Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Merkür; işbirlikleri ve anlaşmaların da gündeme gelebileceğini işaret etmekte. Karşınızdakileri dinlemek, onlarla uzlaşmaya varmak faydalı ortaklıklar kurmanızı sağlayabilir. Bugün finansal konularla ilgili sorumluluklarınızın artması, üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Derin duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün tek başınıza harekete geçmekte zorlanabilir, işbirlikleri içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerin sizden beklentileri ve sorumluluk üstlenmenizi istemesi kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle derin duygusal bağlar kurabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde beraber çalıştığınız kişilerle daha fazla diyalog içinde olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yönetici gezegeniniz Merkür’ ün burç değiştirmesiyle aşk ilişkilerinizde daha fazla yazılı ve sözlü iletişim kurabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek artık daha kolay olabilir. Size keyif veren organizasyonlar içinde hoş sohbetler edebilirsiniz. Bugün beraber çalıştığınız kişilerle sorumluluk paylaşımı yapabilir, işlerin yoğunluğundan dolayı üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün sevdiklerinizin sorumluluğunu üstlenmek, onlar için fedakârlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hobi olarak başladığınız işleri kariyer haline getirmek, keyif aldığınız konularla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde ise aile ilişkilerine daha fazla kafa yorabilir, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve ve aileye dair sorumluluklar sosyal hayatınızın kısıtlanmasına yol açarak kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Ebeveynlerinize zaman ayırmak, özel işlerinizle uğraşmak, fedakârlık yapmak günün konuları olabilir. Merkür’ ün burç değiştirmesiyle ise anlaşmalar ve eğitimler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düşünceler zihninizi daha fazla meşgul edebilir, kazançlarınızı artırmak için görüşmeler yapabilir, yeni anlaşmalar üzerinde çalışabilirsiniz. Yazılı ve sözel yeteneklerinizi kullanarak ekonomik işbirliklerine gidebilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle ilişkilere yönelebilir, eğitim ve yolculuklarda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza geçen Merkür; ilişkilerde kendinizi daha fazla ifade edebileceğinizi ve iletişimin sizin için daha önemli olacağı bir döneme gireceğinize işaret ediyor. Ortaklık, evlilik ve işbirliklerine imza atabilirsiniz. Bugün ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmak, kazançlarınızı doğru değerlendirmek isteyebilirsiniz ama harcamaları kısıtlanmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; yaşamınızı ilgilendiren konularla ilgili girişimlerde bulunma fırsatını gösterebilir. Hayatınızı yeniden yapılandırırken alacağınız sorumluluklar sizi bunaltsa bile kararlılığınızı muhafaza edebilirsiniz. Duygusal olarak derinleşme ihtiyacında olabilirsiniz. Fakat görüş ve düşüncelerinizi kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla daha fazla iletişim içine girebilir, dernekler ve partilerde görüşmeler yapabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirecek adımlar atabilirsiniz. Bugün gizli düşmanlara hazırlıklı olmalısınız. Bilinçaltınızı kurcalayan endişeler üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda yazılı ve sözel iletişiminizle ön plana çıkabilir, kariyerinize fayda sağlayacak işbirlikleri ve anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Ticari faaliyetlerde önünüze fırsatlar çıkabilir. Bugün konusunda uzman olan ya da sizden büyük kişilerin fikirlerine ihtiyaç duyabilir, hedeflerinize varmak için ağır sorumlulukların altına girebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün çatışmalara, engellere ve ertelemelere hazırlıklı olmalısınız. Üstlerinizle ya da sizin üzerinizde baskı kurabilecek kişilerle aranızda sorunlar yaşayabilir, kariyerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde yurtdışı seyahatleri için araştırmalar yapabilir, yüksek eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve düşüncelerinizden dolayı çatışmalar yaşayabilir, değişen ve gelişen fikirlerinizi çevrenize kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Mahkemelerle ilgili beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle ya da akrabalarınızla aranızda ki sorunlara dikkatli olmalısınız. Finansal konuların kafanızı meşgul edeceği bir döneme giriyorsunuz.