Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygularınızın yoğunluğu sizi tutkulu davranmaya itiyor. Ailevi meseleler, sevdiğiniz kişiyle olan maddi manevi paylaşımlar adına yorucu bir gün olabilir. Ortak olduğunuz kaynaklar, borç ve alacaklarla ilgili durumlar gün içinde endişe ve kaygıya neden olabilir. Ayrıca korumak istediğiniz değerler için fevri tepkiler verebilirsiniz. Değişime açık olmak yenilenme getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklarım maddi yönü ağır basıyor. Karşınızdaki kişilerden beklentilerinizin yerine gelmesi için sizin de bazı fedakarlıklar göstermeniz gerekmekte. Aklınızda olan eve, aileye ve konforunuza ait düşünceleri gerçekleştirmek için destek arayışında olabilirsiniz. Bugün duygularınızı ifade ederken ani çıkışlarınız olabilir. Dikkat.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşlerinize tam odaklanabilir; sorumluluklarınızı yerine getirmek için görev bilinciyle hareket edebilirsiniz. Ancak bir yandan sizi huzursuz eden durumlarla baş etmek zihinsel anlamda yorgunluk getirebilir.  Üstlerinizle para meselelerine ait konularda aranızda bazı pürüzler yaşanabilir. Gruplardan beklemediğiniz tepkileri alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Güneş, kararlı hareket etmenize olanak sağlıyor. Tutkularınızın esiri olmamalı; mantığınıza de devre tutarak ilerlemeye çalışmalısınız zira sert tepkiler almanız ve sevdiklerinizle aranızda gerilim yaşamanız söz konusu. Aşk hayatınızda ise arzu ettiğiniz tutkulu duygusallığı yaşamanıza engel yok gibi.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aile ve iş konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Uzun zamandır sizi maddi anlamda yoran  durumlara bir son vermek amacıyla davranabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili ise karşılaşacağınız fırsatlar sayesinde yeni bir bilinç geliştirebilirsiniz. Size sunulanları gurur meselesi yapmadan değerlendirmeye bakın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde zihinsel olarak aktifsiniz. Geleceği düşünerek plan yapmaya vakit ayırabilir; projelerinizi hayata geçirmenin yollarını araştırabilirsiniz. Ancak zaman zaman karamsarlığa düşmenize neden olan durumlar söz konusu olabilir. Borç ve alacaklarla aniden çıkan bir gelişme hedeflerinize yenilik ve değişim getirebilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Değerinizi ortaya koymanız için gereken tavırı gösterme gayretindesiniz. Yeteneklerinizin bilincinde olmak gerek özel hayatınız gerek iş hayatında sizi belli bir noktaya taşıyacaktır. Kazançlarınızı arttırmak için sorumlulukların bilinciyle davranmak iyi olabilir. Eşten, ortaktan yaşantınıza yenilik getirecek beklenmedik öneriler alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay; hırslı ve kararlı hareket etmenize olanak sağlamakta. Arzularınızın peşinden koşarken tutkuyla hareket edebilir; güç odağı olmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda aniden çıkan bir durum yaşantınız ve gelecek planlarınız üzerinde etkili olabilir. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızı kurcalayan birçok düşünceyle baş ediyor; çözüm bulmak amacıyla zihninizi rahat bırakmıyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen durumların da buna eklenmesi bugün fazladan çaba sarfetmenize neden olabilir. Çocuklarınız, keyifleriniz için beklenmedik şekilde çıkan harcamalar bütçenizde değişim yapmanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gruplar, ekip çalışmaları bugünlerde sizi bir hayli meşgul ediyor. Araştırma, planlama işleri sizin önderliğinizde yapılabilir. Ayrıca özel hayatınızda geleceğiniz ilgilendiren kararlar için bazı değerlendirmeler yapmaktasınız. Ailevi meselelerden kaynaklı durumlar ortaklığınız, ilişkiniz üzerinde değişime ve yeni bir ritme neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayatınız gözler önünde. Bir yandan sorumlulukları yerine getiriyor diğer yandan içsel huzursuzluk yaşıyorsunuz. Aşmanız ve kendinizi kanıtlamanız gereken durumlarla mücadele ederken üstelerinizle olan ilişkilerinizi de belli bir seviyede tutma zorunluluğu içindesiniz. Hızlı düşünmek hızlı karar almak sürecinde oluşunuz zihinsel olarak aktiflik getirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda bir yandan umutlu bir yandan da kaygılısınız. Beklentilerinizin yerine gelebilmesi için yardım ve destek talebinde olabilirsiniz. İyi bir zamanlama, iyi bir araştırmayla hedefinize ulaşmanız zor değil.  Aşkta, çocuklarınız olan ilişkilerinizde anlayışlı olmak var olan sorunları çözebilir. Yeter ki fevri ve bireysel davranmayın.