Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün keyifler, sosyal faaliyetler ve aşktan yana şans sizden yana olabilir. Yaratıcılığınız ve orijinal fikirlerinizle kendinizi ortaya koyabilir; çocuklarla olan iletişiminize anlayış ve korumacı davranışlar gösterebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinde ikili ilişkilerde uyumu yakalayabilir; eşinizle hoş vakit geçireceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Ancak vereceğiniz sözleri tutmak ta zorlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eviniz, aileniz ve ortaklıklarla alakalı gelişmelerde bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Finansal konularda hiç düşünmeden alacağınız kararlar olabilir ancak bir süre sonra yeniden değerlendirebileceğinizi bilmeli; riskleri iyi hesaplamalısınız. Günlük uğraşlarınız içine sanatsal konuları dahil edebilir, çalışma arkadaşlarıyla keyifli geçireceğiniz faaliyetlere katılabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kardeşler, yakın çevre ilişkilerinizde duygu ve düşüncelerinizi rahatlıkla paylaşabilir; yaratıcılığınızla gündemde olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve anlaşmalarda verilecek sözleri sonradan tekrara gözden geçireceğinizi hatırlayarak hareket etmenizde fayda var. Akşam saatleri keyifler ve sosyal organizasyonlar yaşantınıza mutluluk katabilir; sevdiklerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Maddi konular, gelir ve gider hesabı gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Harcamalarınıza kontrol getiremeyebilirsiniz. İşle ilgili yapılacak anlaşmalar verimli geçebilir ancak finansal boyutunu ileride yeniden ele alacağınızı bilerek karar almalısınız. Gün içinde aratıcı yetenek isteyen çalışmalara ve sanat içerikli faaliyetlere katılabilirsiniz. Akşam saatleri ailenizle geçecek hoş zamanlar var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Ay sizi hem yaratıcı hem de aktif kılıyor. Kendinize özgü fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilir; dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarla ilgili gelecek vaad eden konuşmalar yapabilir; kararlar alabilirsiniz. Ancak fazla umut bağlamamaya dikkat etmelisiniz zira sonradan fikir değiştirebilirsiniz. Kardeş, yakın çevre ilişkilerinizde uyumdan yanasınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize çekilmek isteyebilir; gözlerden uzak bir gün geçirmek arzusunda olabilirsiniz. Ancak ev, ailevi konulardaki gelişmeler bunu pek mümkün kılmayabilir. Bugünlerde alacağınız kararları yeniden sorgulayacağınız koşulların olabileceğini bilerek hareket etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde gündeme gelecek ortaklıklar, kazanç getirecek işbirlikleri olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar ve arkadaşlarla size keyif veren ortamlara katılabilir; sanat ve yaratıcı yeteneklerinizle göz doldurabilirsiniz. Yeni başlamak istediğiniz eğitim, çıkacağınız yolculuklarla alakalı başvurularınızda şimdiden bazı pürüzler yaşanacağını bilerek hareket etmeli; önlemci davranmaya çalışmalısınız. Uyumlu ve işbirliğine yönelik tutumunuz ilişkileriniz adına olumlu olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatta gücünüzü ve yaratıcılığınızı öne çıkarabilir; dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Para konularında alacağınız riskleri iyi hesaplamalı; var olan anlaşmaların bir kez daha değerlendirileceğini bilerek fazla umut yüklememelisiniz. Aşka hayatınızda geri planda zihninizi kurcalayan beraberliğinizi olumlu bir yöne çevirmek için fırsatlarınız olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler sizin için geliştirici olabilir; yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak kendi fikirlerinizde ısrarcı olmanıza rağmen önünüze bazı engeller çıkabilir; bir süre sonra aldığınız kararları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde gruplar, ekip çalışmalarından hedefleriniz için destek bulabilir; arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda yönetimi elinizde tutma isteğinde olabilir; tüm gücünüzü bu konulara yöneltebilirsiniz. Yeni yöntemler geliştirerek ve farklı alternatif fikirler üretebilirsiniz. Ancak elinizde olmayan koşulları ve riskleri iyi hesaplamalısınız zira beklediğiniz anlaşmaların geri dönme ihtimali var. Akşam saatlerinde yoğun duygusallık ilişkileriniz adına olumluluk yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkilerdeki olumlu gelişmeler sizi yaratıcı ve keyifli kılabilir. Geliştireceğiniz ortaklıklar iş hayatınıza yeni açılımlar getirebilir; hedeflerinize yaklaştığınızı düşünebilirsiniz. Ancak ekip çalışmalarında dikkati elden bırakmamalı; gözden kaçırdığınız detaylar olabileceğini bilmelisiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili olumlu gelişmeler yeni fırsatlar getirebilir.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve günlük uğraşlar tüm vaktinizi alabilir; kendinizi kanıtlamak için yaratıcığınızı kullanabilirsiniz. Çalışma hayatınızda verimliliği arttırmak için yeni projeler üretebilir; çevrenin de desteğini alabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar, çıkacağınız yolculuklarda bazı pürüzler ve ertelenmeler olabileceğini bilerek hareket etmeli; belki temkinli olmalısınız. Para konularında yeni fırsatlar olabilir.