Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün iş görüşmeleri yapabilir, çalıştığınız ortamı daha verimli ve başarılı bir duruma getirmek için projeler geliştirebilir, iş arkadaşlarınızla diyalog halinde olabilirsiniz. Daha sağlıklı ve dinç olabilmek için kararlar alabilir, yeni diyet programlarına başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren gündeminiz değişecek ve ilişkiler daha ön plana çıkacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Romantik ilişkilerde yeni bir döneme girebilir, geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınız ve sevdikleriniz için daha verimli olmaya çalışabilir, endişelerinizi dile getirebilirsiniz. Sizi mutlu edecek faydalı hobiler edinebilir, sanatsal beceriler kazanabileceğiniz eğitimlere yönelebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde iş arkadaşlarınızla diyaloga geçebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hem iş hem de aile hayatınızda girişimlerde bulunarak, yaşamınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Ailenizin, ebeveynlerinizin sağlığı için endişe duyabilir, ev içinde faydalı olmaya çalışırken fazla eleştirel davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise bu ruh halinizden kurtularak daha neşeli ve keyifli olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kişisel gelişiminizi sağlamak için yeni beceriler kazanmaya çalışabilir, kendinizi yazılı ve sözel olarak ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal medya da fazla zaman geçirebilir, çevrenize daha verimli olabilmek için çaba sarf edebilirsiniz. Fakat önümüzdeki günlerde aile ilişkileri ve eve dair konular daha çok gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi ve manevi değerleriniz için endişelerinizi dile getirebilir, gelirlerinizi daha verimli kullanabilmek için uğraşabilir, size faydası dokunacak alışverişler yapabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmak için zihninizi yorabilir, yeni kazanç yollarının arayışına başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal medya da zaman geçirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatınızı yeniden şekillendireceğiniz kararlar alabileceğiniz bir süreçtesiniz. İş, aile ve çevreyle ilişkilerinizi gözden geçirerek kendinizi yeniden konumlandırabilir, fiziksel görünümünüzle ilgili değişikliklere gidebilir ya da daha sağlıklı olmak için önlemler alabilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşmeler yaşamınızı düzenlemenize yardımcı olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün alacağınız haberler ya da yaptığınız gizli görüşmeler endişelerinizi ve korkularınızı açığa çıkarabilir. Henüz başlangıçlar yapmaya kendinizi hazır hissetmeseniz de detaylı planlarla önümüzde ki günlere hazırlanabilirsiniz. İçten içe oluşan kuruntular sağlığınızı da etkileyebilir. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay; kendinizi ifade etmenizi sağlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Artık daha bilinçli ve planlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Geleceğe dair beklentilerinizin gerçekleşmesi için verimli ve akılcı davranmanız gerektiğinin farkına varabilir, içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla iletişime geçerek hedeflerinize varabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde içinize kapanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün topluluklar önünde sunumlar yapmanız gerekebilir, kendinizi ve projelerinizi başarılı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler kariyerinize yeni bir yön vermenize faydalı olabilir, iş ve sosyal hayatınızda daha verimli olmak için planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise günün endişelerinden kurtularak arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aynı görüşü paylaştığınız gruplar içinde kendinizi ifade etme fırsatı bulabilir, geleceğe yönelik detaylı planlar içine girebilirsiniz. Akademik çalışmalar için uygun günlerdesiniz. Başkalarının görüş ve düşüncelerine eleştirel bir yaklaşım içinde olabilir, hayatınızı daha verimli kılmak için çaba sarf edebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde daha dışa dönük olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sizden görüş isteyenlere karşı faydalı olmaya çalışabilir, krizleri akılcı ve sağduyulu bir tavırla çözmek için uğraşabilirsiniz. Maddi kaynakların paylaşımında fikir birliğine varmak için ortaklarınızla iletişime geçebilirsiniz. Banka, sigorta, vergi, miras gibi konularda yapacağınız başlangıçlar finansal sorunların giderilmesini sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evlilik, ortaklık ve işbirlikleriyle ilgili kararlar alabilir, karşınızdakilerden aldığınız fikirlerle kendinize yeni bir yön verebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sorunlara çözüm aramak için uzmanlardan görüş alabilir, size yöneltilen eleştirilere yanıt verebilirsiniz. İkili ilişkiler hayatınızda önemli bir rol oynayabilir. Akşam saatlerinde paylaşımlar ön plana çıkabilir.