Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 08.10.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde enerjiniz yüksek olan enerjinize rağmen girişimlerinizde somut veriler elde edemeyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için öğleden sonraki saatler daha uygun gibi görünmekte. Yurtdışı işleriniz, yabancılarla yapılacak görüşmeler ve hukuki meseleler için hareketli bir döneme adım atarken beklentilerinizi makul sınırlarda tutmalısınız. İletişimizdeki aksamalara dikkat.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümünde ortaklıklar ve işbirlikleriniz yine gündeminizde ancak kalıcı işlere imza atmak ve çözüm üretmek zor olabilir. Öğleden sonraki saatlerde değişen koşullarla birlikte finansal konular veya duygusal paylaşımlar daha fazla sizi meşgul edebilir.   İyimserliğin getirdiği risklere açık olduğunuzu bilmeli; girişimlerde temkinli olmalı; beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatınızda eksik bıraktığınız işleri tamamlamak için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Önemli kararlar ve girişimleri günün diğer bölümüne bırakmanız lehinize olabilir. İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili size fırsat getiren ancak bir o kadar da risk almanıza neden olan gelişmeler içindesiniz.  Karşınızdaki kişilerden beklentilerinizi yüksek tutmanız hayalkırıklığı yaratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk bölümünde keyifleriniz, aşk ve çocuklarla ilgili konular halen gündeminizde. Yaratıcılığınız yüksek ancak somut işler elde etmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha fazla hizmet ve çalışma gerektiren koşullar içinde olacak; kendinizi geliştireceğiniz işlere yöneleceksiniz. Yurtdışı konular, yabancıları içine alan girişimler gündeminizi dolduracaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, ailevi konular ve yerleşimle alakalı işleriniz sabah saatlerinde istediğiniz yönde ilerlemeyebilir. İlgilenmeniz gereken işlerle daha fazla uğraşmanız ve bilgi toplamanız gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha rahatlayacağınız ve daha iyimser hissedeceğiniz koşullar içine gireceksiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı ufkunuzu açacak yeni girişimlere bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Birkaç gündür zihninizi meşgul eden konularla ilgili bir karar aşamasındasınız; edindiğiniz bilgiler sonucunda ilerleyeceğiniz yönü artık belirleyebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise değişen enerjilerle birlikte odakladığınız konulardan sıyrılabilir; üzerinizdeki karamsarlığı atabilirsiniz. Geleceğe dair daha iyimser hissedebilir gerek ev gerek kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konular gündeminizde olan yerini yavaş yavaş başka konulara bırakmakta. Eldeki ileri toparlamak ve eksikleri tamamlayarak sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Öğleden sonra ise eğitim, yurtdışı işler, medya veya hukuksal alandaki gelişmeler sizi daha fazla meşgul edebilir. Koşullar değişkenlik içerdiği için atacağınız adımlarda dikkatli olmalı; hemen beklenti geliştirmemelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde halen burcunuzda ilerleyen Ay’ın olumlu ve sizi güçlü kılan etkilerine sahipsiniz. Öğleden sonra ise değişen koşullarla birlikte finansal konulara yönelecek; değerlerinizi sorgulayacaksınız. Harcamalarınızın arttığı bir dönemde olmanız parasal konularda dikkatli olmanızı gerektirmekte. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda uzun vadeli kararla alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde kaygılar ve endişe duygu dünyanıza hakim olabilir. Ancak öğleden sonra burcunuza geçen Ay ile birlikte neşe ve iyimserlik kazanacaksınız. Daha fazla ön planda olmak isteyebilir; isteklerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulanabilirsiniz. Risk alma kapasitesinizin yüksek oluşu aklınıza estiği davranmanıza neden olabilir. Temkini elden bırakmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde ekip çalışmaları sizi meşgul edebilir. Eldeki işleri bitirebilir; eksik kalan projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra kendi iç dünyanıza yönelebilir, gelecek hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili beklentileriniz hayal kırıklığı yaratabilir. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde zihninizi kurcalayan konularla ilgili kontrolünüz dışında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş yükünüz ve sosyal faaliyetler sabah saatlerinde yoğun geçebilir. Üstlendiğiniz projelerin eksik kalan yönlerini giderebilir; eldeki işlerinizi tamamlamaya yönelik hareket edebilirsiniz. Öğleden sonra sizi geliştirecek ve neşe katacak ortamlara katılabilir veya arkadaş gruplarıyla iletişime geçebilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerinizi makul seviyede tutmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğinizi ilgilendiren kararlar arifesindesiniz. Sizi engelleyen otorite konumundaki kişilere rağmen adım atmak niyetindesiniz. Ancak gereken girişimlerin adımlarını öğleden sonraki saatlerde atabilirsiniz zira sabah saatleri somut veriler elde etmek için uygun değil. Kariyerinize ve sosyal hayatınıza yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklar dinamizm getirebilir.