Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.04.2014

Koç                     21 Mart - 20 Nisan

İlişkilerde ki hareketlilik ve heyecan bugün de devam etmekte. Bir yandan girişimlerde bulunmak ve kendinizi göstermek isterken; bir yandan da karşınızdakilerin sorun çıkarması gerilimi artırmaya devam ediyor fakat kendinize güveninizin tam olması ve cesaretiniz bir çok problemi çözmenizi sağlayacaktır. Ani gelişen fırsatları kullanmakta çok başarılı olabilir, doğru stratejiler çizebilirsiniz.

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinize güvenseniz de; bunu karşınızdakilere belli etmeden derinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Fırsatları değerlendirirken riskleri iyi hesaplamanız gerektiğini bilerek hareket etmelisiniz. Ayağı yere sağlam basmayan projeler sizin tarzınız olmasa da bu seferlik gözünüzü karartabilirsiniz. Gizli ilişkilerden ve kulislerden gelecek destekler, cesaretinizi körükleyebilir.

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi ifade ederken kullandığınız söylem; başkalarının üzerinde çok etkili olabilir. Özgüvenle yaptığınız konuşmalar, grupları ve arkadaşlarınızı harekete geçirebilir. Duygularınızı abartılı tavırlarla anlatırken, gereğinden büyük sözler edebilirsiniz, dikkatli olun. Ekonomik konularla ilgili fırsatların peşinden koşarken, hedeflerinizden şaşabilirsiniz.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşamınızda gerçekleşen değişimler, ekonomik koşullarınızı değiştirmeniz için size fırsatlar sağlayabilir fakat kendi değerleriniz ve inançlarınızla ters düşme riskini de göze almalısınız. Kendi işiniz veya gelirleriniz üzerinde söz sahibi olmak için atacağınız adımlar, risk içerse bile özgüveninizin yüksek olması girişimlerde bulunmanızı kolaylaştırabilir. 

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendinizden emin olduğunuz ve cesaretinizin yüksek olduğu bu süreçte, içten içe şüpheye düşebilir, gizli düşmanlarınızın varlığından endişe duyabilirsiniz. Fakat duygu ve düşüncelerinizi rahatlıklar ifade ederek, girişimlerde bulunabilir, inanç ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları kullanmanız, yaşamınızda önemli kararlara yol açabilir.

Başak            24 Ağustos - 23 Eylül

Kafanızdan birçok düşünce geçse ve içten içe kendinizden emin olsanız da henüz başkalarıyla paylaşmaya hazır olmayabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için attığınız adımlar, finansal düzensizliklerden dolayı engellense bile, fırsatları yakalamak için çaba sarf edebilirsiniz. Ortak kaynakların kullanımında üstünüze düşen görevi yerine getirseniz de kendi çıkarlarınızı koruyamayabilirsiniz.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Günü iyi kullanıp, hayatın keyiflerinin tadına varabilirsiniz. Birden gelişen ilişkiler ve olaylar sürprizlerle birlikte neşe de getirebilir. Her ne kadar iş ve sosyal hayatınızda beklentilerinizin karşılanmaması, fırsatları kaçırmanıza yol açsa da durumu çabuk toparlayıp, yeni stratejiler ve işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal organizasyonlar içinde kendinizi ifade edebileceksiniz.

Akrep             23 Ekim - 22 Kasım

Görev ve sorumluluk üstlenerek, toplum içinde kendinizden emin tavırlarla dikkat çekeceğiniz bir konumda olabilirsiniz. Sosyal statünüzü sağlamlaştırmak veya yükseltmek için karşınıza çıkan fırsatları kullanacak cesarete sahipsiniz. Beraber çalıştığınız kişilere kulak vermeniz sizin lehinize olacak, farkındalık sağlamanıza yarayacaktır. Fakat siz yine de beklentilerinizi yükseltmemeye çalışın.

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

Cesur ve güvenli adımlarla planlarınızı gerçekleştirme yolunda ilerleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle yapacağınız fikir birliği hem önünüzün hem de zihninizin açılmasını sağlayacaktır. Fakat beklentilerinizin yüksek olması riskli girişimlerde bulunmanızı kolaylaştırarak, finansal gerilim yaşamanıza yol açabilir. Aynı görüşü paylaştığınız gruplardan destek alabilirsiniz.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin gelirlerinin yönetiminde söz sahibi olabilirsiniz. Finansal konularla ilgili krizlerin çözümünde kendinizden emin olarak hareket edebilir, hatta aile bireylerine de öncülük edebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımında ani gelişen fırsatları kullanırken, karşınızdakiler tarafından engellenebilirsiniz.

Kova                21 Ocak - 19 Şubat

Bugün tek başınıza hareket etmekte zorlansanız da işbirliklerinin faydasını görerek, kendinizden emin davranabilirsiniz. Karşınızdakinin size güven sağlaması, girişimlerde bulunmanızı ya da anlaşmalar yapmanızı sağlayacaktır. Sıkıntı da olduğunuz konularla ilgili fikir almanız hem farkındalığa hem de çözüm yolları bulmanıza neden olacaktır. Fakat yorucu tempo sağlığa zarar verebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çok yorucu ama bir o kadar da verimli ve tempolu bir gün geçirebilirsiniz. Çalışma ortamınızda getirdiğiniz çözümlerle ve yeteneklerinizi kullanarak, tüm dikkatleri üstünüzde toplayabilir, herkesin size güvenmesini sağlayabilirsiniz. Fakat kendinizden fazla emin olmanız, kontrolsüz harcamalar yapmanıza ve gelir gider dengenizin bozulmasına yol açabilir.