Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Uzun bir süreden sonra bugün kendinizi neşeli, iyimser ve enerjik hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle sizi mutlu edecek ve hayattan keyif alabileceğiniz bir gün geçirebilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir, yaşamınızı etkileyen ani değişimler sizi cesaretlendirerek harekete geçmenizi sağlayabilir. Risk aldığınız konularda şanslı olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaklaşık bir ay önce yaptığınız konuşmalar, anlaşmalar, planladığınız yolculuklar veya eğitimlerle ilgili bugün tekrar gelişmeler olabilir. Evinizi güzelleştirmek, düzenlemek veya temizlemekle ilgilenebilir, sevdiklerinizi bir araya getirecek organizasyonlar yapabilir, keyifli sofralar kurabilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan durumlar sizi heveslendirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün aldığınız haberler sizi çok mutlu edebilir, bir süredir devam eden anlaşmazlıklar uzlaşmayla bitebilir, bir anda yapılan organizasyonlarla yolculuklara çıkılabilir, eski okul arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili yaklaşık bir ay öncesinde başlattığınız girişimlerin artık sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz, gelirlerinizi artıracak anlaşmalara gidebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanan ani gelişmeler sizi cesaretlendirerek adımlar atmanızı sağlayabilir. Bugün size keyif veren harcamalar yapabilir, imajınız için alış verişe çıkabilir ya da estetik merkezlerine gidebilirsiniz. Bir ay önce başlayan ilişkilerle ilgili tekrar gelişmeler yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kendinizi enerjik, hevesli ve cesur hissedebilirsiniz. Hayata bakış açınızı değiştirecek, farkındalık uyandıracak, geleceğe umutla bakacak gelişmeler yaşanabilir. Yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar alabilir, sorunları uzlaşmayla çözebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzle uğraşabilir, kendinizi daha güzel hissedebilir, ilişkilerden keyif alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaklaşık bir ay önce başlayan ve geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak girişimlerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bugün yaşanacak kadersel gelişmeler sizi mutlu edebilir, iç huzurunuzu yakalayabilir, ani gelişen finansal fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlıklardan gelişen ilişkiler keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Dernekler ve gruplar içinde organizasyon ve yöneticilik yetenekleriniz içinde ön plana çıkabilir, hedeflerinize varmanın sevincini yaşayabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerden alacağınız destekle cesaretlenerek harekete geçebilir ve fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanacak gelişmeler sizi umutlandırabilir. Ani gelişen fırsatlar iş ve sosyal hayatınızda ki girişimlerinizden olumlu sonuçlar almanızı, cesaretle harekete geçmenizi sağlayabilir. Yaklaşık bir ay önce yaşanan olayların hayatınıza kattığı bakış açısını tekrar değerlendirebilir, yeniden görüşmelere başlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Risk alarak giriştiğiniz eylemlerde bir anda şansınız dönebilir, kendinizi ifade edebileceğiniz ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizin sürprizleri keyfinizi yerine getirebilir. Finansal konularla ilgili bir süre önce başlatmış olduğunuz girişimlerin bugün sonuçlarını alabilir ya da yeniden değerlendirme yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yaklaşık bir ay önce ilişkiler, ortaklıklar ya da işbirliklerinde başlanan girişimler bugün tekrar değerlendirilerek farklı bir bakış açısıyla sonuçlandırılabilir. Başkalarının kazançlarının yönetimi size bırakılabilir ya da finansal kaynaklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinizle ve ailenizle yaşanan paylaşımlar sizi mutlu edebilir, keyfiniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş hayatınızda daha önceden başlamış ama bir şekilde sürüncemede kalmış işleriniz tekrar değerlendirilerek sonuca ulaşabilir. İşbirliklerinden ve ilişkilerden keyif alabilir, alacağınız ani haberlerle harekete geçme fırsatı bulabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olayların kontrolü sizin elinizde olmasa da beklentilerinizin gerçekleşmesi sizi mutlu edecektir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Beraber çalıştığınız kişilerle yaptığınız işbirliklerinin olumlu sonuçlarını alabilir, üstlendiğiniz projeleri başarıyla sonuçlandırabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili sürpriz gelişmeler sizi mutlu edebilir, kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Romantik ilişkilerde veya çocuklarla ilgili konularda bir süre önce başlayan gelişmeler tekrar değerlendirmeye alınarak son kararlar alınabilir.