Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk yarısında aileye ait sorumluluklar, örf ve adetleri içine alan işler veya iş hayatına dair uğraşlar mesuliyetleriniz arasında olabilir. Var olan özel veya sosyal ilişkilerde ve parasal alanda bazı zorluklar yaşamanız olası görünüyor. Sizden beklenen tavır ve davranışları olgunlukla yerine getirmeye çalışmalısınız. Akşamüstü saatlerinden sonra gruplar, dernekler ve arkadaşlarla geçebilecek bir süreç bekliyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata bakışınızdaki kuralcı ve gelenekçi yapı şu günlerde keyif alarak yaşamanızı engellemekte. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle aranızda iletişimden kaynaklı bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ayrıca gün içinde her şeyin düzenine uygun şekilde olması gerektiğinde ısrarcı olmanız planlı ve programlarınızda kaymalara neden olabilir. Akşam saatlerinden sonra daha gözler önünde olacaksınız. İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gerek maddi gerek duygusal paylaşımlar adına hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz ve istekleriniz için yapacağınız harcamalarda kontrollü olmaya dikkat etmeli; alım satımlardan elde edeceğiniz gelirleri doğru yatırımlara çevirmeye gayret etmelisiniz. Sizi yoran ve ufak krizlere neden olan ilişkilerle ilgili ise bazı kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra daha iyimser ve mantıklı düşünebileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün hem yakın beraberliğiniz hem de ailenizle olan ilişkilerde bazı sorunlar yaşanabilir. Karşı taraftaki kişilerin katı tutumu kırgınlığa neden olabilir. Bağlarınızın zedelenmemesi için hassas davranacak taraf siz olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise maddi manevi değerler dikkat çekici olabilir. Yaşadıklarınızdan edindiğiniz tecrübelere göre davranış şeklinizi belirleyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk bölümü sorumluluklar ve tamamlanması gereke işlerin yoğunluğu altında geçebilir. Zaman zaman stres yaşamanıza neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Düzenleme, organizasyon ve yönetime ait konuları ilgilendiren alanlarda çıkabilecek sorunlar ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir. Akşam saatlerinden sonra ikili ilişkiler, işbirlikleri adına pozitif bir süreciniz var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayattan keyif almaya isteklisiniz. Sevdikleriniz, çocuklarınız, aileniz veya arkadaşlarınızla günü geçirebilirsiniz. Ancak aranızda bakış açısının ve değer yargılarınızın farklı olmasından dolayı bazı ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ancak bunlar üstesinden gelinemeyecek sorunlar olarak görünmüyor. Günün ileri vakitlerinde ise sorumluluklar, başkalarına yardım ve destek vermeniz gereken işler çıkabilir. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye ait gelişmeler halen size içten içe gerginlik veriyor olabilir. Aldığınız sorumluluklar veya sizi kısıtlayan yükleriniz olabilir. Bir gayrimenkulle alakalı olarak finansal konularınız da tetiklenebilir. Akşam saatlerinden itibaren çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya arkadaşlarınızla farklı bir atmosferde olabilirsiniz. Sosyalleşmenize olanak sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Zihniniz oldukça yoğun. Birçok düşünce birbirini kovalıyor olabilir. Ayrıca iletişime oldukça açıksınız. Yakın çevre, kardeşler ve akrabalarla dialoglarınız artabilir. Aranızda gün içinde kısa süreli olacak bazı sorunlar, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bağlarınızı zedelememek adına duyarlı davranmanız gerekebilir. Akşam ise daha özgürleşeceğiniz ve iç dünyanızı sorgulayacağınız bir süreç yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konular sizi halen meşgul etmekte. Gelir gider tablonuzda bazı uyumsuzluklar söz konusu. Harcamalarınızı kısmanız gerektiğini, elde ettiğiniz gelirleri doğru yatırımlara dönüştürmediğinizi düşünebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızda hem maddi hem manevi anlamda bazı gerilimli anlar yaşanabilir. Dikkat. Günün geç saatlerinde ise zihnen bir şeyleri yoluna koymanın rahatlığını duyabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay; eve, aileye ve işe dair sorumlulukları halen taşımanız gerektiğini düşündürüyor. Gerek maddi gerek manevi alanda sınırlarınızı belirlemek de istiyorsunuz. Karşınızdakilerin talepkar ve şefkat bekleyen tavırlarına cevap vermekte zorlanabilir; isteklerinizle olması gerekenler arasında kalabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra kendinize verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bilinçaltınızı halen kurcalayan düşünceleriniz var. Almanız gereken sorumluluklar, aile ve geleneklerin getirdiği yükler içsel sıkıntıya neden olabilir. Henüz perde arksında olan ve kontrolünüzde olmayan durumlarla uğraşabilirsiniz. Ciddiyeti elden bırakmadan hareket etmeye çalışın. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile kendinizi daha rahat ifade eder olacak; gözler önüne çıkacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Arkadaşlarınızla veya bağlı olduğunuz gruplar içindesiniz. Bugün birlik beraberlik şemsiyesi altında hareket etmekte zorlanabilir; fikir veya olanı yorumlamada düşünce veya tavır davranış anlamında ayrılıklar yaşayabilirsiniz. İşin içine bir de maddi konuların girecek olması ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Akşam saatlerinden sonra kendi içi dünyanıza çekilebilir; gelecekten neler beklediğinizi ve hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz.