiniz. Bir yandan duygusal tepkiler verirken diğer yandan akılcı olmaya çalışıyorsunuz. Bugün kardeş, yakın çevrenizi ilgilendiren konularda kontrolünüz dışında gelişen bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Eğitim, ticaret ve yolculuklara ait alacağınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Günü dinlenerek geçirmek iyi olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar, dernek ve ekip çalışmaları gündeminizdeki yerini halen korumakta. Çevrenizdeki kişilerin sürekli değişen fikir, düşünce ve söylemlerinin sizi meşgul edebiliri karmaşanın olduğu süreçler geçirebilirsiniz. Belirlediğiniz hedeflere yeni yön verecek beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ancak harekete geçmek için uygun koşullarda olmadığınızı bilmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda hareketliliğin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Gerek ticari gerekse de eğitim ve iletişime dair pek çok gelişme yaşanabilir. Fazla düşünmeye zaman ayırmadan alacağınız kararlar sizi sonradan zorlayabilir. Ailevi konuların gündemde olduğu şu günlerde yaklaşımlarınız duygusal olabilir; sorumlulukları üstünüze alarak fedakarca davranabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hayata bakışınızda ikilemler yaşamaktasınız. Arkadaş ilişkileriniz, geleceğiniz ve iş hayatınızda ileride yaşanacaklara dair nasıl davranmanız gerektiği konusunda belirli bir tavır geliştirmek istiyorsunuz. Fazla düşünmeden hareket etmek; güdüsel tepkilerle hareket etmek fayda sağlamayabilir. Bugün yurtdışı işleriniz, eğitim ve yolculuklarla ilgili haberler alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal paylaşımlarınızda ikilemler içindesiniz. Hem akılcı hem duygusal davranmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizi ifade ederken kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Finansal konularda atacağınız adımlar riskler içerebilir. Bugün geleceğinize dair girişimlerinizle ilgili düşünceler içinde olabilirsiniz. Anca hızlı aldığınız kararlar sonradan size yükler getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler ve ortaklıkları içeren gelişmeler hala gündeminizde. Karşınızdaki kişiler fevri ve fazla düşünmeden hareket edebilirler; kimi zaman kırıcı davranabilirler. Üzerinde çalıştığınız anlaşma veya içinde bulunduğunuz işbirliklerinde kontrolün size ait olmaması gerginliğe sebep olabilir. Bugün yeni bir hamlede bulunmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş, güç ve gündelik hayatta yapılacaklar sizi oldukça yorabilir. Hızlı hareket etmek ve herşeye yetişmek zorunda kalabilirsiniz. Detay isteyen işler, hizmet ve yardımlaşama temalarının gündeminizde olabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi gerektiren durumlar söz konusu. Hem bedenen hem zihnen yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Dinlenmeye de vakit ayırmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatınız oldukça hareketli geçebilir. Sevdiklerinizle aranızda fikir ayrılıklarının getirdiği bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Dikkat. Arkadaşlar, gruplar ve organizasyonlar içinde sizi aktif kılacak çalışmalar yapabilir, düşüncelerinizle ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. Bugün çocuklarınızın eğitim hayatı, yolculuklar veya yaratıcılık gerektiren konularda ani kararlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, yerleşim veya gayrimenkullerle ilgili gelişmelere açıksınız. Ancak yeni kararlar almak ve girişimde bulunmak için uygun koşullara sahip değilsiniz. Aile içinde yaşanabilecek tatsızlıklar karşısında akılcı olmaya çalışmalı; fevri davranışlardan ve söylemlerden uzak durmalısınız. Aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkilerinizde duygusal bağlarınızı sağlamlaştıracak anlar yaşanabilir.