Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Önümüzde ki günlerde iş ve sosyal hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Çıkarlarınızı gözetebileceğiniz, sizin lehinize gelişecek ilişkiler kurabilirsiniz. Bugün görüş ve felsefelerinizi ifade ederken fanatik bir tavır sergileyebilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları ikilemde kalarak kaçırabilir, geçmişten gelen eğitim, yolculuk gibi konularla tekrar karşılaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı, mahkeme, uzun yolculuklar ya da yüksek eğitimle ilgili konularda sizin çıkarlarınızı gözetecek ilişkiler kurabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken daha stratejik ve diplomatik davranabilirsiniz. Ortak kaynakların kullanımında ve finansal girişimlerde ikilemde kalabilir, iş ortamınızda mücadele edebileceğiniz destekleri bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Banka, vergi, sigorta, miras, nafaka, kredi gibi konularda uzlaşabileceğiniz fırsatlar bulabilir, sizin lehinize çalışabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün ilişkilerde ikilemde kalabilirsiniz. Beklentilerinizin yüksekliği karşınızdakilerden istediğiniz tepkileri alamamanıza neden olabilir. Mahkeme, eğitim, yurtdışıyla ilgili girişimlerinizde size destek olacak işbirlikleri bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinize destek verecek işbirlikleri içine girebilir, sizin lehinize çalışacak ve işlerinizi kolaylaştıracak ilişkiler geliştirebilirsiniz. Eşiniz ya da ortaklarınız daha diplomatik ve uzlaşmacı davranabilirsiniz. Bugün iş ortamınızda karşınıza çıkan fırsatları kullanmakta zorlanabilir, ikilemde kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma ortamınızda daha rahat ve konforlu olabileceğiniz düzenlemeler olabilir. İş arkadaşlarınızla kariyerinize katkıda bulunabilecek projeler içinde olabilir, sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bugün yaratıcılık gerektiren çalışmalarda işbirliklerine girebilir, sevdiklerinizin desteğini alarak girişimlerde bulunabilir, düşmanlarınıza karşı güç kazanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda size yardımcı olabilecek işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde daha diplomatik ve uzlaşmacı davranabilir, çocuklarınızın geleceğine yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenizden alacağınız destekle çalışma ortamınızda daha girişimci davranabilir, iş arkadaşlarınızla girdiğiniz rekabette başarılı olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzde ki günlerde evinize daha fazla zaman ayırabilir, sizi mutlu edecek organizasyonlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız yeri güzelleştirecek dekoratif çalışmalar yapabilir, gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler aşk ilişkilerinde harekete geçmenizi sağlayabilir, yaratıcılık gerektiren konular için eğitimlere katılabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla daha yakın ilişkide olabilir, kariyerinize yardımcı olacak eğitimler almaya başlayabilirsiniz. İletişiminizde daha yaratıcı olabilir, sosyal medyadan ilişkiler geliştirebilirsiniz. Bugün gayrimenkullerle ve yaşadığınız yerle ilgili girişimlerde bulunabilmek için ekonomik destekler alabilirsiniz. Fakat kararsızlıklarla baş etmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik gelirlerinizi artırmak için yeni işbirliklerine girebilir, yeni gelişen ilişkilerden destek alarak bu konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kişisel gelişiminizle ilgili eğitimlere gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevre, komşu, kardeş ve kuzenlerle ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Yolculuklara çıkabilir, sosyal medya da aktif olabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzde ki günlerde yaşamınızı değiştirecek ilişkiler hayatınıza girebilir, fiziksel görünümünüzle ve sağlığınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kişisel imajınızı düzenlemek isteyebilir, çevrenizle daha diplomatik ilişkiler kurabilirsiniz. Bugün çevrenizden izole olarak ekonomik konularla ilgili planlar içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabilmek için içten içe çalışmalar yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gizli ilişkilerden ve kulislerden destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı başarı kazanabilir, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızın da desteğiyle yaşamınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Geleceğe dair iyimser ve umutlu davranışlarla harekete geçebilir, rekabet gerektiren olaylarda başarılı olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sizi kariyerinizde destekleyecek gruplar içinde olabilir, sosyal statünüzü olumlu etkileyecek arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki girişimler umut ettiğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Gizli rekabet içinde olduğunuz kişilere karşı başarılı olmanızı sağlayacak destekler bulabilirsiniz. Toplumsal statünüzü ilerletecek çalışmalar içinde olabilirsiniz.