Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.11.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Finansal konular üstünüzde baskıya yol açabilir, harcamalarınızı kontrol altına almalı, kendinizi disipline edebilmelisiniz. Derinlik gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, duygusal paylaşımlardan uzaklaşabilirsiniz. Bugün görüş ve inançlarınızı gözden geçirebilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikirlerinizi paylaşarak, yeniden değerlendirme yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşinizin ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin aşırı ciddiyetleri üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. İşbirliği gerektiren çalışmalarda gereğinden fazla sorumluluk üstlendiğinizi fark edebilirsiniz. Bugün açık düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Vergi, sigorta, miras, nafaka, miras ve kredi gibi konularda dün yaşanan hareketliliğin ardından sonuçlar alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalıştığınız ortamda çok fazla sorumluluk alabilir, yaptığınız işin ciddiyetinden ve ağırlığından hoşnutsuz olabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin sizi baskı altına aldığını düşünebilirsiniz. Bugün karşınızdakilerle ortak hareket etmeye çalışsanız da girişimlerinizin sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz fakat odaklandığınız konularda başarılı olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çocuklarla ilgili konularda veya çocuk sahibi olmak için karar alabilirsiniz. Keyiflerinizden çok sorumluluklarınıza yönelerek, aldığınız kararlara odaklanabilirsiniz. Romantik ilişkilerde araya mesafe girebilir ya da sevdiklerinizden duygusal sıcaklık göremeyebilirsiniz. Çalıştığınız ortamda girişimlerinizin sonuçlarını alamayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve ve aileye dair sorumluluklar ağır gelerek, üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Kendinizi kontrol etmek ve disiplinli olmak zorunda kalmanız duygularınızı bastırmanıza yol açabilir. Romantik ilişkilerden yana umutlu ve hevesli olmanıza rağmen beklediğiniz gelişmelerin bir türlü olmaması hayal kırıklığı yaratabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün verdiğiniz sözlerin ve aldığınız kararların ağırlığı altında ezilebilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Konuşmalarınızda çok dikkatli olmak zorunda kalabilir hatta diyalog kurmaktan kaçınabilirsiniz. Kardeş, kuzen ya da yakın çevrenizden olanların sorumluluğunu hissedebilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını alamayabilirsiniz ama yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızı doğru kullanmanın, harcamalarınızı kontrol etmenin gerekliliğinin farkına varabilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkarabilmeniz için daha disiplinli olmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızı üstlenmeniz başarılı olmanızı sağlayabilir. Fakat bugün verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilir, aldığınız haberleri doğru değerlendiremeyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün fazla ciddi ve ağırbaşlı olabilir, hem hayatınızın hemde ilişkilerin bütün sorumluluğunu tek başınıza üstlenebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve baskı altında hissetseniz bile yeni bir dönemin öncesinde olduğunuzu bildiğinizden kararlarınıza bağlı kalabilirsiniz. Ekonomik konularda beklediğiniz ilerlemelerin olmaması yönünüzü belirleyememenize neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızda yaşanan dönüşüm sizi huzursuz edebilir, korkularınızla yüzleşmek kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Gizli düşmanlar üstünüzde baskıya yol açsa bile iç disiplininizi muhafaza ederek kararlılığınızı sürdürebilirsiniz. Dün yaşanan hareketlilik ve yoğunluktan sonra bugün girişimlerinizi değerlendirebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün geleceğe dair hedef ve  ideallerinizi gerçekleştirmek için sıkı bir disiplin içine girmeniz   gerekebilir. Sizden büyük veya güçlü kişilerle yapacağınız arkadaşlıkların faydasını görebilir, gruplar içinde ciddiyetinizle ve ağırbaşlılığınızla dikkat çekebilirsiniz. İçten içe kararsızlığınızın devam etmesi yönünüzü belirlemekte zorlanmanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda ciddiyetinizle ve ağırbaşlılığınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Üstlerinizin sizden beklentileri sorumluluklarınızın artmasına ve kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Hedeflerinize sıkı sıkı bağlı olabilir, uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirmeniz için teklifler alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve inançlarınızın peşinden gitmek, değişen fikirlerinizi derinlemesine incelemek ve değerlendirmek isteyebilirsiniz. Mahkemelerde uzayan davaların sonuçlarını alabilir, kendinize ciddi hedefler koyabilirsiniz. Bugün düşünceleriniz duygularınızın önüne geçebilir. Dün yaşanan gelişmelerin sonuçlarını almakta zorlanabilir, kararsızlığa düşebilirsiniz.