Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.05.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün maddi konularda biraz temkinli olmaya özen gösterecek; aşırı harcamalardan uzak kalmaya çalışacaksınız. İş ve sosyal hayatınızda size destek veren güçlü kişilerin desteklerini ve fikirlerini alarak bütçenizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Geçmişten gelen veya aniden karşınıza çıkan bir ödemenin getirdiği gerginliklere açıksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzdaki gezegen birikimi olaylara kendi gözünüzden bakabileceğinizi; objektif olmakta zorlanacağınıza işaret ediyor. İsteklerinizin yerine gelmesi için ısrarcı olabilirsiniz. İkili ilişkinizde daha önce söylemekten çekindiğiniz düşüncelerinizi söyleyebilir; ani çıkışlarda bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızı yoran düşünceler içindesiniz. Kimi zaman kontrolünüz dışındaki gelişmelerin sizi kısıtlandığınızı düşünmektesiniz. Geçmişten gelen bir konu tekrar önünüze gelebilir ve maddi külfete neden olabilir. Ancak burcunuza geçen Venüs sizi artık koruyacak ve fırsatları ve güzellikleri beraberinde getirecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedeflerinize ulaşmakta zorlanacağınız ve çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve ortak olduğunuz projelerle ilgili gözden kaçırdığınız bir durum karşınıza çıkabilir ve yeni fikirler üretmenize neden olabilir. Dostlarınızda aranızda bazı tartışmalar yaşanabilir veya geçmişte bıraktığınız bir arkadaşınızla yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızı temellendirmek için çaba içindesiniz. Israrcı olduğunuz kadarda temkinli davranmaktasınız. Ancak bugün gözden kaçırdığınız bir durum üzerinde çalıştığınız proje veya anlaşmalar üzerinse etken olabilir. Bugün ilişkilerinizde sorun yaşamamak istiyorsanız istem dışı ağzınızdan çıkacak bir sözlere çok dikkat etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Geleceğe dair planlarınızın ön hazırlıkları içindesiniz ancak işin maddi yönü sizi fazlasıyla düşündürüyor olabilir. Eğitim, yurtdışı ve medyayla olan işlerinizde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz projeyle ilgili haberler alabilir veya yeniden o konularla ilgilenebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün sigorta ve vergi gibi konularda geçmişte unuttuğunuz bazı ödemeler karşınıza çıkabilir. Ortak olduğunuz gelirleri almakta zorlanmanın getirdiği krizleri yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal olarak etkileyecek gelişmelerin yaşanması sevdiğiniz kişilere olan güveninizi Sorgulamanıza neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler, anlaşmalar ve işbirlikleri açısından oldukça önemli bir gün olabilir. Geçmişte yapılmış sözleşmelerle ilgili bir revizyona gitmenin gereğini duyabilirsiniz. Anılarınızda kalmış bir kişiyle yeniden görüşebilir; söyleyemediğiniz duygularınızı paylaşabilirsiniz. Ancak karşı taraf sizi öfkelendirecek olan davranışları olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ortamınızda bugün gerginliklere ve tartışmalara açıksınız. Sözlerinizi itinayla seçmeye özen göstermeli; kırıcılıktan uzak durmalısınız. Geçmişte kaybettiğinizi düşündüğünüz bir proje tekrar karşınıza çıkabilir. Maddi yönden sizi rahatlatacağınızı düşünebilirsiniz. Önümüzdeki ay; ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından yoğun geçebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizi sorgulayabilir; sizde güven uyandırmayan yönlerini değerlendirebilirsiniz. Geçmişte aşık olduğunuz kişiyle tesadüfen karşılaşabilir; eski günleri konuşabilirsiniz. Aileden gelen gelirler, bir gayrimenkulle ilgi son kararları alacağınız bir dönemdesiniz; temkinli davranmayı elden bırakmamalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatındaki sorumlulukların getirdiği sıkıntı eve de yansıyabilir; ailenizle ilişkilerinizi yeniden düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Bitiş ve başlangıçlara kendinizi hazır hissetmeseniz de herşeyi oluruna bırakmanızda fayda var. Geçmişte size sorun olan bir gayrimenkulle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Dikkat!

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eğitim, yurtdışı ve yolculuklarla ilgili sizi meşgul eden gelişmeler var. Israrcı olup ve değişime direndiğiniz takdirde gerginliklere açıksınız. Güçlü kişilerin desteğinin sizinle olduğunu bilmeli ve rahat olmaya çalışmalısınız. Bugün çevrenizdekilerle sorun yaşamamak için konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.