Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerindeki duygusal ve iniş çıkışlara açık haliniz ilerleyen zamanlarda değişecek daha kararlı olacaksınız. Girişimler, iletişim ve bilgi alış verişi adına günün ikinci yarısı daha verimli geçebilir. Ayrıca aşk hayatınız, çocuklarınız ve yaratıcılık gerektiren alanlarda sizi heyecanlandıran durumlar söz konusu olabilir.  Karşınızdaki kişilerin tavır ve davranışlarıyla rekabete açık bir hale gelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk yarısında işlerinizi istediğiniz gibi ilerletemeyebilirsiniz. Sonrasında ise sizi bitiş ve başlangıçlara sürükleyecek hareketli zamanlar var. Ailevi konular, gayrimenkul ve yerleşimle alakalı durumlar gündeme gelebilir; kardeş ve yakın çevrenizle iletişime geçmenize neden olabilir. Kontrol dışı gelişmelerden dolayı öfkelenebilir ve pasif agresif davranışlar gösterebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda girişimlerde bulunmaktan kaçınmalı; girişimlerinizi günün ikinci yarında yapmalısınız. Edineceğiniz bilgi, alacağınız desteklerle daha vizyoner olabilir; akılcı davranabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda gruplar, arkadaşlardan fırsatlar karşınıza çıkabilir; ekip çalışmalarından fayda sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkiler adına dikkatli olmanız gereken bir süreç var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk yarısındaki gelişmeler halen lehinize ilerlerken tamamlanması gereken işlerinizi bitirmeye bakın. Sonrasında ise maddi konuların devreye girmesiyle odak noktanız değişecek. Kazançlar ve harcamalarla ilgili konular; anlaşmalar ve yolculuklar sizi meşgul edebilir; beklediğiniz haberlerin gelmesiyle birlikte hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Yapacağınız girişimlerde dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah geri planda olma isteğiniz olabilir. Burcunuza geçen Ay’ın enerjisiyle kontrolü elinize alarak istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Kendi fikir ve düşüncelerinizi rahat ifade edecek olmanız işinizi kolaylaştırabilir; çevrenizle olan iletişiminizi arttırabilir; akılcı girişimlerde bulunmanıza yardımcı olabilir. Akşam saatlerinde ise gerilime, trafiğe, güç çatışmalarına dikkat.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gruplar içinde, arkadaşlarla yakın ilişkilerde bulunarak geçen zamanlar artık sona ermekte. Kendi iç dünyanıza çekilerek düşünce ve duygularınızla baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca başkalarının istekleri için fedakarlık göstereceğiniz gelişmeler de karşınıza çıkabilir. Maddi durumunuzu da gözden geçirmenizi gereken bir süreçte olmanız harcamalarınızı daha akıcı yapmanızı gerektiriyor.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günü ayrı bölümde geçirebilirsiniz. Sabah saatleri daha içe dönük ve tamamlanması gereken işlerle uğraşarak; ikinci bölümü ise sosyal hayat içinde ve aktif olarak diyebiliriz. İletişime ve bilgi alış verişlerine açıksınız; gruplar içinde  faal görevler alabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde engeller ve kısıtlanmalar yaşayabilir; karşı taraf size karşı agresif davranabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sakin ve duygusal tepkiler vermeye açıksınız. Elinizdeki işlerle uğraşarak zamanı değerlendirebilir; kariyeriniz adına ön çalışmalarda bulunabilirsiniz. Öğleden sonra ise iş yaşantınız ve sosyal hayatınızın hareketlenmesi sizi de motive edecek daha girişimci kılacaktır. Anlaşmalar, yolculuklar ve eğitim adına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak sorumluluklar gerilime ve iç çatışmalara neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konularda önemli adımlar atmak için değil. Öğleden sonra değişen koşullar sizi daha girişimci ve akılcı kılacağı için beklemeyi tercih etmelisiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuki alandaki işleriniz hareketlenebilir, bilgi alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Ancak akşam saatleri gerilime açık olduğunuz zamanlar olduğu için çocuklarınız, sevdiğiniz kişi ile olan ilişkilere dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın ilişkiler, işbirliği ve ortaklıkların duygusal ve empati kısmı sabah saatlerinde sizi meşgul edecektir. Sonrasında ise finansal konuların devreye girmesiyle birlikte güç gösterileri ortaya çıkabilir. Kendi otoritenizi sağlamak için uğraşı içinde olabilirsiniz. Ayrıca var olan fikirlerinizin değişmesine neden olacak olaylar yaşayabilir; ortak bir zeminde buluşmak için çaba içine girebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün ilk bölümü tamamlanması gereken işlerle yoğun geçebilir. Öğleden sonra ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri sizi oldukça oyalayacaktır. Fikir ayrılıklarına düştüğünüz konuları ele alabilir; çevrenizdekileri ikna etmekle uğraşabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar veya anlaşmalar odak noktanız olabilir. Aranızda çıkabilecek ateşli dialaoglar güç çekişmeleriyle ve gerilimle geçebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusal başlayan gün ilerleyen saatlerde farklı boyuta geçebilir. İş ve çalışma ortamında sorumlulukların artması sizi de hareketli kılabilir. Finansal konularda alacağınız kararlar, girişimler sizi meşgul edebilir. Doğru bilgiyi edinebilmek için iletişim kanallarını kullanabilir; yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Değerlerinizi tehdit eden durumların ortaya çıkması sizi güç savaşlarına taşıyabilir.