Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün kendinizi aile ve yuvaya dair değerlerinizi korumak zorunda hissedebilirsiniz. Fazla hassas ve duyarlı olmanız üstünüzde ki baskının sizi zorlamasına neden olabilir. Ani gelişen olaylar karşısında beklenmedik tepkiler verebilir ve ilişkileri koparma yoluna gidebilirsiniz. Aile ilişkilerinde sevecen, şefkatli tavırlar sergileyebilir, yaşadığınızın yeri güzelleştirmek isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde anlaşmalar, ortaklıklar ve işbirlikleri için uygun zemini bulabilirsiniz. Karşınızdakilerin istek ve taleplerini onlar dile getirmeden de anlayarak davranışlarınızı belirleyebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan ani gelişmeler, duygusal olarak tepkiler vermenize ve üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. İletişiminizde daha duyarlı ve sevecen bir ifade kullanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizde günün ilk saatlerinde destekler bulabilirsiniz. Hayal ettiğiniz hedeflere varmak için sezgilerinizin gücüne güvenerek hareket edebilirsiniz. Fakat ani değişen koşullar tepkilerinizi kontrol edememenize ve kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Sahip olduğunuz maddi manevi değerleri muhafaza etmek için mücadele edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda hareket etmeye başlayan bugünü hareketli ve enerjik geçireceğinizi işaret ediyor olabilir. İlişkilerde aşırı korumacı ve hassas davranabilir, çevrenizdekilerin duygu ve düşüncelerini hissederek duyarlılık gösterebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda gelişen olaylara tepki vermek isterken karşınızdakilerin sizi baskı altına almaya çalıştığını düşünebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gizli ilişkiler ve kulislerden destek görebilir, olayların arka planında kalmaya çalışabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden gelişmelere karşı tepkinizi göstermekte zorlanabilir, üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Aşırı hassasiyet göstermeniz ve kendi içinize çekilerek alınganlık yapmanız, kendinizi ifade edememenize ve çatışmalara yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İçinde bulunduğunuz sosyal gruplara ve arkadaşlıklara karşı korumacı ve hassas davranabilir ve buralardan gelişen ilişkilerden destek alabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere adımlar atabilir, yeni işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Fakat finansal konularda yaşanan ani krizler ideallerinizi gerçekleştirmenizi engelleyerek üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatleri kariyerinize yönelik olumlu çalışmalar ve desteklendiğiniz girişimler içinde bulunarak geçebilir. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen ilişkiler sizi daha başarılı ve mutlu kılabilir. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin aniden değişen tutumları, bir anda engellerle karşılaşmanıza ve duygusal sonlanmalara neden olabilir. Üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Görüş ve düşüncelerinizde aileye, yuvaya ve inançlara dair değerler ön plana çıkabilir. Hayata bakış açınızda daha hassas ve korumacı olabilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar alarak girişimlerde bulunabilirsiniz fakat beraber çalıştığınız kişiler ya da akrabalarınızın muhalefeti engellerle karşılaşmanıza yol açabilir. Duygusal baskı altında kalarak gerilim yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konularla ilgili girişimlerinizde hem ailenizden hem de gizli projelerden destek alabilir, sezgilerinizin de yardımıyla yatırımlarda bulunabilirsiniz. Fakat aşırı risk alarak yaptığınız eylemler sizi sıkıntıya sokabilir. Ekonomik sorumluluklarınız istediğiniz gibi hareket etmenizi engelleyerek, krizlere yol açabilir. Derin duygusal paylaşımlar içine girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; bugün olayların kontrolünü elinizde tutmakta zorlanabileceğinize işaret etmekte. Yeni gelişen işbirlikleri ve ilişkiler sizi desteklese bile ani gelişen olaylar karşısında beklenmedik tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenizdekilerin hassas ve alıngan tavırlarını anlamakta zorlanabilir, duygusal kopuşlar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ortamınızda hassas ve kırılgan olabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilere karşı korumacı tavrınız ve çalıştığınız yeri sahiplenmeniz çatışmalara yol açabilir. Bugün fazla alından ve duyarlı olabilir, olaylara ani ve beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Üstünüzde hissettiğiniz duygusal baskı gerilime yol açarak, kopmalara neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Romantik ilişkilerde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde hassasiyetiniz ön planda olabilir, sevdiklerinize karşı duyarlı, sevecen ve korumacı davranabilirsiniz. Hayallerinizin gerçekleşmesi için gereken desteği bulabilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Fakat ani gelişen olaylar girişimlerinizde engellere yol açabilir.