Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.10.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Yurtdışından gelişen ilişkiler size yeni ufuklar açabilir, sosyal gruplarla ya da sevdiklerinizle uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Mahkemelerle sürüncemede kalmış konular sonuçlanabilir. Finansal konularla ilgili üstünüzde ki baskının arttığını hissedebilir, önünüze çıkan engeller karşısında daha kararlı ve sorumluluk sahibi davranabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi konularda uzlaşma sağlayabileceğiniz bir döneme girmiş olabilirsiniz. İşbirlikleri içinde bulunduğunuz finansal krizleri çözmenizi sağlayabilir. Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; bugün ilişkilerden ve ortaklıklardan yana sorumluluk almanızın gerekliliğini hatırlatabilir. Karşınızdakilerin tavırları sizi baskı altında bırakabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatınıza size yeni ufuklar açacak, yabancı kültürleri tanıtacak kişiler girebilir. Danışabileceğiniz uzmanlarla tanışabilir, yeni işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Evlilik ve ortaklıkla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda sorumluluklarınız daha da artabilir, beraber çalıştığınız kişilerle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alamayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalıştığınız ortamdan gelişen ilişkiler yeni bir bakış açısı geliştirmenize yardımcı olabilir. Yurtdışından işbirlikleri edinebilir ya da yurtdışı bağlantılı projelerde çalışabilirsiniz. Bugün sevdiklerinizle aranızda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, onları fazla sahiplenmeniz ilişkilerde sıkıntılara neden olabilir, çocuklarınıza karşı çok kuralcı davranabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Romantik ilişkilerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Yurtdışından ya da akademik ortamlardan size farklı bir bakış açısı kazandıracak veya aşk yaşayabileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz. Eve ve aileye dair sorumluluklar bunalmanıza neden olabilir. Evin tadilat, temizlik gibi işleriyle uğraşabilir, iş hayatınızda artan sorunlardan dolayı üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evinizi güzelleştirmek, tadilat ya da dekorasyon için uygun bir zaman olabilir. Aile içi ilişkilere daha fazla zaman ayırabilir, yurtdışından gelen misafirlerinizi evinizde ağırlayabilirsiniz. Bugün çıkacağınız yolculuklar ya da yapacağınız anlaşmalar engellenebilir. Üstünüzde hissettiğiniz baskı sorumluluklarınız da artmasına yol açabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın çevre, kardeş, kuzen ya da komşularla ilişkilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yurtdışıyla iletişiminiz artabilir, kısa yolculuklara çıkabilir ya da yabancı dil eğitimine başlayabilirsiniz. Ekonomik koşullarınızın sert gerçekleriyle yüzleşmeniz üstünüzde hissettiğiniz baskının artmasına yol açabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almak için çaba sarf edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularla ilgili yeni bakış açısı geliştirebilir, işbirlikleriyle beraber kazanç kaynaklarınızı artırabilirsiniz. Yurtdışıyla yapacağınız ticari anlaşmalar olumlu sonuçlanabilir. Sevdiklerinizin desteğiyle yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yaşamınıza ve ilişkilerinize dair sorumluluklarınızı hatırlamanızı sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda harekete etmeye başlayan Venüs; ilişkilerinizde daha başarılı olabileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Fiziksel görünümünüzde değişiklik yapabilir, daha estetik bir görüntü için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün bilinçaltınızda huzursuzluk hissedebilir, kontrol edemediğiniz kadersel gelişmelerden dolayı baskı altında olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yapacağınız anlaşmaları ve işbirliklerini önümüzde ki günlerde saklı tutmanızda fayda var. Gizli ilişkilerden ve kulislerden yarar sağlamanıza rağmen kontrolsüz gelişmelere karşı da hazırlıklı olmalısınız. Dernek ve gruplar içinde sorumluluk üstlenebilir, geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için sarf ettiğiniz çabanın karşılığını almadığınızı düşünebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sosyal ve arkadaş çevrenizin genişleyebileceği bir dönemdesiniz. Geleceğe dair ve beklentilerinizi gerçekleştirmenize destek olacak işbirlikleri içine girebilir, yabancı kültürlerden yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bugün iş ve sosyal hayatınızda çok fazla sorumluluk aldığınızı düşünebilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Üstlerinizi takdirini yeterli bulmayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilecek bir dönemdesiniz. Yurtdışından gelişen ilişkiler kariyerinizde başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir, toplum önünde ilişkilerinizle tanınabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilir, uzun vadede gerçekleşebilecek kararlar alabilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.