Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 07.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gruplar içinde yer alabilir; arkadaşlarınızla vakit geçirerek günü değerlendirebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda bazı engellerle karşılaşmanız içten içe gerginliğe sebep olabilir. İlkeli davranarak üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Karşıt burcunuza geçen Ay; önümüzdeki aylarda ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızda hareket getireceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sosyal ortamlarda ve iş hayatınızda gözler önünde olacağınız bir gün sizi bekliyor. Özgür ve bireysel davranışlarda bulunmanız eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle uyumu yakalamakta zorlanmanıza sebep olabilir. Mars önümüzdeki aylarda iş hayatınız ve özel hayatınıza yeni düzen getireceğinize ve alışkanlıklarınızı sorgulayacağınıza işaret etmekte.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün enerjisi size olumlu yansıyor. Özgürlüğün keyfine varabilir; uzak yerlere yolculuklara çıkabilir, yabancılarla iletişiminizi arttırabilirsiniz. Uzun bir süredir beklediğiniz fırsatların ayağınıza geleceğine şahit olabilirsiniz. Ancak kısa süreliğine de olsa bazı engelleri aşmanız gerekebilir. Mars; aşk hayatınızı hareketlendirecek, çocuklarla ilgili gelişmelere neden olacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal paylaşımlarda mesafeli tutumlar sizi içten içe huzursuz etmekte. Bugün bu hislerinizle başa çıkmanız zor olabilir. Ayrıca maddi konularda hesapsızca davranmak yerine belli ilkeler ve sınırlar doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Burç değiştiren Mars önümüzdeki aylarda evinizle daha fazla ilgileneceğinize, aile içi meselelerin daha fazla yaşanacağına işaret etmekte.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklar sizi meşgul etmekte. Ailenize olan sorumluluklar, evdeki görevler beraberliğinizi etkileyebilir. Kontrolü ele almak isteseniz de pek başarılı olamayabilir ancak işbirlikçi davranarak sorunları aşabilirsiniz. Burç değiştiren Mars eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili yoğun bir süreç yaşanacağına işaret ediyor. Çevrenizdekilerle iletişimizde uzlaşmacı olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün grup organizasyonları, ekip çalışmaları gündeminizde olabilir. Koşulların yorucu olması, herşeyi mükemmele yakın yapma isteğiniz hem zihinsel hem bedensel yıpranmanıza neden olabilir. Dikkat. Terazi burcuna geçen Mars kazançlarınızla ilgili yenilenmeler getirebilir. Yeni anlaşmalar imzalayabileceğiniz gibi varolanlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün hayatın keyifli yanını yaşamaktan yanasınız. Gruplar, arkadaşlarla birlikte organizasyonlarda yer alabilir; alıştığınız düzenden farklı hobilerle ilgilenebilir; gezilere çıkabilirsiniz. Ancak bazı durumlarda özgürlüğünüzün kısıtlandığı hissi az da olasa mutsuzluğa sebep olabilir. Mars sizi önümüzdeki günlerde dinamik kılacak; kendinizi ifade etmenize olanak sağlayacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Evde, ailevi konularda bazı yenilikler içindesiniz. Alıştığınız koşulların değişiyor oluşu sizin de düzenlerinizi etkileyecektir. Yaşayacağınız kısıtlanmalar olsa da uyum sağlamak zorunda olduğunuzun bilinciyle hareket edeceksiniz. Mars, iç dünyanızı ve hayattan beklentilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Gizli düşmanlıklara, ilişkilerde sorunlara temkinli yaklaşmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün duygularınız yerine alacağınız kararlarda mantığınızı kullanmayı tercih edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızda mesafeye neden olacak bazı durumlar söz konusu olabilir. Burç değiştiren Mars geleceğinizi ilgilendiren konularda sizi daha girişimci kılacaktır. Arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde sorun yaşamamak için esnek ve uzlaşmacı olmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğiniz için atacağınız adımlarda maddi manevi değerlerinizi sorgulayabilirsiniz. Harcadığınız bireysel emeğin karşılığını almak istiyorsunuz. Ancak bugün karşınıza gruplardan gelen bazı engeller çıkabilir. Hedeflerinizi yenilemek zorunda kalabilirsiniz. Burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde iş hayatınız ve sosyal statünüz ile ilgili alanı hareketlendirecek.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzdaki Ay; bireysel davranmaya sizi zorluyor ancak bir yandan da uyumlu hareket etmeniz ve dengeleri kurmanız gereken koşullar var. Bugün iş ve sosyal hayatınızda bu ikilemler içinde kalabilir; gerginlik yaşayabilirsiniz. Burç değiştiren Mars; yurtdışı, eğitim, medya ve hukuki alanlarda yoğunluğa neden olacak. Yaşadıklarınız hayata daha esnek bakmanızı sağlayacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendi iç dünyanızda olmaktan hoşnutsunuz. Bugün iç sesinizi dinleyerek yaratıcı yönünüzle bağlantıya geçebilir veya bilinçaltınızdaki korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Hayata bakışınızı değiştirmenize neden olacak gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Terazi burcuna geçen Mars duygusal paylaşımlarda uzlaşmacı olmanızı; ortak gelirlerin adil dağılımı gerektirecek olaylar yaşamanıza neden olabilir.