Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.08.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san

Güne iyimser ve keyifli başlayabilirsiniz. Maceracı ruh haliniz gün boyu sizi etkisi altına alabilir. Tam bir konsantrasyon sağlayamayacak olmanız yeni girişimler yerine eldeki işleri ancak düzenlemenize ve tamamlamanıza imkan sağlayabilir. Akşam değişen koşullar eve, aileye ait sorumluluklar getirebilir. Gerçekçi değerlendirmeler yapacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konular halen sizi meşgul ederken para ve yatırımlarınız önemini koruyor. Bugün risk alacağınız herhangi bir girişimden uzak durmalısınız. Sizi hayale sürükleyen veya ikileme düşüren bazı durumlar gelişebilir. Akşam saatlerinden itibaren olayları daha realist değerlendireceğiniz bir atmosfer var. Geleceğinizi güvence altına alabilirsiniz.

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda koşullar halen değişkenlik içeriyor. Karşınızdaki kişiler size yeni ufuklar açan nitelikte olabileceği gibi kafanızı da karıştırabilirler. En iyisi bugün olduğunuzda yerde durmak ve bir hamle yapmamak olabilir. Ortak olduğunuz kaynaklarla alakalı yeni durumlar söz konusu. Girişimlerde bulunurken çıkarlarınızı korumaya bakın.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatında eksik bıraktığınız görev ve sorumluluklara yönelebilir; tamamlama gayreti içinde olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medyaya dair uğraşlar veya anlaşmalar halen gündeminizi meşgul ediyor olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak başarılı işlere imza atabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri önem kazanacak.

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaratıcılığınız artarken başarılı işler çıkarabilir; yeteneklerinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz. Ayrıca spekülasyondan para kazanma şansınız olabilir. Aileden gelen kaynaklarınızı doğru bir şekilde değerlendirmenin yolları arayışında olabilirsiniz. Önemli kararları akşam saatinden sonra almanızda yarar var zira daha gerçekçi olabilir.

Başak            24 Ağustos - 23 Eylül

Evde yapılacak tamirat, ailenizi içine alan meseleler hala sizi meşgul etmekte. Bugün bir süredir sizi hem zihnen hem bedenen yoran konular tamamlanmak üzere olabilir. Akşam saatlerinden itibaren keyiflere, sevdiklerinize veya çocuklarınıza daha fazla vakit ayıracağınız bir sürece giriyorsunuz. Yaratıcı olduğunuz konularda ise yeni çalışmalar yapabilirsiz.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Zihiniz düşüncelerle dolu. Yapılacak işler, sizi karar almaya iten konular, yurtdışı veya hukuksal alandaki meseleler sizi birkaç gündür fazlasıyla meşgul etti. Bugün artık yolunuzu belirlemiş olarak ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra değişen koşullar eve, gayrimenkule veyaaileye ait konuları önemli kılacak. Yaşça büyük kişilerin veya aile fertlerinin sorumlulukları sizin uğraşınız olabilir.

Akrep             23 Ekim - 22 Kasim

Gelir ve giderlerinizi dengelemeniz gereken bir süreçtesiniz. Keyiflere yapılan harcamalarda oluşan artışı bir son vermeniz gerekiyor. Yurtdışı, eğitim ve medyayı içine alan işlerden kazanç elde etme şansınız olabilir. Ancak bugün yeni girişimleri akşam saatlerinden sonra başlatmanızda yarar var. Yakın çevre, kardeşlerle alakalı yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın da desteğini alarak son birkaç gün içinde yeni başlangıçlar yaptınız. Artık attığınız adımların eksik kalmış taraflarını tamamlayabilirsiniz. İyimserliğin artmış olması sizi riskli durumlar la da karşı karşıya getirebilir. Limitlerinizi ve tolerans sınırlarınızı doğru belirlemelisiniz. Akşam saatlerinden sonra para ve kazançlar daha fazla gündemde olacak.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelere bir çözüm bulmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Henüz proje aşamasında olan işlerin arka planda hazırlıklarını yapabilir; eksik kalan noktaları iyileştirebilirsiniz. Akşama doğru burcunuza ilerleyen Ay; önümüzdeki günlerde kendinizi daha rahat ifade etmenize ve sorumluluklar almanıza yol açacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Grup çalışmaları, ekipler içinde görevleriniz devam etmekte. Ancak yeni girişimler yerine var olanları düzeltmeye ve eksiklerini tamamlamaya bakın. Arkadaşlarınızla iletişiminizin artmış olması zevkli ve keyifli paylaşımlar içinde olacağınızın göstergesi gibi. Akşama doğru kendi içi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden konuları sorgulayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızdaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için size destek olacak imkanları sağlamakla uğraşabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı işler, yabancı kişiler veya yolculuklardan edineceğiniz yeni bakış açıları olabilir. Deneyimlerden çıkardıklarınızla kendinize hayat felsefesi edinebilirsiniz. Arkadaşlıklarınızı geliştireceğiniz ortamlara katılabilirsiniz.