Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konulara vurgu yapmakta. Uyum ve denge kurmak bugün sizin için önem taşıyabilir. Sabah saatlerinde keyfiniz yerinde;

  cesaretiniz sayesinde hayatın keyfini çıkarmaya meyillisiniz. Sizi derinden etkileyen paylaşımlar gündeme gelebilir. Yeni birliktelikler başlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatında veya günlük yaşantınızda keyifli, dengeli ve huzurlu bir gün geçirmek istemektesiniz. Eviniz, ailenizle ilgili sizi meşgul eden konular sizi harekete geçirebilir; bazı ortak kararlar alamaya yöneltebilir. Öğleden sonraki süreciniz daha farklı gelişebilir; ısrarcılığınız tüm dengeleri değiştirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınıza, çocuklarınızla ilgili konulara ve hayatın size sunduğu keyiflere daha fazla yer vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın ön ayak olduğu tanışıklar gündeme gelebilir. Daha önce cesaret etmediğiniz adımları atabilirsiniz. Ancak öğleden sonraki saatlerde yaşanacak olaylarda huzurunuz kaçabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, aile içinde ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sabah saatlerinde yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ve kendinizi kanıtlayacağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise ilişkilerinizde uyum ve dengeyi kurmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Baskılar karşısında sağduyulu davranmaya çalışmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Sizin önderliğinizde var olan sorunların çözümü gerçekleşebilir. Ayrıca yolculuklar, eğitim ve işbirliklerinizde bugün gündeminizde olacaktır. Öğleden sonra sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gerginlik ve çekişme yaşamamak için uyumlu dönemdesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularınızı etkileyecek ortaklıklar ve işbirlikleri gündeme gelebilir. Bilinçaltınızı kurcalayan ve kaygı yaratan durumları bugün daha sakin değerlendirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çocuklar, yakın beraberliklerle ilgili durumlarda size baskı yaratan koşullar gelişebilir. Fevri tepkiler vermek yerine işbirlikçi hareket etmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi iyi hissettirecek ve öne çıkmanıza olanak sağlayacaktır. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana şanslısınız. Sabah saatlerinde hedefleriniz ve istekleriniz için cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde dikkatli olmalı; huzurunuzu kaçıracak gelişmelerde uyumlu olmaya bakmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendi içinize dönebilir; bilinçaltınızda olan duygu ve düşüncelerinizi sorgulayabilirsiniz. Kontrolünü sağlayamadığınız veya gözlerden uzak yaşadığınız bir ilişki sizi derinden etkileyebilir. İş veya sosyal yaşantınızda sizi öne çıkaracak ve güç kazanmanıza yardımcı olacak perde arkası işbirlikleri yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz hareketli ve renkli geçebilir. Yeni organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. İş hayatınızı etkileyen ekip çalışmalarında işbirliği ve uyum içinde olabilirsiniz. Ancak öğleden sonra değişken koşullar huzurunuzu biraz kaçırabilir. Baskı yaratan durumlar karşısında sağduyulu olmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda işbirlikleri ve ortaklıkların getirdiği fırsatlara açıksınız. Sosyal konumunuzu etkileyecek gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde ev, alacak ve borçlarla ilgili meselelerde sizi harekete geçiren durumlarda isteklerinizi uygulayabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde hareketlenen olaylar dengeleri değiştirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler içinde olabilirsiniz. Sizi motive eden ilişkilerde bugün gündeminize gelebilir. Karşı tarafın cesur davranışlarından etkilenebilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bazı karmaşalara açıksınız. Kontrolünüz dışında olabilecekler sizi gergin kılabilir. Dengeleri uyumlu davrandığınız da kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konular gündeminizde.. İşbirlikleri ve ortaklıkların maddi yönü sizi oldukça meşgul etmekte. Duygusal paylaşımlarda uyumlu hareket etmek istemenize rağmen bugün karmaşalar yaşanabilir. Arkadaş grupları veya içinde bulunduğunuz ekiple ilgili size baskı yaratan koşullar sizi derinden etkileyebilir. Geleceğinizi düşünerek sağduyulu olmalısınız.