Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Evinizde işlerinizi düzene koymak, ailenin ihtiyaçlarına odaklanmak veya ev tadilatı, dekorasyonu gibi yaşam alanlarınızın tekrar düzenlenmesiyle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımında daha önceden karşınıza çıkan fırsatlarla tekrar karşınıza çıkabilir. Bugün romantik ilişkilerde sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinizde var olan pürüzleri temizleyerek, yeni bir döneme başlayabilirsiniz. İletişiminizde daha hassas ve duygusal olabilir, kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitim ve öğrenme sürecine girebilirsiniz. Aile ilişkilerinde yaşanan ani ve beklenmedik gelişmeler, karşınıza fırsatlar çıkmasını sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte önünde engel olan alacaklarınızı alabilir, birikimlerinizi yeniden değerlendirebilir, gelirlerinizi artırmanın yollarını bulabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda uzun süredir sürüncemede kalmış işlerinizi daha kolay yoluna koyabilirsiniz. Sürpriz haberler geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirebilecek fırsatları getirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yükselen burcunuzda gerçekleşecek bu yeni ay hem ilişkilerinizde hem de fiziksel görünümüz de yenilenmelere yol açabilir. Bedensel sağlığınızla daha fazla ilgilenebilir, kendinizi ifade ederken duygularınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Çevrenizle duyarlı ve hassas ilişkiler kurabilirsiniz. Ekonomik gelirlerinizde sizi mutlu edecek ani gelişmeler yaşanabilir.

 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu yeni ayla birlikte bilinç altınızda sizi huzursuz eden sıkıntı ve korkuları temizlemek için girişimlerde bulunabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardımcı olmak, hastanelerde ki yakınlarınızı ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Sezgileriniz ve hassasiyetiniz artabilir, duygularınızı paylaşmak önem kazanabilir. İlişkilerde yenilenmeler sağlayacak gelişmeler yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eski arkadaşlıkların tekrar canlanarak size fırsatlar getirebileceği bir dönemdesiniz. Grup ve dernekler içinde sosyalleşmenin önemini kavrayabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi revize ederek, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda yaşanan ani değişimler gizli ilişkileri gündeme getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek Yeniay; iş ve sosyal hayatınızda önü tıkanmış gibi görünen girişimlerinizin gerçekleşmesine fırsat verebilir. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilir, toplumsal statünüzün değişmesine yönelik olanaklar bulabilirsiniz. Sosyal ortamınızda daha hassas, paylaşımcı ve duyarlı olabilirsiniz. İlişkilerin desteğiyle arkadaş gruplarınızda yenilikler yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün beraber çalıştığınız kişilerin de desteğiyle iş ve sosyal hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir, toplum önünde ki duruşunuzu sağlamlaştıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayata bakış açınızı yenilemek için uygun bir dönemdesiniz. Ailevi ve milli değerlere daha fazla hassasiyetle yaklaşabilir, yeni kültürlere merak duyabilir, uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Uzun süredir kafanızı meşgul eden ve bir türlü sonuçlanmayan finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Borçlar ve kredilerle ilgili girişimlerde bulunabilir, nafaka, miras, vergi ve sigorta gibi işlerinizde kendinize çıkış yolları bulabilirsiniz. Duygusal paylaşımlar, ilişkilerde derinleşmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda gerçekleşen bu Yeniay; duygusal bağlarınızı sağlamlaştırmak için fırsatlar verebilir. Karşınızdakilerin duygu ve hassasiyetlerine daha duyarlı olabilir, onlarla empati kurabilirsiniz. Ortaklıklar, işbirlikleri ve ilişkiler açısından sizi destekleyecek kişilerle tanışabilirsiniz. Bugün finansal konularda yaşanacak ani gelişmeler sizi mutlu edebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu Yeniayla birlikte çalışma ortamınızda bir süredir devam eden aksamalar, ertelemeler ve engeller önünüzden kalkarak daha önceki planlarınızı gerçekleştirmenize olanak verebilir. İş hayatınızda yenilikler olabilir, eski iş arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler ilişkilerde sizi mutlu edecek girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzde ki günlerde hayattan daha fazla keyif alabilir, eğlenceye, alış verişe, hobilere, romantik ilişkilere ve çocuklara zaman ayırabilir, sizi mutlu edecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda yer alabilir, yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Bugün iş ortamınızda yaşanacak ani gelişmeler ekonomik olarak ta destekler bulmanızı sağlayabilir.