Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10,08,2013

Koç            21 Mart - 20 Nisan

Gün içinde sorumluluklar ve hizmet gerektiren işlerle halen ilgili olmaya devem etmektesiniz. Ay’ın boşlukta ilerlemesi sizi yeni girişimlerden uzak tutmalı; varolan uğraşıları tamamlamaya bakmalısınız. Akşam üstü karşıt burcunuza geçen Ay;  ikili ilişkiler, sosyal faaliyetler açısından sizi hareketli kılabilir. Sevdiğiniz kişilerle zamanınızı keyifli değerlendirebilirsiniz.

Boğa          21 Nisan - 21 Mayıs

Size keyif veren uğraşlar, arkadaşlarınız, çocuklarınızla yakınlığınız halen sürmekte; yerine getirilmesi gereken sorumluluklar ağır gelmemekte. Akşamüstü saatlerinden itibaren işbirlikleri, sizi işbirliğine ve uyuma zorlayan konular daha belirgin bir hal alabilir. Ayrıca başkalarına hizmet etmek, detay isteyen işlerle uğraşmak huzurunuzu kaçırabilir. Sağlığınıza daha fazla özen beklemekte.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Aileniz, eviniz, sizden hizmet ve ilgi bekleyen yakınlarınızla olan uğraşların artık sonuna gelmektesiniz. Akşam saatlerinden itibaren kendi keyiflerinize yönelebilirsiniz. Sosyal ortamlara, eğlencelere katılabilir; sevdiğiniz kişiyle sizi mutlu kılacak programlar yapabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün uyum, denge ve işbirliği gerektiren konular daha fazla gündeminizde olacaktır.

Yengeç     22Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevrenizle olan meşguliyetiniz devam etmekte; ilgi ve alakanızı kardeşleriniz, arkadaşlar ve akrabalarınız çerçevesinde tutmaktasınız. Bugün aranızda geçebilecek konuşma sizi daha dikkatli ve temkinli davranmaya yöneltebilir. Akşamüstünden itibaren uyum, denge ve işbirliği gerektiren konular daha fazla gündeminizde yer alabilir. Evinizde dostlarla hoş zamanlar geçirebilirsiniz.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi manevi değerlerinizle ilgili sorgulama yapmaktasınız. İstek ve arzularınızı gerçekleştirmek için fazladan çaba harcamanız gerektiğinin bilincindesiniz. Finansal konularda dengeleri sağlamak, var olan birikimlerinizi değerlendirmek adına ailenizden fikir alacağınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra keyfiniz artacak; sosyal alanda aktif olacaksınız.

Başak     24 Ağustos - 23 Eylül

Halen burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi ön plana çıkarmakta. Kendi istek ve görüşleriniz doğrultusunda işlerinizi düzenlemektesiniz. Bugün yeni girişimlerde bulunmak yerine tamamlanması gereken işlere yönelmek uygun ve verimli olabilir. Akşamüstü saatlerinden sonra maddi konular daha fazla gündeminizde olacak. Dostlar ve sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Terazi        24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler halen zihninizde. Aile, ev ve yakınlarınızı da içine alan konularda sizi fedakarlığa ve hizmete neden olan gelişmeler yaşanabilir. Gerek kendi gerek başkalarının sağlığını ilgilendiren sorunlar olabilir. Duygusal tepki vermek yerine akılcı davranmaya çalışmalısınız. Akşamüstünden itibaren burcunuza geçen Ay sizi daha sosyal kılacaktır. 

Akrep      23 Ekim - 22 Kasım

Gruplar, arkadaşlar ve yakınlarla gününüzü keyifli geçirebilirsiniz. Başkalarıyla dialoglar içinde olmanıza rağmen geleceğe dair düşünceler zihninizin bir bölümünü kurcalamaya da devam etmekte.  Hedeflerinizi gerçekleştirmek adına neler yapabileceğinizin ön çalışmalarını da yapabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra kendi içinize çekilebilir veya sevdiğiniz kişiyle baş başa olabilirsiniz.

Yay              23 Kasım - 22 Aralık

Ailevi konular, sağlığınız, düzen ve hizmet gerektiren işler halen sizi meşgul etmekte. Bugün önemli girişimlerde bulunmaktan kaçınmalı; var olan işleri tamamlamaya yönelmelisiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren değişen koşullar sizi rahatlatabilir; daha aktif ve sosyal kılabilir. Eğlence, dostlarla birlikte yer alacağınız organizasyonlar gündeminize keyif katabilir.

Oğlak      23 Aralık - 20 Ocak

Hedefinizde olanların işlerin ön hazırlıklarını ve planlarını yapmak için bir gün olabilir. Yurtdışı, yolculuklar ve iletişime dair konularda alacağınız haberler önümüzdeki günlerde yapılacaklar adına belirleyici olabilir. Akşamüstünden sonra daha sosyal ve hareketli olacağınız bir zaman dilimi başlayabilir. Aileniz, sevdiklerinizle birlikte keyif alacağınız organizasyonlar gündeme gelebilir.

Kova            21 Ocak - 19 Şubat

Ailevi konular, sorumluluklar sizi duygusal olarak yüklere sebep olabilir. Kurallar ve yerine getirilmesi gereken işler sizi huzursuz kılabilir. Ancak akşamüstü saatlerinden itibaren değişen enerjiler içinde bulunduğunuz koşulların da değişmesine neden olacak; kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Eğlence, yolculuklar ve yurtdışına ait işlerle daha fazla meşguliyetleriniz olabilir.

Balık           20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişiler ve işbirliklerinin sizi zorlayan koşulları içindesiniz. Karşınızdaki kişilerle uyumu yakalayabilmek adına fedakarlikların size düştüğünü bilincindesiniz. Eşin veya ortağın size olan manevi ihtiyaçlarının yanına akşam üstü saatlerinden sonra maddi olanlarda eklenebilir. Önümüzdeki günlerde finansal işlere daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Duygusal paylaşılmada dengeleri iyi ayarlamalısınız.