Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzdaki Ay’ın olumlu etkileri altındasınız ancak beklenmedik şekilde fevri tepkiler vermeye de açıksınız. Farkındalığınızı arttıracak olayların yaşanması her zamankinden farklı davranmanıza sebep olabilir. İstediğiniz girişimlerde bulunmak için bir sonraki günü beklemeli; bugünü ön hazırlık çalışmalarına ayırmalısınız. Başkalarından fikir alabilir ve araştırma yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bilinçaltınız gereğinden fazla çalışıyor, düşünceler düşünceleri kovalarken sizi huzursuz kılıyor olabilir. Ailevi konular, ikili ilişkilerde kontrol edemediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz veya istediğiniz girişimleriniz bir şekilde engellenebilir. Kendinizi gerilimden uzak tutmaya çalışmalısınız. Günü bırakmak istediğiniz alışkanlıkları terk etmek adına verimli kullanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arkadaşlıklar adına hareketli bir gün geçirebilir; birlikte pek çok şey paylaşmanın yanı sıra bazı hayalkırıklıkları da gündeme gelebilir. Beklemediğiniz davranışları görmeniz sizi fevri davranmaya itebilir.

  Hedeflerinizi gerçekleştirmek için kendinizi enerjik hissetmenize rağmen uygulamaya geçmeyi ertelemeli; Çarşamba günü oluşacak yeni Yeniay’ı beklemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İşe ve kariyere odaklısınız; tek başına karar almak ve hareket etmek niyetindesiniz. Beklenmedik gelişmelerin yaşanması otorite konumundaki, kişilerle sorunlara neden olabilir. Kendi bildiğinizde ısrarcılığınız ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Ancak sağduyunuza kulak vererek koşulları lehinize çevirme şansınız var. Girişimlerinizden sonuç alabilmek için ertesi günü beklemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, eğitim ve seyahatlerle ilgili beklentileriniz var. Ani çıkan fırsatları hemen değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak kontrol dışı gelişmeler sizi bir şekilde engelleyebilir. İş hayatında yaşadığınız baskı geleceğiniz için yeni kararlar almanızı gerektirmekte. Günün koşullarının girişim yapmaktan çok ön hazırlık yapmaya elverişli olması sizi projeleriniz üzerinde çalışmaya yöneltebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili yoğunluk sizi gerginliğe itebilir. Aniden karşılaşacağınız ödemeler karşısında hemen karar almanız veya strateji belirlemeniz zor olabilir. Ancak sizi destekleyen koşulların olduğunu bilmeli; düşünerek hareket etmelisiniz. Duygusal paylaşımlarınızda gerilimli anlar yaşayabilir; fevri davranışlarınızı sonradan telafi etmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkat.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkiler ve ortaklıklar adına oldukça hareketli günlerdesiniz. Başkalarından gelebilecek fevri ve umulmadık davranışlar birlikteliklerinizin gidişatı üzerinde belirleyici olabilir. Ailevi konularda, ev veya yerleşimle ilgili yaşanacaklar düşünmenize ve yeni bir yön çizmenize olanak sağlayacaktır. Girişimlerinizi uygulamaya geçirmek için Çarşamba günü oluşacak Yeniay’ı beklemelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün iş hayatınız oldukça hareketli geçebilir. Yapmanız gerekenlerin üzerine hırsla ve azimle eğilmenize rağmen isteklerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak rekabetlere açıksınız; ilişkileriniz testten geçebilir. Sağlığınızla ilgili şikayetlerinize bir çözüm bulmak veya size zarar veren alışkanlıklarınızdan kurtulmak

  niyetindesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çocuklarınıza ve sevdiğiniz kişiye her zaman gösterdiğiniz toleransı bugün gösteremeyebilirsiniz. Ani gelişmeler hem maddi manevi anlamda sizi baskı altına alabilir. Karşınıza çıkabilecek yeni insanlar aşka bakışınız üzerinde etkili olabilir; sizde çoşkulu duygular uyandırabilir. Ancak düşünmeden hemen harekete geçmemeli; bir girişimde bulunmak için ertesi günü beklemelisiniz.

 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızda sizi kendinizle rekabete iten ve hırslandıran düşünceler içindesiniz. Artık buna bir çözüm bulmalı; kendinizle kavganızı bitirmelisiniz. Aile içinde yaşanacak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir; liderlik görevi yine size düşebilir; kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

  Ev, yerleşimle ilgili kararlarınızı uygulamak için yarın gerçekleşecek Yeniay’ı beklemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeni eğitimler, yolculuklar gündeminize gelebilir ve zihnen sizi harekete geçirebilir. Kendinizi gerek söylemleriniz gerek fikirlerinizle ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Ancak günün koşulları hemen karar almanıza uygun olmadığı için girişimleriniz için bir sonraki beklemenizde fayda var. Maddi konular kardeşleriniz ve yakın çevrenizle aranızda rekabete neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi konular gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Rekabet ortamının baskın olduğu koşullar içindesiniz. Kazançlarınızı arttırmak için hemen harekete geçme isteğinde olmanız düşünmeden davranmanıza neden olabilir. Ancak istediklerinize bugün ulaşmanız zor gibi görünüyor. Günü bütçenizi gözden geçirmek ve yapacaklarınızı planlamakla değerlendirebilir; uygulama aşamasına yarın geçebilirsiniz.