Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde duygularınızı ifade etmekte, sevdiklerinizle duygusal paylaşımlarınızda bazı kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu durum keyfinizi kaçırmayacaktır. Gerçekleri görmeniz ve kendi değerinizi anlamanız açısından faydalı bile olabilir. Maddi konularda birikimlerinizle ilgili karar alamamalı; akşam gerçekleşecek Yeniay’ı beklemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Evle veya ailenizle ilgili konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Özgüveninizi tazelemek adına geçmişi artık bırakmak niyetindesiniz. Sizi kısıtlayan kişiler veya durumlar olmasına rağmen cesaretlisiniz. Maddi kaynaklarınızı ve var olan birikimlerinizi değerlendirmek adına gerçekleştirmek istediğiniz projeleri önümüzdeki günlerde uygulamaya başlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendi fikirlerinizi kabul ettirmekte ısrarcısınız. Sabah saatlerinde iş veya hizmet aldığınız kişilerden gelebilecek sıkıntılar olabilir. İş hayatınızı ilgilendiren finansal konularda bazı sorumluluklar altına girebilirsiniz. Gruplardan ve arkadaşlardan gelecek teklifler gününüze renk ve hareketlilik getirebilir. Şimdilik tasarı olan projelerinizi önümüzdeki günlerde daha rahat hayata geçirebileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Alacak ve ödemeleri içine alan işleriniz sabah saatlerinde yoğun geçebilir. Bazı engellere ve kısıtlamalara rağmen üstesinden gelebileceksiniz. Keyifleriniz, sevdiğiniz kişi veya çocuklarınız için yapacağınız yüksek harcamalar çıkabilir. İş ve sosyal hayatınızda beklenmedik ancak olumlu gelişmeler özgüveninizi sağlamlaştırabilir. Yeniay ile birlikte bütçenizle ilgili düzenlemekler yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuza geçen Ay sizi dikkat çekici kılmakta. İsteklerinizin peşinden heves ve çoşkuyla gidebilecek güçtesiniz. Ancak sabah saatlerinde aile veya işten kaynaklı bazı sorumluluklar engelleyici olabilir. Yurtdışı, eğitim veya hukuki konularla ilgili alacağınız haberler ise sizi rahatlatıcı nitelikte olabilir. Burcunuzda oluşacak Yeniay sonrası kendinizi daha rahat ifade eder olacaksınız.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bilinçaltınızı kurcalayan maddi sıkıntılar ve ailenize ait konular artık iyice sizi yormuş olabilir. Ancak biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte zira gelişmeleri kontrolünüz altına almakta zorlandığınız bir süreçtesiniz. Kendi içinize çekilerek duygu ve düşüncelerinizle baş başa kalabilirsiniz. Kendinizi feda edeceğiniz işler, yardım ve hizmet çalışmaları sizi meşgul edebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal hayatınızın canlandığı günler içindesiniz. Sabah saatlerinde sizi bağlayan maddi konular veya duygusal paylaşımlara ait gelişmeler can sıkıcı olabilir. Ancak ilerleyen zamanda ilişki içinde olduğunuz kişiden, eşinizden gelen beklenmedik teklif sizi keyiflendirebilir. Gece geç vakitte gerçekleşecek Yeniay sonrası hedeflerinizi belirleyebilir ve gelecek planlarınızı yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda sorumluluklarınız artmakta. Günün ilk bölümünde kendinizi ifade etmekte, gücünüzü ortaya çıkarmakta engellerle karşılaşabilirsiniz. Beden veya ruh sağlığınızı etkileyecek gelişmeler de bir yandan sizi yorabilir. Kendinize dikkat etmeli; dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Gece gerçekleşecek Yeniay sonrası önümüzdeki günlerde statünüz ve toplumsal konumunuzla dikkatleri çekebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı işler, yolculuklar ve geleceğinizi ilgilendiren konularda beklenti içindesiniz. Ancak sabah saatlerinde elde olamayan nedenlerden dolayı bazı gecikmeler söz konusu olabilir. Ancak ilerleyen zamanda koşullar beklenmedik bir şekilde lehinize dönebilir. Çocuklarınızdan ve sevdiğiniz kişiden beklediniz ilgi ve alakayı görebilirsiniz. Yeniay hedefleriniz için size yeni ufuklar açacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygusal paylaşımlarda kendinizi rahat hissetmediğiniz koşullar içindesiniz. Aynı durum finansal kaynaklarınız içinde geçerli olabilir. İş hayatı, grup çalışmaları veya hedeflerinize varmak adına sorumluluklar altına girebilirsiniz. Ev, aile ve yakınlarınızla ilgili ani gelişmeler bugün yaşanabilir. Yeniay sonrası iş, para ve ortaklıklara daha fazla odaklanacak; yönetimi ele alacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve ortaklıkların önem kazandığı ancak kontrolünde pek fazla sizde olamadığı koşullardasınız. Sabah saatlerinde işle ilgili sizi kısıtlayan sorumluluk yükleyen gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlerleyen vakitte ise üreteceğiniz çözümler sayesinde işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Kardeş ve yakın çevrenizle paylaştıklarınız sizi aydınlatabilir. Yeniay sonrası yeni tanışmalar olabilir.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakınlarınızın sorumluluklarınızı almanızı gerektiren durumlar sabah saatlerinde sizi baskı altına alabilir Aslında dinlenmek ve keyif etmek niyetinde olmanıza rağmen bu yükü alabilirsiniz. Maddi konularda işinizi olumlu etkileyecek gelişmelerde aynı süreçte yaşanabilir. Gece geç saatlerde gerçekleşecek Yeniay çalışma hayatınızı ve düzenlerinizi yeniden gözden geçirmenize olanak sağlayacaktır.