Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İletişimin oldukça yoğun geçeceği bir gün sizi bekliyor. Yakın çevre, kardeşlerle ilişkilerinize değişken koşulların hakim olabilir. Sizi ikileme düşürecek gelişmeler karar alma ve yön belirleme sürecinize etki edebilir. Sosyal faaliyetler sizi meşgul edebilir; sağduyulu yaklaşımlarla zihinsel anlamda sizi oyalan durumlar çözülecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız uygun koşullar var. Sabah saatlerinde maddi konular zihninizi meşgul edebilir; geçen hafta başlatmış olduğunuz projelerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşama doğru ise ikilemde kaldığınız ve karar alamadığınız durumlar bir sonuca bağlanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi oldukça hareketli kılmakta. Sabah saatlerinde içsel gerilim hissedebilir; kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Karar almakta tereddüt edeceğiniz veya ikilemde kalacağınız koşullar içinde olmanız zihninizin çok çalışmasına neden olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınız çok yoğu; düşünceler birbirini kovalıyor. Geleceğinizi düşünerek hareket etmek istiyor ancak ikilemler yaşıyorsunuz. Kardeşler, eğitim veya yolculuklara içine alan konularda kontrolünüz dışında bazı gelişmeler olabilir. Akşam m saatlerinden sonra da sakin hissedecek; kafanızda olanları sağduyuyla değerlendirin.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Oldukça sosyalsiniz. Arkadaşlıklar, dostluklar ve paylaşımlarla geçecek bir gün sizi bekliyor. Sabah saatlerinde bazı ikileme düşüren koşullar oluşabilir; planladığınız programlarla ilgili bazı değişiklikler yaşanabilir. Eğitim, seminer ve yolculuklarla ilgili sizi harekete geçirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sosyal hayat, işle ilgili konular sizi meşgul ediyor. İçinde yolculuk, eğitim ve anlaşmaları barındıran durumlarla ilgili yeni girişimleriniz olabilir. Sizi zorladığınız düşündüğünüz sorunları çözüme ulaştırmak için görüşmeler yapabilir; bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Yakınlardan gelecek destekler söz konusu.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yolculuklar, bilgi, eğitim, medya ve yurtdışını ilgilendiren işler gündeminizde önem kazanıyor. Geçen hafta başlattığınız girişimlerle alakalı gelişmeler olabilir. Bu durum önce sizi ikileme düşürebilir. Sağduyunun hakim olmasıyla karar aşamasına gelebilirisiniz. Arkadaşlar, kardeşlerle zamanınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal paylaşımlar sizi etkisi altına almış durumda. Kafanızı kurcalayan durumlar rahat hareket etmenizi engelleyebilir. Ayrıca parasal konulardaki değişken koşullar içindesiniz. Gelir gider tablonuzu gözden geçirebilirisiniz. Sorunları konuşarak çözüme ulaştırabilirsiniz. Arkadaşlar, kardeşler veya sevdiklerinizle iletişiniz artabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkilerde değişken koşullar içindesiniz. Karşınızdaki kişilerden gelecek bilgilere kulak vermeniz gerekebilir. Geçen hafta ev, gayrimenkul veya ailevi meselelerde başlayan konularınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha mantıklı düşünebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün işlerinizin yoğunluğundan şikayetçi olabilirsiniz. Aileniz, kardeşleriniz veya yakınlarınızın sizden yardım talepleriyle karşılaşabilirsiniz. Destek olmak istemenize rağmen sorumluluklardan dolayı arada kalabilirsiniz. Geçmişten gerçekleştiremediğiniz anlaşma ve görüşmeler yeniden gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayatın keyiflerine açıksınız. Bol hareketin olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın veya sevdiğiniz kişinin istek ve talepleri doğrultusunda davranmak isteyebilirsiniz. Ancak aranızda bazı fikir ayrılıkları olabilir. Akşam saatlerinde sağduyunun hakim olması ilişkilerinizi üzerinde pozitif etkileyecektir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evde, ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar olabilir. Geçen hafta sizi meşgul eden konularla ilgili geri bildirimler alabilir; var olan düzeninize yeni bir ritim getirebilirsiniz. Yakınlarınızla bol konuşma, bol fikir alışverişi yapabilirisiniz. Yakınlarınız, kardeşlerinizle bağlarınızı güçlendireceğiniz programlar gündeme gelebilir.