Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Aile ilişkileri ve değerlerinin ön planda olduğu bir gündesiniz.  Duygusal çalkantılardan dolayı kendinizi sorgulayabilir, toplumsal statünüzü korumak için seçimlere zorlanabilirsiniz. Ani tepkiler sergileyerek, çatışmalar yaşayabilir, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Beklentileriniz yüksek olması, abartılı tavırlar sergilemenize neden olabilir. Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde alacağınız haberler sizi mutlu ederek beklentiler içine sokabilir, duygusal konuşmalarla kendinizi ifade edebilirsiniz. Fakat aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir ayrılıklarına düşebilir, nedenini bilemediğiniz düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Olaylara objektif bir gözle bakamamanız, tepkilerinizi kontrol edememenize yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi ekonomik konularla ilgili şanslı hissedebilir hatta planladığınızdan fazla harcama yapabilirsiniz. Üstünüzde hissettiğiniz baskı, alacağınız desteklerle hafiflese bile siz yine de beklentilerinizi fazla yükseltmemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde hedeflerinizde ani değişiklikler yapabilir, arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay;  oldukça  hareketli ve yoğun bir gün geçireceğinize işaret  etmekte. Girişimlerinizde karşınızdakilerden alacağınız tepkiler üstünüzde baskı hissetmenize yol açabilir ve ani kararlarla duygusal kopmalar  yaşayabilirsiniz. Fakat hem sezgileriniz hem de aldığınız destekler iyimserliğinizi korumanızı sağlayacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Girişimlerde bulunmak için uygun bir gün olmasa da içinizde harekete geçmek için istek hissedebilirsiniz. Hisleriniz size doğru yolu gösterecek ve iyicil duygularınızı muhafaza edebileceksiniz. Çevresel faktörlerden dolayı içinize kapansanız da çalışma ortamınızda yaşanan çıkar çatışmaları sizi rahatsız edebilir ve kırıldığınızı dolaylı ani tepkilerle anlatmaya çalışabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın ilişki de olduğunuz ya da danıştığınız kişiler sizi destekleyerek geleceğe dair hedeflerinizi yükseltebilir, beklentilerinizi abartabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı aşırı savunmacı yaklaşabilir, duygularınızı ifade edebilirsiniz. Fakat sevdiklerinizi mutlu etmek ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar finansal krizlerin artmasına ve ani çatışmalara yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün toplum içinde göz önünde bulunabilir, kalabalık ve sizi destekleyen bir grup içinde olabilirsiniz. Üstlerinizden yardım alarak, kariyer hayallerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygularınızı açıklamaktan çekinmeyerek, abartılı tavırlar sergileyebilirsiniz. Fakat karşınızdakilerle ve ailenizle ani gelişen olaylar yüzünden çatışma yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aileye dair duygu ve düşüncelerinizi ifade ederken, kendinizle çelişkiye düşebilir, yakın çevrenizden baskı görebilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda davranmaya çalışırken çıkarlarınıza ters düşmenizden dolayı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Görüşlerinizi abartmadan, değerlerinize sahip çıkabilirsiniz ama gizli düşmanlıklar sizi rahatsız edebilir, ani kararlar almamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konularla beklentileriniz yerine gelebilir, kredi alabilir ya da alacaklarınızı toplayabilirsiniz. Fakat ani gelişen harcamalar yine gelir gider dengenizde dalgalanmalara neden olabilir. Sabah saatlerinde her şey gözünüze çözülmüş ve istediğiniz sonuca ulaşmış gibi görünse de ekonomik konularla ilgili üstünüzde hissettiğiniz baskı hala etkisini sürdürmeye devam etmekte.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak girişimler için desteklendiğinizi düşünseniz de gelişen olaylar planlarınızın bozulmasına yol açabilir. Eşinizin ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal beklentileri size abartılı gelebilir, onları aşırı hassas bulabilirsiniz. Karşı taraftan fedakarlık beklerken sizde aynı oranda karşılık verebilmelisiniz. Şartların şimdilik kontrolünüzde olmadığını unutmayın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayal gücünüzü çalışma ortamınızda kullanarak, başarı kazandıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlar kurulabilir, kendinizi harekete geçmeye hazır hissedebilirsiniz. Fakat gizli düşmanlarınız size zarar verebilir ve ani aldığınız haberler eylemlerinizi ertelemenize neden olabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaşamdan keyif alabileceğiniz uğraşlar içinde olabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, sevdiklerinizle duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili ani gelişmeler mutluluğunuzun yarım kalmasına ve çatışmalara yol açabilir. Romantik ilişkilerde beklediğiniz gelişmelerin olması sizi mutlu etse de, hedeflerinize varmak için seçimler yapmaya zorlanabilirsiniz.