Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde üstünüzde baskı hissedebilir, duygularınızı ifade edemeyebilir, güvensiz ve huzursuz olabilirsiniz. Gün içinde başlangıçlar ve girişimler için uygun olmasa da durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Özellikle mali konularda kararlar almamaya çalışmalı, deneyiminizin olmadığı alanlarda harekete geçmemelisiniz. Akşam saatlerinde iletişim trafiğiniz hızlanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün eylemlerinizde engeller ve ertelemeler yaşayabilir, ilişkilerde ve girişimlerde kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Birkaç gündür yaşanan hareketliliğin ardından içinde bulunduğunuz durumu değerlendirebilir, başladığınız işleri bitirebilirsiniz fakat yaşamsal kararlar almamalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde birden gelişmeler yaşanabilir, olaylar hız kazanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Son günlerde yaşanan huzursuzluk ve inatlaşma bugünde devam ediyor. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilir, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Günü dinlenerek, kapalı alanlarda geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte yaşamınızın hareketlenebilir, sosyal çevrenizin içinde yer alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde huzursuz ve gergin olmanıza rağmen sonrasında biraz sakinleşebilirsiniz. Günü başlangıç ve girişimlerden uzak durarak geçirmenizde fayda var. Sevdiklerinizle beraber keyifli programlar yapabilir ya da son birkaç gündür gösterdiğiniz çabanın karşılığını almayı bekleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sinirsel sorunlar ve kararsızlık baş gösterebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde ve sosyal hayatınızda yaşanan karmaşa ve gerilim bugün de etkisini devam ettiriyor. Günü yaptıklarınızın karşılığını alarak ve yarım kalan işlerinizi tamamlayarak geçirmeniz daha iyi olacaktır. Akşam saatlerinde Ay’ ın burç değiştirmesiyle birlikte kendinizi daha rahat ifade edebilir, sosyal ortamlar da arkadaşlarınızla beraber zaman geçirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Düşünceleriniz üzerinde hissettiğiniz baskı sabah saatlerinden itibaren etkisini daha fazla göstermeye başlayabilir. Duygularınızı ifade edemeyebilir, görüşlerinize karşı gelişen muhalefetle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde olaylar birden hızlanabilir, iş ve sosyal hayatınızda hareketlilik ve karmaşa hâkim olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili güven krizlerini aşmak üzere attığınız adımlar sabah saatlerinde duygusal soğumalara ve finansal sorunlara yol açabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunmamalı, son günlerde attığınız adımların sonuçlarını almaya çalışmalısınız. Sonrasında belirsizlik yaşansa bile, olayların hızlı ilerlemesi sizi rahatlatacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde karşınızdakilerle aranızda ki gerilim artabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal beklentilerine karşılık veremeyebilirsiniz. Yaşamınıza dair kararlarınızı uygularken başkalarının da isteklerine kulak vermelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise gündeminizin hızla değişebilir, belirsizlikler ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gizli düşmanlarınızın varlığını fark edebilir, onlara karşı koymakta zorlanabilirsiniz. Size zarar veren gündelik alışkanlıklarınızı gözden geçirmeye karar verseniz de Merkür’ ün geri harekette olduğunu unutmadan kalıcı kararlar almamalısınız. Akşam saatlerinden itibaren karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay; ilişkilere yoğunlaşacağınız bir sürece işaret ediyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Birkaç gündür hareketlenen aşk hayatınız bugün durağan bir duruma geçebilir. Sabah saatlerinde romantik ilişkilerde soğuma ve yaşamdan keyif alamama hali yaşayabilirsiniz. Yine de son kararınızı vermek için henüz erken olabilir. Akşam saatlerinde çalışma arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, zihinsel bir gerginlik ve hareketlilik içine girebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, aile ve yatırımlarla ilgilendiğiniz birkaç günden sonra bugün çabalarınızın karşılığını almak isteyebilirsiniz fakat sabah saatlerinde kendinizi ifade edemeyebilir ve bütün emeklerinizin boş olduğunu düşünebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmadan durum değerlendirmesi yapmanızda fayda var. Sonrasında süreç daha hızlı gelişebilir ve keyiflerinize yönelebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün düşüncelerinizde üzerinde büyük bir baskı hissedebilir, iletişiminizde kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilir ya da size verilen sözlerin tutulmadığını görebilirsiniz. Kararlar almak ve kalıcı girişimlerde bulunmak için uygun bir gün değil. Akşam saatlerinde ise gündeminiz değişebilir ve olaylar kontrolsüz hızlanabilir.