Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşecek Yeniay, eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili yeni gelişmelere açık olduğunuza işaret etmekte.

  Elde olmayan sebeplerden dolayı ileriyi görememe, yanlış değerlendirmeler sonucunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi mantık süzgecinden geçirerek hareket etmeli; sezgilerinize kulak vermelisiniz. Kardeşlerinizle iletişiminize dikkat.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniay, maddi kazançlar ve değerlerinizle ilgili alanda etkili olacak; mevcut durumunuzu yeniden değerlendirmenize yol açacaktır. Bir hayalin peşinden koşabilir, sizi yanıltan grup ve arkadaşların etkisinde kalarak yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu ay harcamalarınıza dikkat etmeli; yapacağınız anlaşmalarda temkinli olmalı;

  paranızın değerini bilmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; fikirlerinizi sorgulamanıza, kendinizi ve ilişkilerinizi bir kez daha değerlendirmenize olanak sağlayacaktır. Kariyerinizde sizi hayal kırıklığına uğratan durumlarla karşılaşabilir; çok yönlü düşünebilmenize rağmen bazı yanılgılar da taşıyabileceğinize işaret etmekte. Maddi konularda, kazançlarınızın geleceğiyle ilgili girişimlerinizde duygusal davranabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızın derinliklerine inmenize ve korkularınızla yüzleşmenize neden olacak gelişmeler içindesiniz. Bugün gerçekleşecek olan Yeniay sizi bu konuda harekete geçirecek nitelikte. İnançlarınız ve felsefelerinize körü kürüne bağlı olmanın getirdiği ikilemleri yaşayabilirsiniz. Duygularınıza ve sezgilerinize kulak vererek alacağınız kararlar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yeniay ile birlikte bağlı olduğunuz gruplar içinde veya arkadaş çevrenizde hareketli geçecek bir süreç başlamakta. Hedeflerinize ulaşmak için etrafınızdakilerle iletişimizi arttırabilir; yeni bilgiler peşinde koşabilirsiniz. Ancak sizi yanıltan kişilerin ve hayale sürükleyen gelişmelerin olabileceğini unutmamalısınız. Sezgilerinize ve sağduyunuza kulak vererek girişimde bulunmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kariyerinizde yeni gelişmelere açıksınız. Yeniay ile birlikte bu durum daha fazlasıyla gündeme gelebilir. Haberleşme, eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerin veya eşinizin, ortağınızın sizi yanıltma payı yüksek. Yalan yanlış bilgilileri ayıklamalı; size gerekli olanları titizlikle seçmelisiniz. Sezgileriniz size yardımcı olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve medya alanındaki gelişmeler sizi geliştirecek; gerek kariyeriniz gerekse hayata bakışınızda size yeni ufuklar açacaktır. Ancak belirsizlik ve bulanıklık yaratan koşullara dikkat etmeli; girişimlerinizi titizlikle ele almalısınız. Maddi konularda sizi kısıtlayan durumlar karşısında duygularınızla hareket edebilirsiniz. Gerçekleri göz önünde bulundurarak karar almaya çalışın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bu ay finansal konularda, faiz, borç ve alacaklarla ilgili yeni gelişmelere açıksınız. Birikimlerinizi değerlendirirken temkinli olmanızda fayda var. Ayrıca duygusal paylaşımlarda sizi ikileme düşürecek ve zihninizi karıştıracak durumlar ilişkilerinizde ufak krizlere neden olabilir. Çok yönlü düşünmeye çalışmalı; girişimde bulunacağınız konularda hislerinizi dinlemenin yanı sıra derin araştırmalar yapmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay; ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında yeni gelişmelerle karşılaşacağınıza işaret etmekte. Yeni birliktelikler başlayacağı gibi eskileri yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Aile içinde yaşanacaklar veya ruhunuzun derinliklerinden gelen acıma hisleri kararlarınız üzerinde etkili olabilir. Sağduyunuza güvenerek hareket etmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda eğitim, iletişim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili yeni gelişmeler içindesiniz. Bugünkü Yeniay ile birlikte bir süredir üzerinde çalıştığınız bu konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

  Ancak sizi yanıltan koşulların olduğunu göz ardı etmeden ilerlemelisiniz. Aileniz, yakınlarınız, eşiniz veya ortağınızdan size gelecek manevi destekler olabilir. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünkü Yeniay; aşka hayatınızda yeni bir döneme işaret etmekte. Sevdiğiniz kişilerle, arkadaşlarınız ve çocuklarınızla bir araya gelmekten keyif duyabilir; hayalinizde olan gezi, eğitim için girişimde bulunabilirsiniz. Ancak işin maddi boyutunu iyi değerlendirmelisiniz zira yanılgıların olduğu etkiler altındasınız. İş hayatınızla ilgili kararlarınızda sezgilerinizi dinleyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeniay ile birlikte ev, yerleşime ait konularda harekete geçebilir; uzun süredir planladığınız taşınmayı gerçekleştirebilirsiniz. İçinizde tuttuğunuz duygu ve düşüncelerinizi aile fertleriye paylaşabilirsiniz ancak gözünüzü kör eden duygusallığınızın size zarar verebileceğini unutmamalı, mantıklı düşünmekten geri kalmamalısınız. Aşk hayatınızda duygusala bir süreçtesiniz.