Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gün boyunca yaratıcı enerjiler altındasınız. Amaçlarınız uğruna hareket edebilir; daha önce denenmemiş projelerle ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlar, gruplarla birlikte yapacağınız pek çok şey olabilir. Yolcululuğa çıkabilir, eğitim veya sizin ufkunuzu açacak faaliyetlerde yer alabilirsiniz.

  Gelecekte yapacaklarınızın ön hazırlıklarına odaklanırken karşınız çıkabilecek engelleri aşmanız gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınız bugün oldukça hareketli geçebilir. Yaratıcılığınızı ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz projeler, grup çalışmaları ilginizi çekebilir. Alıştığınız düzenin dışına çıkarken karşınıza sizi engelleyen kişi ve kurumlar çıkabilir ancak mücadele edecek enerjiye sahip olduğunuzu unutmayın. Kazançlarınızı amaç ve ideallerinizi gerçekleştirmek için harcayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayata bakışınızı değiştirecek kişi veya olaylarla karşılaşma olasılığınız bugün oldukça yüksek görünmekte. Alışmış olduğunuz düzenlerin dışına çıkabilir; yurtdışı, eğitimle ilgili sizi geliştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sizi ikileme düşüren veya fedakarlık yapmanıza neden olan konular üzerine fikir üretebilir; değişim yapmak için ön hazırlıkta bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortak gelirler, borç alacak gibi finansal alanda gelecek kaygısıyla hareket ederken içten içe de umutlusunuz. Bağlı olduğunuz grupla birlik ve beraberlik içinde ilerlediğiniz işlerden gelir sağlama şansınız yüksek. İçinizde tutuğunuz düşüncelerinizi ve isteklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Yakın ilişkilerde veya duygusal paylaşımlarınızda sizi engelleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün karşınıza çıkan kişilerin yeteneklerinden ve farklı tavırlarından etkilenebilirsiniz. Amaç ve hedeflerinize ulaşmak için kontrolü elde tutmak yerine onlara bırakabilirsiniz. Grup çalışmalarında, sosyal faaliyetlerde oldukça hareketli olmanın yanı sıra yolculuklar, eğitim ve ticari işler de ilginizi çekebilir. Zamanı gelecekteki planların için ön hazırlıkları için kullanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İşinizi yenilemek için farklı teknikler kullanmak, teknolojiden faydalanmak size uzun vadede fayda getirecektir. Gruplar etkinlikleri, takım çalışmalarında yer almaktan keyif alacağınız bir gün olabilir. Sizi yoran ve gerginlik yaratan hayat düzeninizi değiştirme isteğinde olabilir; yeni bir yaşam hazırlamak için ön hazırlıklar yapabilirsiniz. Engellerle başa çıkabilme gücüne sahipsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar aşamasında olabilir; geleceğinizi düşünerek mantılı hareket edebilirsiniz. Ancak bugün uygulama yerine ön hazırlıkları yapmanızda fayda var. Yaratıcılığınıza, yeteneklerinize kullanarak yeni eserler üretebilir; gruplar içinde ilgi odağı olabilirsiniz. Maddi konularda sizi kısıtlayan durumlar karşısında alternatif çözümler geliştirmeniz gerekebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev, yerleşim ve gayrimenkullerle ilgili karşınıza size heves veren birçok fırsat çıkabilir. Acele karar almamalı; sizin için en uygunu bulana kadar araştırmalısınız. Ailevi konularda yenilenen koşullara ayak uydurmakta zorlansanız bile düşünce ve davranışlarınızı değiştirerek ayak uydurabilirsiniz. Aşk hayatınızda hayallerinizi yüksek tutmak bazı ikilemler ve sorgulamalar getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Katılacağınız eğitim, grup faaliyetleri yeni farkındalıklara ve farklı bir açıdan hayatı değerlendirmenize neden olabilir. Bugün yakın çevreniz veya kardeşlerinizle dialoglarınız artabilir; fikir alış verişlerinde bulunmaktan keyif alabilir; seyahate çıkabilir hatta yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bilinçaltınızda baskı hissettiğimiz konularda kendinizi telkinle iyileştirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Son günlerde para konuları sizi oldukça meşgul etmekte. Kazançlarınızı arttırmak için yeni arayışlar içindesiniz. Yeteneklerinizi kullanarak yapabileceğiniz pek çok şey olduğunun farkındasınız. Ancak bugün girişim yapmak için uygun koşullara sahip değilsiniz. Hafta başınız beklemenizde fayda var. Amaçlarınız ve istekleriniz uğruna fazla harcama yapabilirsiniz. Dikkat.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeteneklerinizin ve yaratıcılığınızın farkındasınız. Amaç ve hedeflerinizi gerçekleştirmenize az kaldı. Hafta başından itibaren sizi destekleyen etkiler altında olacaksınız. Ancak bugünü girişim yerine ön hazırlıklara ve alt yapıyı kurmaya ayırmalısınız. İş ve sosyal hayatınızda sizi engelleyen koşulları yeni yöntemler ve farklı bir bilinç geliştirerek aşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bilinçaltınız oldukça yoğun ve düşünceler adeta birbiri ardına sıralanmış gibi. Gelecekle ilgili endişelerin yanı sıra yaratıcı fikirlerle dolusunuz. Yarından sonra içinizde birikenleri veya sizden saklananları açığa çıkarabileceğiniz koşullara sahip olacaksınız. Aile içi sorunlarınızı konuşarak ve aranızdaki iletişimi arttırarak ancak çözüm bulacağınızı bilerek hareket etmelisiniz.