Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.02.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün ağır sorumluluklar üstlenebilir, iş yükünüz fazla olsa da altından kalkabilecek güce sahipsiniz. Nereden geldiği belli olmayan, kaynağı belirsiz haberler kafanızı karıştırabilir. Söylediğiniz sözler bir anda düşmanınız haline gelerek, size zarar verebilir. Sonradan pişman olacağınız kararlar almadan önce iyi araştırma yapmalısınız, kulislerden fayda görebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğe dair hedef ve hayallerinize varmak için mücadele edebilir, dernek ve gruplar içinde sunumlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda tatsız konuşmalar geçebilir, öfkenizi yanlış zamanda yanlış kişiye yansıtıyor olabilirsiniz, dikkat edin. Görüş ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz fakat yenilikler yerine var olan işlere yönelmeniz doğru olacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşleriniz beklediğiniz hızda ilerlemeyebilir, özellikle borç alacak, banka ve krediyle ilgili işlemlerde aksilikler ve ertelemeler gündeme gelebilir. Duygusal paylaşımlar krize neden olabilir. Bugün kendinizi toplum içinde cesur ve atak bir dille ifade edebilir, ani kararlar alabilir, hatta girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat yeni başlangıçlar için uygun bir zaman değil.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün işlerinizi tamamlamaya ve girişimlerinizi sonuçlandırmaya çalışırken, şartların size bağlı olmamasından dolayı zorlanabilirsiniz. Karşınızdakiler size yardım etmek yerine yolunuza engeller çıkarabilir. Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken saldırgan bir tavır izleyebilirsiniz. Yurtdışı, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili cesur ve ani kararlar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularla ilgili ani ve cesur kararlar alabilir, miras, nafaka, kredi ve bankalarla ilgili işlemlerinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Krizlere karşı kendinizi korumak için saldırgan bir tavır izleyebilirsiniz. Ani duygusal paylaşımlar ilişkilerde derinleşmenizi sağlayabilir. Çalışma ortamınızda işleriniz beklediğiniz hızda ilerlemeyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri sizi ani kararlar almaya zorlayabilir, karşınızdakiler sizin adınıza hareket etmek isteyebilir. Düşmanlarınız konuşmalarıyla rahatsızlık verebilir, beklenmedik çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Bugün yaratıcılık gerektiren çalışmalarda ertelemeler ve aksilikler yaşanabilir. Yaşamdan daha fazla keyif almak isteyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çalışma ortamınızda bir süredir devam eden belirsizlik ve kararsızlık bugün yerini sonuç almaya ve sonlanmaya bırakabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda ani tartışmalar yaşayabilir, projelerde aksamalar olabilir. Gün içinde işleriniz ve girişimleriniz ilerlemeyebilir, engellerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde romantik ilişkiler gündeme gelebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün aşk ilişkilerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, ani tartışmalar sonlanmalara neden olabilir. Çocuklarla ve yaratıcılık gerektiren konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz ama karar almakta acele etmemelisiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, yolculuk, eğitim ve anlaşmalar sürünceme de kalabilir, işleriniz hızla ilerlemeyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aile ilişkilerinde çatışmalar ve   gerilim yaşanabilir. Sonradan pişman olacağınız sözler sarf etmeden önce sakinleşmeye çalışmalısınız. Evde tadilat gerektiren olaylar veya taşınmalar gündeme gelebilir. Gün içinde işleriniz istediğiniz hızda ilerlemese bile akşam saatlerinde iletişim trafiği hızlanabilir, yakın çevreyle ilişkilerinize odaklanmanız gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün iletişim trafiği çok hızlanarak, kafanızın karışmasına neden olabilir. Konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız, ilişkilerin ve anlaşmaların sonlanmasına yol açacak tartışmalara girebilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimleriniz ilerlemeyebilir, işlerinizde ertelemeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde ekonomik konular daha fazla gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili ani girişimler sonradan pişman olacağınız kararlar almanıza neden olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli, cesur adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz. Bugün girişimler ve başlangıçlar için uygun bir zaman değil. Koşulların size bağlı olmaması işlerinizi ertelemenize yol açabilir. Akşam saatlerinde Ay burcunuza geçerek daha fazla hareket imkanı verecek.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendinizi çok cesur ve atak hissedebilir, duygu ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Fakat ilişkilerde düşünmeden konuşmanız sonradan pişman olmanıza ve sonlanmalara neden olabilir. Öfkenizi yansıtmadan önce iyi düşünmelisiniz. Hedeflerinize ve hayallerinize varmak için gösterdiğiniz çaba sonuçlanmayabilir. Akşam saatlerinde içinize kapanabilirsiniz.