Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 09.10.2013

Koç                21 Mart - 20 Nisan

Neşeli ve iyimser enerjilerle dolu olduğumuz bu gün umutlarımızı ve beklentilerimizi abartmamız hayal kırıklığına neden olabilir. Yurtdışıyla, mahkeme, medya ya da yüksek eğitimle ilgili karşımıza çıkan fırsatlar bir anda fazlasıyla heveslenmemize neden olabilir. Yakın ilişki de olduğumuz kişilerinde desteğiyle girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa          21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün finansal konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, risk alarak yeni yatırımlara yönelebilirsiniz. Kredi, miras, nafaka, vergi, sigorta gibi konularda yapılandırma fırsatlarıyla karşılaşabilir, kendinizi daha neşeli ve iyimser hissedebilirsiniz. Fakat geleceğe yönelik beklentilerinizi ve hedeflerinizi bu iyimser hava içinde abartabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sevdiklerinizin desteğini hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamdan aldığınız keyfi yakın ilişki de olduğunuz kişilerle paylaşabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliklerinizle beraber harekete geçebilir, geleceğe yönelik beklentilerinizi karşılayabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat hedeflerinizde gerçekçi olmadığınızdan dolayı engeller yaşanabilir.

Yengeç   22 Haziran - 23 Temmuz

Çalıştığınız ortamda kendinizi daha keyifli ve neşeli hissedebilir, iş arkadaşlarınızla beraber kariyerinizle ilgili yeni ve uygun koşulları değerlendirebilirsiniz. Bir anda karşınıza çıkan fırsatlar sizi heveslendirerek harekete geçmenizi sağlayabilir. İşbirliklerinden ve aileden gelen destekte cesaretinizi artıracaktır.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalıştığınız ortamda kendinizi daha keyifli ve neşeli hissedebilir, iş arkadaşlarınızla beraber kariyerinizle ilgili yeni ve uygun koşulları değerlendirebilirsiniz. Bir anda karşınıza çıkan fırsatlar sizi heveslendirerek harekete geçmenizi sağlayabilir. İşbirliklerinden ve aileden gelen destekte cesaretinizi artıracaktır ama kontrolü elden bırakmamalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün size keyif veren hobilerle uğraşabilir, sevdiklerinizle kurduğunuz iletişim sizi mutlu kılabilir. İyimser enerjilerle dolu olmanız risk alma kapasitenizi artırabilir, bir anda karşınıza çıkan fırsatları cesaretle değerlendirebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde de olumlu gelişmeler yaşanabilir, alacağınız haberler girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün size keyif veren hobilerle uğraşabilir, sevdiklerinizle kurduğunuz iletişim sizi mutlu kılabilir. İyimser enerjilerle dolu olmanız risk alma kapasitenizi artırabilir, bir anda karşınıza çıkan fırsatları cesaretle değerlendirebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde de olumlu gelişmeler yaşanabilir, alacağınız haberler girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir ama harcamalara dikkat.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Evinize ve ailenize zaman ayırmak isteyebilir, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ortak kazançların paylaşımıyla ilgili sizi heveslendirecek uygun koşullar oluşabilir ama beklentilerinizi fazla büyütmemelisiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin belirsiz tavırları sizin girişimlerinizi de engelleyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün alacağınız haberler sizi heveslendirebilir, cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkileriniz iyimserliğinizi artırabilir ve bir çok kişiden destek aldığınızı hissedebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ya da işbirliklerinizin size sunacağı fırsatlarla ortaklaşa harekete geçebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konularla ilgili daha iyimser olabileceğiniz bir gündesiniz. Çalıştığınız ortamda yaşanan değişiklikler yeni kazanç kaynaklarıyla ilgili size fırsatlar sunabilir, bir anda heveslenerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Kadersel ilişkilerden gelen destekler harekete geçmek için uygun koşulların oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi çok enerjik ve neşeli hissedebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirecek cesarete ve iyimserliğe sahipsiniz. Yaşamınızla ilgili kararlar almak isteyebilir, harekete geçmek için uygun koşulların oluştuğunu düşünebilirsiniz. Sosyal ve arkadaş gruplarının desteğini üstünüzde hissedeceksiniz. Ertelemeler ve engeller enerjinizi düşürmemeli.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kafanızın içinde bir çok fikir ve alternatif dolaşmasına rağmen henüz harekete geçmek için erken olduğunu düşünebilirsiniz. İçten içe sizi heveslendiren fırsatlarla karşılaşabilir, uygun koşulların oluşması için bekleyebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan da destekler alabileceğinizi fark edebilirsiniz. Düşüncelerinizin doğruluğundan emin olmalısınız.