Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 06.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün geleceğe dair hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Fakat kafanız kontrol edemediğiniz gelişmelerden dolayı karıştığından karar almakta zorlanabilirsiniz. Anlık gelişmeler sizi harekete geçmeniz için istek uyandırsa bile sıra dışı fikirler; maddi ve manevi değerlerinizle ilgili güven ihtiyacınızın zedelenmesine neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunmak, kendinizi toplum önünde ifade etmek isteyebilirsiniz. Finansal konularla ilgili orijinal bir bakış açısı geliştirebilir ve sıradışı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat risk almak istememeniz bu fırsatları kaçırmanıza ya da kararlar alamamanıza neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle yapacağınız fikir alışverişi kafanızın iyice karışmasına yol açabilir. İşbirliklerinden beklediğiniz desteği görememeniz karar almanızı zorlayabilir. Bugün gruplarla bir araya gelerek, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz maddi kayıplara dikkat etmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Beraber çalıştığınız kişilerle düştüğünüz fikir ayrılıkları kafanızın karışmasına ve planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Bugün finansal konularla ilgili krizleri çözmek için harekete geçebilir, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Güven içinde olma ihtiyacınız bu fırsatlara dair net kararlar alamamanıza yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; beraber olmaktan keyif aldığınız kişilerle ortak hareket edeceğinize işaret etmekte. Gerçi iş ve aile hayatının getirdiği zorunluluklar bireysel davranışlara izin vermese de karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışabilirsiniz. Sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar finansal sorunlara neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalıştığınız ortamda bireysel kararlar almak alarak, özgür hareket etmek isteyebilirsiniz. Ürettiğiniz orijinal fikirler ve çözümler, geleneksel yapıya aykırı olduğundan sert bir muhalefetle karşılaşabilir ve inatlaşmalar yaşayabilirsiniz. Beraber hareket ettiğiniz kişilerin size yeteri kadar destek vermemesi kafanızın karışmasına neden olacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Dün yaşanan gerilim ve yoğunluğun ardından bugünü keyiflerinize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili gelişmeler sizi rahatsız edebilir ve finansal olarak kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz. Alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir ve günlük planlarınızın bozulmasına ya da kararsızlığa yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gelir gider hesaplarınızın tutmadığını görerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yatırımlarla ya da kazançlarla ilgili beklentilerinizin karşılanmaması önünüzü görememenize ve kafanızın karışmasına yol açabilir. Bugün ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle inatlaşmamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşamınıza ve ilişkilere dair aldığınız kararlardan şüpheye düşebilir, ailenizden beklediğiniz desteği göremeyerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bugün kafanızın karışabilir ve kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminiz yoğun olabilir fakat açığa çıkan bilgiler güven duygunuzu tekrar sorgulamanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Birkaç gündür hem ilişkiler hemde yaşamınızla ilgili yoğun bir tempo içinde olabilir, gerilim yaşamış olabilirsiniz. Bugün artık olayların ekonomik boyutuyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gelir gider hesapları yapmak ve kazanç yolları bulmak için girişimlerde bulunsanız da alışkanlıklarınızdan vazgeçmek size zor gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; girişimlerde bulunabileceğiniz ve yaşamınıza dair kararlar alabileceğiniz birkaç güne işaret etmekte. Fakat iş ve özel hayatın zorunlulukları bireysel davranmanızı engelleyebileceği gibi, özgün fikirlerinizi uygulamanızı da zorlaştıracaktır. Geleceğe dair hedef ve beklentileriniz yükselebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzdeki birkaç gün girişimlerinize ara vererek kendi içinize çekilmek isteyebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan gelişmeleri değerlendirirken aldığınız duyumlar kafanızın karışmasına ve şüpheye düşmenize neden olabilir. Bireysel davranmakta zorlanarak, kendinizi ifade edemediğinizi düşünerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.