Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.06.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün konuşmalarınıza dikkat etmeli, istemeden de olsa çevrenizdekileri kırabileceğinizi bilmelisiniz. Aldığınız bilgiler sizi yanlış yönlendirerek, enerjinizi boşa harcamanıza veya size zarar verecek tepkiler vermenize neden olabilir. Düşünceleriniz üstünde baskı hissedebilir, çatışmalara girebilirsiniz. Sezgilerinize kulak vermeniz sizi sağduyulu olmaya yöneltecektir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizde çok dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanabilir, hedef ve hayallerinize ulaşmak için verdiğiniz çabanın boşa gittiğini veya gelirlerinizde kayıplara yol açabileceğini görebilirsiniz. Düşüncelerinize ve iletişiminize karşı gelişen muhalefet iletişimde kopmalara ve çatışmalara yol açabilir. Uzlaşmacı tavırlara yönlenmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; sizi fazlasıyla enerjik ve hareketli kılacaktır. Doğru bildikleriniz için savaş vermeye ve mücadeleye hazır olmanıza rağmen, iş  ve sosyal hayatınızdan kaynaklanan yanılgılar sizi boşa çaba sarf etmeye ve gereksiz çatışmalara yöneltebilir. Ekonomik konularla ilgili girişimleriniz bir anda kesintiye  ve baskıya uğrayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün olayları kontrol etmekte zorlanabilir, gizli ve kadersel gelişmeler karşısında hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Görüş ve fikirlerinizde yanıldığınızı görebilir, düşmanlıkların açığa çıkmasından dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakilerin iletişiminiz ve düşünceleriniz üstünde baskı kurarak, değiştirmeye çalışması gerilime yol açabilir. Fakat doğru ve sağlam işbirlikleri sağduyuyu geliştirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedef ve ideallerinize varmak için verdiğiniz mücadele de finansal koşulların belirsizliğinden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ani gelişen olaylar kendinizi bir anda içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ya da arkadaşlarınızla çatışmanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızda gelişen baskı düşüncelerinizi kendinize saklamanızı gerektirebilir, gizli işbirliklerinden destek görebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda enerjik ve hareketli olabilir, kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat işbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından yanıltılmanızdan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilir, bir anda kendinizi çatışmalar içinde bulabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştiremeyebilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Uyumlu ilişkilere yönelmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün görüş ve düşüncelerinizi ifade etmek isterken yanılsamalar yaşayabilir, bir anda aldığınız kararların uygulanamayacağını fark ederek, kararlarınızdan geri dönebilirsiniz. Fikirlerinizden dolayı çatışmalarla karşılaşabilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızla ilgili gelişmeler ise ailenizden kaynaklanan baskıyla  sonlanabilir. Fakat kariyerinizde başarı elde edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün olaylara yaklaşımınızda çok dikkatli olmalısınız. Bir anda krizler çok derinleşebilir ve siz kendinizi yoğun bir çatışma içinde bulabilirsiniz. Enerjinizi boşa harcadığınızı görebilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Hayata bakış açınızı değiştirmenize yönelik baskılar iletişimi kesmenize neden olabilir. Sezgilerinize güvenerek hareket ederseniz yanılmazsınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşınızdakilere kulak vermeniz gereken bir gündesiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından yanıltılabilir ve yanlış girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerde yaşanan gerilim ve çatışma hayal kırıklığına yol açabilir, bir anda tüm çabanızın boşa gittiğini fark edebilirsiniz. Ekonomik konularda yaşanan dönüşüm finansal krizlerin derinleşmesine neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda girişimlerde bulunmadan önce bilgilerinizi teyit etmelisiniz. Sizi yanıltan olaylar karşısında hayal kırıklığına uğrayabilir, başladığınız işlerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınızdakilere sizin gibi düşünmeleri için baskı yapmanız iletişimin ve işbirliklerinin bir anda kesilmesine yol açabilir. Sizi seven kişilerden alacağınız destekle hayallerinize ulaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sevdiklerinizle aranızda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Risk alarak giriştiğiniz eylemler yanlış ve yalan bilgilerden dolayı ekonomik kayıplara yol açabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Gizli ve güçlü düşmanlıklar çalışma ortamınızda da gerilime yol açabilir, düşüncelerinizi açıklamakta zorlanabilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Doğru işbirlikleri sizi güçlendirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aile ve eve dair konularda çatışmalar yaşayabilir, gayrimenkullerle ilgili alım satımlarda hayal kırıklıkları ya da yanıltılmalarla karşılaşabilirsiniz. Bugün yeni kararlardan ve girişimlerden uzak durmalı, kendinizi akışa bırakmalısınız. İçinde bulunduğunuz sosyal grupların baskısı sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir. Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir dönemdesiniz.