Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinden itibaren iletişim trafiğiniz hızlanabilir, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sosyal organizasyonlar yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularınızla bir araya gelebilir, anlık kararlarla harekete geçebilirsiniz. Fakat aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir, verilen sözlerin tutulmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Alternatif kazanç kaynakları arayışında olabilirsiniz. Ticari işbirlikleri ve ortaklıklar gelirlerinizde artış olmasını sağlayabilir. İş hayatınızdan kurduğunuz ilişkilerin size faydası dokunabilir, maddi manevi değerlerinizi korumakta destek alabilirsiniz. Fakat yaptığınız işlerden elde edeceğiniz kazanç sizin beklentilerinizi karşılamayarak yanılsamalara neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki birkaç gün hareketli ve yoğun bir tempoda olacağınıza işaret etmekte. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerden destek alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Yurtdışından gelişen ilişkilerin bakış açınızı değiştirmenize faydası olacaktır. Fakat aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir veya vaz geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İçinize kapanarak düşüncelere dalabilir, kararlarınızı değerlendirirken daha fazla kararsızlığa düşebilirsiniz. Finansal işbirlikleri sizi endişelendirse bile beklenmedik bir şekilde desteklenebilirsiniz fakat vazgeçmeye meyilli olmanız girişimlerde bulunmanızı engelleyecektir. Bugün harekete geçmek yerine fikirlerinizde netleşmeye çalışmalısınız, ertelemelerden dolayı yılmamalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde çok keyifli ve neşeli olabilir, arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerden destek alarak, geleceğe yönelik hedeflerinize ilerlemek için harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarda veya derneklerde göz önünde olabilir, organizasyonlar planlayabilirsiniz. Öğleden sonra iş hayatınızdan beklediğiniz kazancı elde etmemenizin hayal kırıklığını yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda hareketli saatler geçirebilirsiniz. İş hayatınızdan gelişen ilişkiler sizi destekleyerek, yeni işbirlikleri geliştirmenizi sağlayabilir, kariyerinizde olumlu atılımlar yapabilirsiniz. Fakat sizinle beraber hareket ettiğini düşündüğünüz kişilerden beklentileriniz karşılanmayarak, yanılsamalar yaşayabilirsiniz. Ertelemeler ve engeller vazgeçmenize neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün içinde kafanız karışabilir, düşüncelerinizden emin olamayabilirsiniz. Keyif aldığınız ortamlarda yer alabilir, görüş ve inançlarınızı paylaşabilirsiniz. Sevdiklerinizin sizi her konuda desteklediğini hissedebilir, fikir alış verişlerinden fayda görebilirsiniz. Öğleden sonra heyecanınızı yitirebilir, olayların beklediğiniz gibi gelişmemesinden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularla ilgili girişimlerde  bulunabilir, aileden alınacak yardımla  içinde bulunduğunuz krizleri aşabilirsiniz. Fikir alışverişlerinde bulunmak,  kredi, vergi, sigorta, miras gibi işlerinizde uzlaşma sağlamanıza yardımcı olabilir. Ama düşüncelerinizden emin olmadan harekete geçmeniz, girişimlerinizden yarı yolda vazgeçmenize neden olacaktır. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün tek başınıza hareket etmekte zorlanabilir, karşınızdakilerle beraber ortak adımlar atabilirsiniz. Koşulların size bağlı olmaması, başkalarının şartlarına uyum sağlamanızı gerektirebilir. Yakın çevrenizden alacağınız destekle, anlaşmalar imzalayabilir, işbirliklerine gidebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kafanız karışabilir, ilişkilerinizden şüpheye düşebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda yoğun ve tempolu bir gün geçirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle iletişim trafiğiniz hızlanabilir, yeni projeler içine girebilirsiniz. Ekonomik işbirlikleri size kazanç sağlayabilir, farklı bakış açıları geliştirmenize yarayacak ilişkiler geliştirebilirsiniz. Fakat sözlerin yerine getirilmemesi, kafanızın karışmasına ve kararsız kalmanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sevdiklerinizden destek alarak, yaşamdan keyif alabilirsiniz. Fikir alış verişleri ve entelektüel faaliyetler sizi mutlu edebilir, sosyal medyadan gelişen ilişkiler hayatınıza renk katabilir. Özellikle akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz, risk aldığınız konularda hayal kırıklığı yaşayabilir, beklentilerinizin karşılanmamasından dolayı girişimlerden vazgeçebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev ve aile hayatınızda hareketlilik yaşanabilir, taşınma, tadilat ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulisler sizi destekleyerek heveslenmenize neden olabilir. Fakat sonrasında kararsızlığa düşebilir, başlattığınız girişimleri erteleyebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak için sakin davranmalı, hemen harekete geçmemelisiniz.