Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.05.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Önümüzde ki günlerde iletişim trafiğiniz ve ticari işbirlikleriniz hız kazanabilir. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler, kısa yolculuklar gündeme gelebilir, yakın çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bugün önünüze çıkan finansal engeller sizi yolunuzdan çevirebilir, kendinizi yetersiz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Duygusal baskılara karşı koymanız gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ticari anlaşmalar, yeni gelir kaynakları ve ekonomik faaliyetler hız kazanabilir. Kazançlarınızı artırmak için araştırmalar yapabilir, düşüncelerinizi bu konuya kaydırabilirsiniz. Aile veya evinizle ilgili sorumluluklar sizi zorlayabilir. Karşınıza çıkan engeller veya otorite konumundaki kişilerin sizi kısıtlamaları karamsar hissetmenize neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yönetici gezegeniniz Merkür’ ün burcunuza geçmesiyle oldukça hareketli günler sizi bekliyor. İlişkilerde ve yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir, kendinizi ifade edebilir, çevreyle iletişiminize odaklanabilirsiniz. Ancak gün boyunca hedeflerinize ulaşmanız pek mümkün olmayabilir, sizi engelleyen kısıtlamalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kardeşler ve arkadaşlarla ilişkilerinizde sorumluluklar ağır basabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Görüş ve düşüncelerinizi ifade etmek yerine kendinize saklamak istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kulisler ve gizli araştırmalar gündeme gelebilir, ticari anlaşmalarda beklenmedik kayıplar yaşanabilir. Yeteneklerinizi kazanca çevirmek için attığınız adımlar testten geçebilir. Sevdiklerinize veya çocuklarınıza olan sorumlulukları yerine getirmek için ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeniz gerekebilir. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sosyal gruplar, dernekler ve arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Geleceğe dair hedeflerinizle ilgili araştırmalar yapabilir,  eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün ısrarcı ve inatçı davranmak sizi ilerlemekten alıkoyabilir. Üstünüzde hissettiğiniz baskıya karşı; sorumlulukların bilincinde olarak çözüm üretmek yardımcı olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda daha fazla göz önünde olabilir, kendinizi toplum önünde yazılı ve sözlü ifade edebilirsiniz. Kariyer hedefleriniz için eğitimler, yolculuklar ve işbirlikleri gündeme gelebilir. Bugün gizli düşmanlıklar ve endişeli düşünceler sizi yormakta ve huzur etmekte. Anlaşmalar ve yolculuklarda sizi kısıtlayan koşulların üstesinden sabır göstererek gelebilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Görüş ve düşüncelerinizi paylaşacağınız, inançlarınızla ilgili araştırmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni akademik eğitimler, uzun yolculuklar, mahkeme ve medyayla ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün hayatın keyiflerinin yanı sıra sorumluluklarınızın da olduğunu unutmamalısınız. Finansal konularda sizi yoran işlerle  uğraşmanız gerekebilir. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Borçlar, alacaklar, vergi, sigorta, miras ve nafaka gibi finansal konular gündeme gelebilir, uzmanlarla görüşerek hayatınızda ki krizlere çözüm arayabilirsiniz. Düşüncelerinizi dönüştürmeniz gereken, derinlemesine araştırmalar yapacağınız bir dönemdesiniz. İş ve sosyal hayatınızda değerinizi kanıtlamak için yeteneklerinizi ortaya çıkarmak isteyebilir, güç gösterilerine girebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler, ortaklıklar, işbirliklerine odaklanabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Karşı tarafın düşüncelerine önem vererek onları dinleme ihtiyacı hissedebilir, uzmanlara danışarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde ısrarcı olmak ve inat etmek fırsatları görmenize engel olarak kontrol dışı kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda iletişim trafiğiniz hızlanabilir, yeni projeler, işle ilgili eğitimler, işbirlikleri gündeme gelebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle daha fazla zaman geçirebilir, onların düşüncelerini de alabilirsiniz. Maddi ve manevi paylaşımlarda krizler yaşanabilir.  Geleceğinizi, ekip çalışmalarını, arkadaşlarla olan ilişkilerinizi değerlendirmeden geçirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Romantik ilişkiler de sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Kendinize yeni hobiler edinebilir, yaşamdan keyif alacağınız ortamlara girebilir, entelektüel faaliyetler içine girebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki sorumlulukları yerine getirirken kişisel kalıplarınızı kırmanız gerekebilir. Bugün ilişkiler sizi her zamankinden fazla zorlayabilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aile içi ilişkilere daha fazla zaman ayırabilir, aile fertleriyle iletişiminiz yoğunlaşabilir. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili ticari faaliyetler hız kazanabilir. Bugün çalışma ortamınızda otoritenizi göstermenize engel olan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı tehdit eden alışkanlıklardan kurtulmak için kendinizi motive edebilirsiniz.