Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.07.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san
 
Güne hevesle başladığınız işlerde hiç ummadığınız yön değişikliği olabilir. Vizyonunuzu geliştirecek olaylarla karşılaşma olanağına sahip olmanız farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Beklentilerinizi yüksek tutabilir adeta pembe gözlüklerle bakabilirsiniz. İlişkilerinizi ve para durumunuzu ilgilendiren alanlarda günün ilerleyen saatlerinde dikkatli olmalısınız. 
 
Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs
 
Ortak olduğunuz gelirler, eşin parası veya komisyon gibi finansal kazançlarınız bugün de ilgi alanınız içinde.  Alıştığınız ve düzenleriniz dışına çıkaracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz; iyi değerlendirmeye bakın. Beklentileri yüksek tutmadan temkinli ilerlemenizde yarar var. Akşam saatlerinde heyecan veren girişimler risk almanıza neden olabilir.  
 
İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran
 
Bugünlerde karşınızdakilerle gireceğiniz dialaoglardan öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Eşiniz, ortağınız veya danışmanlık aldığınız kişiler yaşantınıza vizyon getirmenin yanı sıra sizi farkındalığa iten önerilerde bulunabilirler. Eğitim, yurtdışı ve ticareti içine alan girişimlerde bulunabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde düşünce karmaşası yaşamanıza neden olan durumlar söz konusu. 
 
Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz
 
Bugün işinizle ilgili konularda yaratıcı ve vizyoner bir bakış açısında olabilir; ele aldığınız görevleri geliştirebilirsiniz. Birçok işi aynı anda yapabileceğiniz enerjiye de sahip olmanız çok çalışma getirebilir. Yurtdışı, eğitim ve medyayı içine alan konulardaki çalışmalarınız geleceğiniz adına pozitif olacak gelişmeler getirebilir. 
 
Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Yaratıcılığınızın atması gerek özel gerek sosyal hayatınızı olumlu etkiliyor. Hayatın keyiflerine yöneleceğiniz gibi yeteneklerinizi geliştireceğiniz; farklılıklarla donatacağınız çalışmalar yapabilirsiniz. Spekülatif kazançlar adına şanslısınız ancak risklerin de olduğunu unutmadan hareket etmeli; birçok olasılığı tahmin ederek girişimlerinizi yönetmelisiniz.
 
Başak            24 Ağustos - 23 Eylül
 
Eviniz, aileniz veya yerleşimle ilgili konular bugünlerde sizin için fazlasıyla meşgul edebilir. Yeni düzen kurmak adına bazı girişimler içinde olabilirsiniz. İşin finansal boyutunu halletmek adına bugün karşınıza değişik fırsatlar çıkabileceği gibi abartılı harcamalarda bulunmanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. 
 
Terazi            24 Eylül - 22 Ekim
 
Yakın çevreniz, kardeşleriniz, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi farklı boyuttan bakarak değerlendirme yapmanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Hayatı artık daha farklı ele almak isteyebilir; karşılıklı farkındalık getirecek konuşmalar yapabilirsiniz. Yolculuklar, medya ve ticari anlaşmalarla öneri ve teklifler size gelebilir. 
 
Akrep             23 Ekim - 22 Kasım
 
Bugüne kadar belki farkında olmadığınız veya kullanmadığınız yeteneklerinizden kazanç elde etme şansınız var. Ancak riskleri iyi hesaplayarak harekete geçmelisiniz. İş hayatında yurtdışı, eğitim ve ticari konularda tek başınıza karar alma isteği ağır basabilir. Gerekli bilgileri edindikten sonra atağa geçmeli; işin maddi tarafını göz ardı etmeyin
 
Yay                  23 Kasım - 22 Aralık
 
Burcunuzda halen ilerleyen Ay; sizi dinamik ve iletişimci kılmaya devam ediyor. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi, bir yolculuk planı veya yetenekli olduğunuz alanlardaki çalışmalar size heyecan katmakta ve keyif verecek fırsatlar getirmekte. Ancak beklentilerinizi yüksek tutmak akşam saatlerinde ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.  
 
Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak
 
İleriye yönelik beklentileriniz bilinçaltı kaygılarına neden olabilir. Ayrıca iş ve özel hayatınızla ilgili varmak istediğiniz hedeflerinizin geri planda ön hazırlıklarını yapabilir; alacağınız riskleri ve elde edeceklerinizin hesabını yapabilirsiniz. Eve, yerleşime ve aileye ait konulardan farkındalık yaratacak durumlar gündeme gelebilir.
 
Kova                21 Ocak - 19 Şubat
 
Gruplar içinde aktif ve katılımcı olacağınız süreçler devam ediyor. Yabancılar, eğitim ve medyayı ilgilendiren konularda kendinizi geliştireceğiniz fırsatları iyi değerlendirmeye bakmalı; heyecanla hareket etmek yerine kararlarınızı bu size ufuk açacak şekilde vermelisiniz. Fazlasıyla irtibatta olmak istenmeyen konuşmaların yapılmasına neden olabilir. 
 
 
Balık                 20 Şubat - 20 Mart
 
İş ve sosyal hayatınızda yoğun geçecek günler içindesiniz. Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili yeni durumlar ve deneyimler yaşayabilirsiniz. Maddi olarak size fırsat getirecek gelişmelerin yanı sıra yeteneklerinizi kullanmanıza olanak sağlayacak öneri ve teklifler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise evde hareketlilik söz konusu. Aile içindeki iletişim artabilir.