Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.05.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşen Yeniayla birlikte maddi manevi değerlerinizde uzun vadede yenilikler olabilir. Gelecekte kendinizi daha güvenli ve huzurlu hissedebilmek için yatırımlara yönelebilir, birikim yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Geçmişten beri süre gelen borçlar, alacaklar ve harcamaları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi sahip olduklarınızla ifade etmeye çalışabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ la birlikte yaşamınızda ve ilişkilerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzde, sağlığınızda ve hayatınızı ilgilendiren kararlarda dönüşüme gitmeniz için karşınızdan gelen baskılara rağmen davranışlarınızda inat etmeye devam edebilirsiniz. Eskiye dair temizlemeniz gereken konulardan kurtulmanız önünüzü açacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu Yeniay size dinlenmeniz, yavaşlamanız ve düşüncelerinizi toplamanız için fırsat verebilir. Kafanızı meşgul eden ama açığa çıkarmakta zorlandığınız, maddi endişelerinizi tekrar gözden geçirerek çözüm arayışına girebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek bu dönemde sizin için çok zor olabilir. Kendinizi güvende hissedebilmek için yeni arayışlara girebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugüne kadar hedef ve idealleriniz üstünde fazla düşünmemiş geleneksel yapıyı benimsemiş olabilirsiniz. Fakat artık gelecekte kendinizi daha güvenli ve huzurlu hissedebilmek için yeni arayışlara girmeniz gerektiğinizin farkına varabilirsiniz. Eskiden beri devam etmekte olan sosyal ortamınız artık sizi yeteri kadar tatmin edemiyor olabilir, yeni girişimlere ihtiyacınız var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda bir süredir devam eden hareketsizliğin nedeni  sizin inatçı ve uzlaşmaz tutumunuz olabilir. Hedeflerinize odaklanmanız ve sabırlı davranmanız tutarlı olmanızı sağlasa da ilerlemenizi durdurabilir. Başarıya ulaşmak için yeniliklere kendinizi açabilmeli, eskiden beri  devam eden ve sizi bağlayan çalışmaları sonlandırarak başlangıçlara yönelmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayata bakış açınızda farklılıklara  ve yeniliklere gitmeniz gerekiyor.  Çıkacağınız uzun yolculuklar, alacağınız eğitimler önünüzde yeni ufuklar açabilir. Fikir ve düşüncelerinizde tutarlı ve geleneksel bir tavır izliyor  olmanız değişen zamana ayak uyduramamanıza neden olabilir. Yaşamınıza yeni bir yön ve hedef belirleyebilmek için dünya görüşünüzde de   değişiklik yapmanız gerekiyor.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda risk almayarak kendinizi güvende hissetmeniz artık mümkün olmayabilir. Sahip olduklarınızla ilgili dönüşüme gitmeniz için önce var olan sorunları temizlemeniz gerekiyor. Vergi, sigorta, kredi, nafaka ve miras gibi konularda eskiden beri devam eden anlaşmazlıklar biraz kaybı göze alarak çözüme kavuşabilir. Zaten hemen yerini yeni kaynaklarla doldurabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeniay ilişkilerinize vurgu yapıyor. Siz hayatınızı yeniden yapılandırmak ve dönüştürmek isterken karşınızdakilerin var olan düzeni muhafaza etmek adına verdiği mücadele sizi yorabilir. Değer verdiğiniz kişilerle ilgili farklı bakış açılarına sahip olmak için paylaşımda bulunabilirsiniz. Yeni işbirliklerine, ortaklıklara ve ilişkilere gitmek daha doğru olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilmek için önce zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekebilir. Gündelik yaşam rutininizi gözden geçirerek, farklı bir düzen arayışına gidebilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz çalışma ortamınızın ve iş arkadaşlarınızın değişmesi huzurunuzu kaçırsa da uzun vade de başarılı olabileceğiniz girişimleri de beraberinde getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çocuk sahibi olmak veya var olan çocuklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Romantik ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir fakat önce kafanızı kurcalayan eski ilişkileri tamamen temizlemeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilmek için sanatsal tarafınızı açığa çıkarmalı, hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz konulara yönelmelisiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat 

Aile ilişkilerinde kadersel gelişmeler yaşanabilir. Gayrimenkullerle   ve ikamet ettiğiniz yerle ilgili yeniliklerin hayatınıza girebilmesi için mevcut durumun değişmesine  izin vermelisiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz alandan uzaklaşmanız hayatınıza yeni fırsatların girmesine neden olacaktır. Ev dekorasyonu, tadilatı gibi konular ve yatırımlar gündeme gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeni eğitimler, yolculuklar ve anlaşmalar önünüze fırsatlar çıkarabilir. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerde var olan sorunları çözmek için uygun bir zaman olabilir. Yarım kalan veya sizi endişelendiren sözleşmelerin, anlaşmaların tekrar gözden geçirilmesi gerekebilir. Yazılı ve sözel iletişimde inatlaşmaktan vazgeçerek önünüze bakmalısınız.