Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ortak gelirler, faiz, vergi gibi finansal işler günün büyük bir bölümünü meşgul edebilir. Kazançlarınızı ve harcamalarınızı dengelemekle uğraşabilirsiniz. Keyiflere fazla düşkünlük arzu ettiğiniz tatmini yakalamakta zorlanmanıza sebep olabilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarda sizi beklentiye iten gelişmeler veya güven arayışı içten içe huzursuzluk ve şüpheler yaratabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Halen karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler ve ortaklıkların önemine işaret ediyor. İstek ve arzularınızı yerine getirilmesi için uygun koşulları sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sizi kısıtlayan ve içinizden geldiği gibi hareket etmenizi engelleyen durumlar söz konusu. Biraz esnek olamaya ve diğerlerini de anlamaya çalışmalısınız. Maddi konularda yüksek beklentiye girmeyin.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün çalışma hayatınızda mali konular önemli bir yer tutabilir. Sizi zorlayan ödemelere, planlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz. Ortak olduğunuz gelirler, vergi, sigorta vb. içine alan işlerle uğraşabilirsiniz. Duygusal alanda sizi tatmin etmeyen ve güven telkin etmeyen ilişkilerle ilgili bir karara varmak isteyebilir; sorgulama sonrasında ayıklamalara gidebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta, sevgide tutkulu olabilir; isteklerinizi yerine getirmek için hırsla davranabilirsiniz. Ancak hedeflerinizle imkanlarınızı örtüştürmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla ilgili konularda duygusal tepkiler verebilir; dayanıklılık gösterebilirsiniz. Aileden gelen kaynakları doğru kullanmak adına atacağınız adımlar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Evde, aile içinde ve kariyerde bitiş ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Maddi manevi paylaşımların da devrede olduğu konular sizi meşgul edebilir. Derinlerde olan duygularınızla yüzleşebilirsiniz. Aradığınız huzuru, iş başarısı ve kazancı elde etmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Ortak olduğunuz işlerde bir yandan rekabet bir yandan uzlaşı gerektiren durumlar sizi bir hayli yıpratabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün zihinsel olarak yoğun geçecek bir gün sizi beklemekte. Anlaşmalar, eğitim ve içinde mali konuları da işlere odaklanabilirsiniz. Ayrıca kardeşlerinizle aranızda görüş farklılıkları yaratan durumlar söz konusu olabilir. Gelecekteki maddi güvenliğinizi sağlamakla ilgili bazı korkular yaşamanız söz konusu. Bu yüzden kazançlarınızı biriktirmek ve harcamakla ilgili içsel bir savaş verebilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün harcamalarınız her zamankinden daha fazla olabilir. Keyifleriniz, aileniz veya evinizden kaynaklı beklediğinizin üstünde giderleriniz olabilir. Gelecekteki güvenceniz için bütçenizi ayarlamaya bakmalısınız. İkili ilişkilerde ise var olan düzenlerinizi dönüştürecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Atacağınız adımları fevri alacağınız kararlar doğrultusunda değil birkaç kez düşündükten sonra uygulamalısınız. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın kendinizi rahat ifade edeceğiniz koşulları sağlamasına rağmen bugün ikili ilişkiler ve işbirliklerinde sorunlar yaşamanız mümkün. Sevgiden beklediğiniz huzur ve güveni bulmakta zorlanabilir; karşı tarafın kendine odaklı halinden şikayet edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki şüphelerden kurtulmak için öncelikle düşünce tarzınızı değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızı kurcalayan konular arasında para ve ilişkilerle ilgili sorunlar yatıyor olabilir. Ancak bugün bunlara çözüm bulabilecek güce ve konuma sahip değilsiniz. İleride gerçekleştirmek istediklerinizin ön çalışmalarını yapabilir; zihninizi programlayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar ve harcamalar da karşınıza çıkabilir. Ayrıca sağlığınızı tehdit eden yeme alışkanlığınıza dur demelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün bağlı olduğunuz veya yeni tanışabileceğiniz gruplar içinde vakit geçirebilirsiniz. Ancak beklentilerinizin yüksek oluşundan dolayı ilişkiler ve aranızdaki iletişim hayalinizdeki gibi ilerlemeyebilir. İş hayatında ise sizi güç savaşlarına sürükleyen durumlar kendinizi ifade etmeye ve gücünüzü ortaya koymaya zorlayabilir. Maddi manevi güven sağlamaya çalışabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda sorumlulukların artması sizi adeta kısıtlanmış gibi hissettirebilir. Maddi olarak sizi tatmin etmeyen durumlara bir çözüm üretebilir; kariyerinize yeni bir yön vermek adına yapılacak planlara odaklanabilirsiniz. Yurtdışını, medyayı ve hukuki konuları içine alan konularla ilgili rekabete açık bir dönemdesiniz. İşbirliği ve uyumdan yana olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğinizi ilgilendiren kararları alırken enine boyuna düşünebilir; size düşen sorumlulukların ağırlığını hissedebilirsiniz. Zihninizi kurcalayan eğitim, yurtdışı işler, yolculuklar için yakın çevrenizden size olan maddi manevi destekleri geri çevirmemeli; size sunulan bir fırsatmış gibi düşünmelisiniz. Duygusal paylaşımlarda yaşamakta olduğunuz zorluklar hedeflerinizde dönüşüme sebep olabilir.