Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.02.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

İş, kariyer alanına odaklanabilir; sorumluluk ve görev bilinciyle hareket edebilirsiniz. İdeallerinizi uygulamaya koymak için etkin kişilerle görüşmeler yapabilir; geleceğiniz için desteklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak fazla düşünülmeden, hırsla alınabilecek kararların sonra sizi üzmemesi için gerçekçi olmanızda fayda var. Bilinçaltınızın derinliklerine inerek korkularınızla yüzleşebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İdealleriniz ve amaçlarınızı gerçekleştirmek için yeni bir metod uygulayabilirsiniz. İş, kariyer ve sosyal alanda farklı bakış açınız, yeniliklere açık tutumunuz size uzun vadede başarı getirebilir. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medya alanında yapmak istediğiniz işlere odaklanabilir; gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlardan öğreneceklerinizle bakış açınızı esnetebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda gerçekler ve sorumluluklar çerçevesinde hareket edecek olmanız kimi zaman sizi huzursuz edebilir. İş ve kariyere ait konulardaki hayallerinizi gerçekleştirmek için çaba içindesiniz; ilerleyebilmek için duygusal davranmamalısınız. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz şu günlerde ilgilendiğiniz işlere geniş perspektiften bakmak faydalı olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkiler ve ortaklıklar birkaç gün ilgi odağınız olabilir. Bazı karşıtlıklar yaşayabilir ve olayların kontrolünü elinizde tutmakta zorlanabilirsiniz zira karşınızdaki kişilerin yaptırım gücü oldukça yüksek. Yurtdışı, eğitim ve hukuki işlerinizi ihmal etmemeli; sorumluluklarınıza sahip çıkarak hareket etmelisiniz. Kendinize olan güveninizi çalışarak tazeleyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İşbirlikleri ve uzlaşmanın önem kazandığı bugün işiniz ve geleceğiniz açısından önemli olabilir. Ayrıca sorumluluklar ve görevler sizi yorabilir. Dikkat. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli; kontrollerinizi yaptırmalısınız. Parasal konularda hayale kapılmadan gerçekçi düşünmek sizi bazı yanılgı ve risklerden uzak tutabilir. Duygusal paylaşımlarda oldukça fedakar davranışlar içindesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaratıcılığınızın oldukça yüksek olduğu bir günlerdesiniz. Yeteneklerinizi kullanarak kendinizi gerek iş hayatında gerekse aşkta ispat edebilirsiniz. Yaklaşımlarınızda gerçekçi ve kararlı oluşunuz sorumluluklardan kaçmayacağınızın göstergesi. İkili ilişiler ortaklıklarda sizi fedakarlık yapmaya yönelten konuları detaylı değerlendirmek yararlı olabilir. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye veya işe odaklanarak geçecek bir gün olabilir. Sorumlulukları yerine getirmek için çaba içine girebilir; görev bilinciyle hareket edebilirsiniz. Ancak belirsizlikler bazen karmaşaya düşmenize neden olabilir. İhmal ettiğiniz işlerle ilgilenmek için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Aşkta, çocuklarla olan ilişkinizde şansınız açık; yaratıcılıkta yeteneklisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Düşüncelerinizi başkalarına aktarmakta başarılı; söylemleriniz ve gerçekçi fikirlerinizle gündemde olabilirsiniz. Eve, yerleşime ait ideallerinizi gerçekleştirmek için bazı ön hazırlıklar yapabilir; size yol gösterecek güçlü kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi hayale kapılmanıza neden olan beraberlikler yaşanabilir; yoğun duygularınızla bazen başetmek güçleşebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi kaynaklarınızı ciddi yatırımlara dönüştürme isteğindesiniz; bu yüzden gereksiz harcamalardan vazgeçmelisiniz. Gelecekteki idealleriniz için çaba içine girebilirsiniz. Girişimlerinizin ön hazırlıklarını yapabilir; güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Ev, yerleşim ve aileyle ilgili konularda sizi belirsizliğe ve kararsızlığa düşüren durumlar kimi zaman yıpranmanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi rahat ifade etmenize; karmaşaya düştüğünüz konularda kararlı davranmanıza olanak sağlayacaktır. Eğitim, anlaşma ve yolculuklarla ilgili işlerinizde sizi yoran durumlarda sezgilerinize kulak vererek çözüme ulaşabilirsiniz.  Kardeş, yakın çevrenizle yakından ilgilenebilir; dertlerine çare olmak için yardım edebilirsiniz. Sorumluluklar peşinizi bırakmayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gelecekle ilgili planlarınızı gözden geçirmek ve içsel değerlendirme yapmak isteyebilirsiniz. Koşulların henüz arzu ettiğiniz gibi olmayışı sizi geri planda bırakabilir. Maddi konularda sonradan pişman olmamak için detaycı olmalı; hayale kapılmadan hareket etmelisiniz. Kontrol dışı gelişmelerle karşılaşmanız halinde; ilkeleriniz ve sorumluluklar doğrultusunda davranacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sorumluluk alacağınız ekip çalışmaları içinde bulunabilir; görevlerinizi yerine getirmek için çaba içine girebilirsiniz. Karar almak ve seçeceğiniz yönü belirlemenize engel olacak gelişmeler karşında moralinizi bozmamalı; sezgilerinize kulak vererek ilerlemelisiniz. Aşk ve yakın beraberliklerle ilgili yapacağınız değerlendirmelerde akılcı olmaya çalışmalı; duygularınıza kapılarak reaksiyon vermemelisiniz.