Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün finansal konularda kariyerinizi de ilgilendiren girişimlerde bulunabilir, üstlerinizin desteğiyle uzun vadeli projeler yapabilirsiniz. Her ne kadar ortak kaynakların kullanımında üstlendiğiniz sorumluluklar geleceğe dair bireysel hedeflerinizi engellese de tutarlı ve kararlı davranışlarla krizleri aşabilirsiniz. Derinleşmiş ve kronikleşmiş sorunları çözebilecek gücü bulabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle uzun vadeli planlar yaparak anlaşmalar imzalayabilir, işbirliklerine girebilirsiniz. Karşınızdakiler düşüncelerini sizinle paylaşmasa bile aynı görüşte olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda verdiğiniz mücadele ilişkilerinizde üstlendiğiniz sorumluluklardan dolayı engellenebilir fakat kararlı davranarak sorunları aşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda üstlendiğiniz sorumluluklar ağır bir yüke yol açabilir. Finansal dönüşümler ve projeleri desteklemek amacıyla işbirliklerine girebilirsiniz. Bugün olayların ağır ve derinden ilerlemesi huzurunuzu kaçırabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda duygusal sorunlar oluşsa bile açığa çıkmayabilir. Kendinizi ifade etmekten kaçınabilir, muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah erken saatlerde sevdiklerinizle aranızda soğukluk olabilir, duygusal yükler ağır gelmeye ve kendinizi depresif hissetmenize neden olabilir. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle planlı riskler üstlenebilir, uzun vadeli işbirliklerine girebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek yerine verimli ve çıkarlarınızı gözeten yaratıcı çalışmalar içinde olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün ilişkilerde derin çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailevi sorumluluklarınız ve yükleriniz özgür ve sıra dışı ilişkiler yaşamanıza engel olarak sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Fakat uzun vadeli yatırımlar ve girişimler için gereken desteği alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla yeni işbirlikleri içinde olabilir, çalışma ortamınızda uzun vadeli projeler geliştirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerinizle ilişkilerinizde ağır sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Hedeflerinize ilerlemenize yardımcı olabilecek eğitimlere katılabilir, kariyerinizle ilgili yolculuklara çıkabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalar için ciddi bir planlama sürecinde olabilirsiniz. Uzun vadeli projeler için girişimlerde bulunabileceğiniz bugün işler çok hızlı ilerlemeyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hayatınızı kendi istediğiniz gibi, keyif alabileceğiniz şekilde yaşayabilmek için verdiğiniz mücadele ekonomik sorumluluklardan dolayı engellenebilir. Bireysel haklarınızın baskılandığını hissedebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi ifade edemeyebilir, paylaşımlarla ilgili krizler yaşayabilirsiniz. Fakat aile ve eve dair uzun vadeli projeler içinde olabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay’ ın verdiği enerji ile girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat yaşamınızı düzenlemek ve dönüştürmek için üstlendiğiniz sorumluluklar gerilimler yaşamanıza neden olabilir. Aile içinde özgürlüğünüzden ödün vermek, uzun vadeli projelerinizi gerçekleştirebilmek için bireyselliğinizden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün içinize kapanabilir, duygusal olarak kendinizi yalnız ve depresif hissedebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz kadersel olaylar ya da gizli düşmanlarınızın kendinizi özgürce ifade etmenizi ve düşüncelerinizi anlatmanızı engelleyebilir. Ekonomik koşullarınızı dönüştürebilmek amacıyla derin planlar içinde olabilir, uzun vadede harekete geçebileceğiniz girişimler yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedef ve ideallerinize varabilmek için var gücünüzle çalışabilir, uzun vadeli planlar yapabilir, geleceğe dair girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat kariyerinizden ve yaptığınız çalışmalardan elde ettiğiniz gelir sizi tatmin etmeyebilir. Karşınızdakileri ikna edebilmek için çaba sarf edebilir, ilişkilerde baskıcı davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda gerilim yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, görüş ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Bireysel hak ve özgürlükleriniz için verdiğiniz mücadele toplumsal sorumluluklar ve sosyal statünüzden dolayı engellenebilir. Çalışma hayatında girişimlerde bulunabilir, gizli ilişkilerin ve kulislerin desteğiyle kariyerinizde başarılı olabilirsiniz. Duygusal yükler ağır gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve düşüncelerinizi ifade etmek için mücadele verebilir, aynı görüşü paylaştığınız grupların desteğiyle ileriye yönelik projeler yapabilirsiniz. Hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için ciddi ve ağır bir çalışma içinde olabilirsiniz. Uzun yolculuklar, mahkemeler, yurtdışıyla ilgili konular ve yüksek eğitimle ilgili girişimlerde bulunabilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz.