Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.05.2014

Koç            21 Mart - 20 Ni­san
 
Gün boyunca tamamlanması gereken işler, üzerinize aldığımız görevlerin eksik kalan taraflarıyla meşgul olabilirsiniz. Ancak işler istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Maddi konularda kendinizi baskı altında ve endişeli hissedebilir; bütçenize ve harcamalarınıza yeni düzen getirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yaşadığınız sorunlara dikkat etmeniz gerekmekte. Dinlenmeye vakit ayırmalısınız.
 
Boğa       21 Nisan - 21 Mayıs
 
 Kendinizi ifade etmekte zorluklarla karşılaşabilir; eşiniz, ortağınız veya otorite konumundaki kişilerle zorluklar yaşayabilirsiniz. Başlatmış olduğunuz girişimlerle ilgili istediğiniz ivme ve gelişimi yakalamanız zorlanabilirsiniz. Belki içinde bulunduğunuz maddi manevi koşulları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Hayat neşenizi azaltan endişe ve kaygıdan uzak durmaya çalışın.
 
İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran
 
Ev, gayrimenkul veya yerleşimle ilgili atmış olduğunuz girişimler için gün boyunca koşturmanıza rağmen verimli bir sonuç elde edemeyebilirsiniz. Önünüze engel çıkaran kişilerle veya kontrolünüz dışında ortaya çıkan durumlarla uğraşabilirsiniz. Ayrıca üzerinize aldığınız sorumlulukların detay ve planlama kısmı da sizi bugün zorlayabilir. Aile fertlerinden destek talep edebilisiniz. 
 
Yengeç     22Haziran - 23 Temmuz
 
Bir gün önce başlamış olduğunuz işler, eğitimle ilgili adımlar veya yaptığınız anlaşmalarla alakalı düşünmeye ve üzerinde düzeltme ve durum değerlendirmesi yapmaya vakit ayırabilirsiniz. Kardeşlerinizle alakalı sizi üzen durumlar zihinsel ve sinirsel gerginlik yaratabilir. Hissettiğiniz engellenmişlik ve bezginlik duygusu yaşam enerjinizin azalmasına neden olabilir. 
 
Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Yarattığınız kaynaklar, kazanç sağlamak için attığınız adımlarla ilgili bugün değerlendirme sürecinde olabilirsiniz. Doğru bir planlama, detaylı bir çalışma yapmak isteyebilir; bütçenizle ilgili ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Aile içindeki yaşanan bazı meseleler de sizi bir karar aşamasına getirebilir. Ancak bugün son kararı almadan önce bir kez daha düşünmelisiniz.
 
Başak      24 Ağustos - 23 Eylül
 
Sizi yoran ve düşünmeye yönelten ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili değerlendirmeler yapabilir; ilerleyeceğiniz yolu belirmekle ilgili düşünceler içinde olabilirsiniz.  Ancak yeni bir hamle ve girişimde bulunmak için koşullarınız pek uygun görünmemekte. Aynı zamanda yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili durumlar size bazı sorumluluklar yüklenmenize neden olabilir. Karamsarlığa kapılmayın.
 
Terazi      24 Eylül - 22 Ekim
 
Sezgilerinizi doğru kullanarak bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelerle baş edebilir; iç sesinizi dinleyerek rahatlatacak çözümler üretebilirsiniz. Maddi konularda yaşamakta olduğunuz sıkıntılara yeni çözümler üretme amacıyla sizden güçlü kişilerden destek isteyebilirsiniz. Ancak talepleriniz olumlu karşılık bulamayabilir. Duygusal paylaşımlarınızda ise sizi zorlayan gelişmeler yaşayabilirsiniz.
 
Akrep    23 Ekim - 22 Kasım
 
Arkadaşlarınızla, grup çalışmaları içinde yapacağınız pek çok işiniz olabilir. Yardımlaşma, paylaşımlar adına tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluk ve projelerle ilgili eksik kalanları belirleyebilir; düzeltmeler yapabilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkinizde bir süredir askıya aldığınız veya uğraşı içinde durumlarla ilgili kararlar alabilirsiniz.
 
Yay           23 Kasım - 22 Aralık
 
İş hayatınızda bugün ticari faaliyetlerden uzak durmalısınız zira sizi zorlayan durumlar ve istediğiniz verimi alamayacağınız koşullar var. En iyisi eksikleri tamamlamalı; üzerinde uğraştığınız işlerin düzeltme ve değerlendirmesine odaklanmalısınız. Ayrıca bilinçaltınızı kurcalayan ve baskı yaratan durumlar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Kaygıdan uzak durmalı; dinlenmeye vakit ayırmalısınız.
 
Oğlak     23 Aralık - 20 Ocak
 
Yaşadıklarınızı olumlu ve olumsuz yönleriyle değerlendirmeye tabi tutabilir; gerek fikirsel gerek davranışsal durumunuzu gözden geçirebilir; beklentilerinizi değerlendirebilirsiniz. Ancak henüz yeni adımlar atmak için uygun koşullar içinde bulunmamaktasınız. Sevgiyi, aşkı deneyimlemekle ilgili bugün bazı zorluklar yaşayacak olmanız sınırlarınızı belirlemenize olanak sağlayabilir.
 
Kova         21 Ocak - 19 Şubat
 
İş ve maddi kazançlarınız üzerine odaklanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Ortak olduğunuz gelirler, kira gibi kazançların tahsiliyle ilgili zorluklar yaşanabileceği gibi yeni düzenlemeler yapmanızı gerektiren durumlarla meşgul olabilirsiniz. Ayrıca aile içi meselelerde huzuru yaratmak, geleceğinizi ilgilendiren durumlarla sağlam adımlar atmak adına bazı yeni fikirler üretebilirsiniz. 
 
Balık         20 Şubat - 20 Mart
 
İkili ilişki, işbirlikleri ve ortaklıklarla sizi uğraştıran durumlar halen devam etmekte. Ancak istediğiniz ilerlemeyi kaydetmekte ve karşı tarafla fikir birliğine varmakta bugün zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi toparlamak ve daha verimli bir hale getirmek için konsantrasyon sağlayabilir; eski bakış açınızdan sıyrılarak kendinize yeni ufuklar açabilirsiniz.