Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Güne ilişkilerinizden abartılı beklentiler içinde başlayabilirsiniz. Kendi istek ve taleplerinizi başkalarının yapmasını beklemek, alınganlıklara yol açabilir. Öğleden sonra finansal konular gündeme gelebilir. Kredi, vergi, sigorta, miras ve nafaka gibi konularda geçmişten gelen sorunların çözümü için fırsatlar yakalayabilir, duygusal paylaşımlardan fayda görebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Beraber çalıştığınız kişilerin sizi anlamadığını düşünebilir, onların yüzeysel bir tavır sergilediğini düşünebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde şartları belirlemeniz zor olabilir. İlişkilere ve ortaklıklara odaklanarak, geçmiş sorunları çözmek için uygun ortamı bulabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız ama ertelenen anlaşmaları sonuçlandırabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde keyif alacağınız uğraşlar içinde olabilir, kendinizi şımartabileceğiniz alış verişlere çıkabilirsiniz. Fakat harcamalarınız içten içe sizi endişelendirebilir.  Öğleden sonra çalışma ortamınızda tempo artabilir. Kazançlarınızı değerlendirebileceğiniz fırsatlar bulabilir, ekonomik konularla ilgili girişimlere yönelebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ev ve aile temalarıyla geçirdiğiniz bir hafta sonundan sonra bugün; beklentilerinizin karşılanmaması alınganlığa yol açsa da duygularınızı kendinize saklayabilirsiniz. Fakat sonrasında sevdiklerinizden aldığınız destek keyfinizi yerine getirebilir. İlişkilerde yaşanan sorunların çözümünü düşüncelerinizi paylaşarak bulabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde iletişim trafiği yoğun olsa da sonuç almakta zorlanabilir, konuşmaları bir karara bağlayamadan boşa kürek çektiğinizi düşünebilirsiniz. Fazla beklenti yaratacak sözler vermemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ev ve aileye dair konular gündeme gelebilir. Gizli bilgilerin ve duyumların açığa çıkması olayları daha derin araştırmanıza yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekonomik işbirliklerinizden beklentilerinizin karşılanmaması mali konuları tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir. Yeni girişimlerde bulunmadan önce daha detaylı ve hesaplı düşünmeye ihtiyacınız olacaktır. Öğleden sonra içinde bulunduğunuz sosyal gruplar ya da arkadaşlarınızın desteğini alarak harekete geçebilir, geçmiş fırsatların yeniden gündeme gelmesiyle eylem planı hazırlayabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Güne sosyal hayatınızda hareketli bir tempoyla başlayabilirsiniz. Fakat beklentilerinizin yüksek olması eylemlerinizin sonuçsuz kalmasına yol açabilir. Hafta sonu ilişkilerde yaşananları tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru ise ekonomik sorunlarınıza çareler üretebileceğiniz fikir alış verişleri yapabilir, iş hayatından gelen destekleri kullanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İçinize kapandığınız veya kendinizi ifade edemediğiniz bir hafta sonunun ardından; sabah saatlerinde beklentilerinizin de karşılanmaması iyice yıpratıcı olabilir. Kırgınlıklarınızı ve alınganlıklarınızı kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Fakat öğleden sonra Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte tekrar hareketlenebilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerin alacağınız destekle krizleri çözebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatınızdan beklediğiniz kazancı elde edemeyebilir, aracılık, komisyon gibi işlerinizden istediğiniz desteği alamayabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru daha fazla içinize kapanabilir, kendinizi çevrenizden izole ederek içinde bulunduğunuz durumu değerlendirebilirsiniz. Sezgilerinizin çok güçlü olması, duygusal paylaşımlarınızın da artmasını sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eşiniz, ortağınız gibi kişilerden beklentilerinizi yüksek tutmamalı, işlerin sonuçlanmamasından dolayı içten içe onları suçlamaktan vazgeçmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde; geleceğe dair hedeflerinizi netleştirebilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerden alacağınız destekle harekete geçebilirsiniz. Eski anlaşmaları gözden geçirmekte fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde işlerin ilerlememesi, beklentilerinizin karşılanmaması can sıkıcı olabilir. Görüş ve düşüncelerinizi ifade edemediğinizi düşünebilir, anlaşılamamaktan dolayı şikayet edebilirsiniz. Fakat öğleden sonra iş ve sosyal hayatınızla ilgili hareketlenmeler başlayabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle yapacağınız fikir alış verişlerinden destek bulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hafta sonu yaptığınız harcamalar, bütçenizde dengesizliğe yol açmış olabilir. İçten içe endişeler yaşayabilir, duygusal krizler içine girebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde düşünceleriniz netleşmeye başlayabilir. Sevdiklerinizden alacağınız destekle daha uzun vadeli çözümlere yönelebilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı ifade ederek, fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz.