Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün başkalarına hizmet etmek; ve faydalı olmak adına yapacaklarınız olabilir. Yakınlarınızla daha fazla iletişim kurabilir; kısa mesafe gezilerine çıkabilirsiniz.

  Ancak zihninizi kurcalayan görevler sizi biraz yıpratabilir. Burç değiştiren Merkür önümüzdeki ay, aşk, yaratıcı konular ve sosyal alanda sizi daha aktif kılacaktır. Çocuklarınız ve sevdiğiniz kişiyle ilişkilerinize hareket getirecektir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatın keyiflerine daha fazla yönelmenize rağmen sorumluluklarınızı da unutmuyorsunuz. Yakın ilişkiler, çevrenizle olan iletişiminizde sabah saatlerinde bazı yanlış anlamalara veya fedakarlıklara açıksınız. Burç değiştiren Merkür ailevi konular, ev veya gayrimenkule ait konuları önümüzdeki günlerde ön plana çıkaracaktır. Arkadaşları kardeşleri ve yolculukları daha fazla gündeminize taşıyabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev, aile, iş ve yerleşimle ilgili konularda organize ve planlı olmanız gerekmekte. Bazı bitiş ve başlangıçlar yaşayacağınız gelişmeler olabilir. Kardeş ve yakın çevrenizden yardım ve destek görebilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerinde sizi huzursuz eden düşünceler bazı kaygılara neden olurken olayları takıntılı bir hale getirmemelisiniz. Gerek sözleriniz gerek fikirlerinizle ön planda olacağınız bir aya sizi bekliyor.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevre, kardeşler ve arkadaşlar bugün sizi oyalayabilir; daha fazla iletişim içinde olabilirsiniz. Duygularınızla hareket ederken bir yandan da mantığınızı da devrede tutmanız gereken bir süreçtesiniz. Yanılgılara düşmemek için iki kez düşünmeli; sözlerinizi özenle seçmelisiniz. Maddi konularda harcamalarınız artarken gelirlerinizi de arttırmak için önümüzdeki günlerdeki fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi konular zihninizi kurcalamakta. Daha planlı olmak ve bütçenize göre hareket etmeniz gerekebilir. Ancak gün içinde bunu fazla beceremeyebilir; zaaflarınıza yenik düşebilirsiniz. Burcunuza geçen Merkür önümüzdeki süreçte kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz ve yaratıcılığınızı üste seviyede kullanacağınız koşullar getirecektir. Kardeşler, eğitim ve yolculuklar daha fazla gündemde olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlamakla birlikte hizmet, düzen ve detay gerektiren işleri daha da fazla gündeminize taşıyor. Aileniz ve sevdikleriniz için fedakarlıklar yapabilir; kendi isteklerinizin yanı sıra onların ihtiyaçlarıyla da meşgul olabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür bilinçaltınızı sorgulatabilir; zihninizde olan projeler için yaratıcı düşünceler getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ailevi konular, hizmet etmeniz gerektiren işler uğraştırıcı olabilir. Bilinçaltınızın derinliklerinde zihninizi kurcalayan ilişkilerinize ait düşüncelerle dolusunuz. Çözüm bulmak yerine belemeyi ve akışta kalmayı tercih edebilirsiniz. Aslan burcuna geçen Merkür sosyal hayatınıza renk katacak; arkadaş çevrenizin genişlemesine neden olacaktır. Hedeflerinizi belirlemenizi istekleriniz doğrultusunda daha rahat belirleyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Arkadaşlar, aile yakınlarınız veya gruplar içinde hareketli günler sizi bekliyor. Fedakarlık gerektiren durumlar, organizasyon ve planlama sorunları yaşayabilirsiniz. Aşkta belirsizlikler söz konusu olmasına rağmen akılcısınız; akışta kalmayı becerebiliyorsunuz. Burç değiştiren Merkür önümüzdeki günlerde iş ve sosyal hayatınıza renk getirecek. Yolculuklar, eğitim, anlaşmalarla ilgili konulara vurgu yapacaktır.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sorumluluklarınıza sahip çıkarak, planlı ve düzenli hareket etmeniz gerekmekte. Gerek sağlığınız gerek ailevi ilişkiler sizden özen beklemekte. Sizi belirsizliğe veya moral bozukluğuna iten durumlardan uzaklaşmaya bakmalısınız. Aslan burcuna geçen Merkür düşüncelerinizi değiştirmeniz konusunda size destek olacaktır. Yurtdışı işler, yolculuklar ve kardeşlerle ilişkileriniz yoğun bir hale gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aklınıza yatmayan düşünceler olmasına rağmen uyumlu olmaya çalışıyorsunuz. Zihninizde çözmeye çalıştığınız işe, aileye ve geleceğinize ait beklentilerinizi yerine getirmek için detaylarda planlı, organize olmanız gerekmekte. Burç değiştiren Merkür önümüzdeki günlerde finansal konularda yeni koşullar sunacak; duygusal paylaşımlarınızda, kardeş ilişkilerinize ufak çaplı krizler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuza geçen Merkür önümüzdeki ay ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin önemine işaret ediyor. Karşınızdaki kişiler düşünce, fikir ve davranışlarıyla ilginizi çekebilir. Bugün ise zihninizi para konuları, duygusal paylaşımlar meşgul edebilir. Belirsizlik, kararsızlıkların yanı sıra gerektiği zamanda fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Detaylarda titiz olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzdaki Ay ilişkilerde kontrolün sizde olmadığınız başkalarına bağlı hareket edeceğinizi anlatmakta. Aileniz, sevdiklerinizle uyum içinde yaşamak için bazı fedakarlıklar yapmanız ve alttan almanız gerekmekte. Aslan burcundaki Merkür iş hayatında güven kazanmanıza, günlük rutinlerinizin yanı sıra eğlence, dinlemeye daha fazla yer vermenize olanak sağlayacaktır.