Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Geleceğe dair hedef ve projelerinizi gerçekleştirmek için ani fırsatlarla karşılaşabilir, arkadaşlarınızın desteğiyle yeni ilişkilere yönelebilirsiniz. Görüşlerinizi ifade ederken baskılarla mücadele etmek zorunda kalabilir, finansal sorumluluklardan dolayı düşüncelerinizi erteleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde statü ve sosyal çıkarlarınız gereği aile ilişkilerinden fedakarlık edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün işbirliği içinde olduğunuz kişilerle fikir uyuşmazlıkları yaşayabilir, karşılıklı inatlaşmadan dolayı girişimlerde engellerle karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize ulaşmak için kadersel ve beklenmedik destekler alabilir, kulislerin faydasını görebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinize muhalefet gelse de geleneksel yapınızı muhafaza etmeye çalışacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla ani organizasyonlar planlayabilir, geleceğe dair hedeflerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Fakat iş ortamınızdan ve çalışma arkadaşlarınızdan kaynaklanan muhalefetten dolayı düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ekonomik gelirlerinizle ilgili beklentileriniz gerçekleşmeyebilir, beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ilişkilerde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdakilerin koşullu sevgileri sizi mutsuzluğa ve sevgisizliğe yöneltebilir. Sevdiklerinizin sorumlulukları finansal konularda bağımsız kararlar almanıza engel olabilir. Fakat tutarlı ve kararlı tavırlarla iş ve sosyal yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapabilir, ani ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın ilişki de olduğunuz ya da işbirliği yaptığınız kişilerin desteğiyle yurtdışı, mahkeme, yüksek eğitimle ilgili konularda ani değişikliler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aile ve eve dair sorumluluklar kendinizi ifade etmenizi engelleyebilir. Karşılıklı inatlaşmadan dolayı girişimleriniz durabilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yaşanan çıkar çatışmaları huzurunuzu kaçırabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda yaşanan rekabeti ve krizleri çözecek ani fırsatlarla karşılaşabilir, iş arkadaşlarınızdan bağımsız bireysel kararlar alabilirsiniz. Fakat aldığınız kararları uygulamakta ve üstünde çalıştığınız anlaşmaların imzalanmasında engellerle karşılaşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş gruplarıyla aranızda çıkar çatışmaları yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün aşk ilişkilerinde ani fırsatlar ve hoş sürprizlerle karşılaşabilir, risk alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Fakat ekonomik konularla ilgili sorumluluklarınız ve gelirlerinizde ki kısıtlanmalar yaşamdan aldığınız keyfi ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmenizi engelleyebilir. Aile ve kariyer yaşamı arasında kalarak hangisini seçeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aile ile bir araya gelebilir, sürpriz ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde aldığınız sorumluluklar aile içi ilişkilerde kendinizi ifade etmenizi engelleyebilir. Gayrimenkuller, yatırımlar ve yaşam yerinizle ilgili aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir, girişimlerinizi durdurmak zorunda kalabilirsiniz. İletişiminizde gerilim yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ani gelen haberler ve yapılan anlaşmalar sürpriz aşk ilişkilerine yol açabilir, beklenmedik riskler alabilirsiniz. Gizli düşmanlar ve kulisler iletişiminizde engellere yol açabilir, yakın çevrenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili krizler maddi ve manevi değerlerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Sizi yolunuzdan alıkoyacak güçlere karşı koymalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konularla ilgili gelişmeler sürpriz yatırımlar yapmanıza neden olabilir. Fakat geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek üzere üstünüze aldığınız sorumluluklar gelirlerinizi kontrol etmenizi engelleyebilir. Arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. İlişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Alacağınız haberler, yaşamınızla ilgili hedeflerinize varmanız için size fırsatlar sunabilir. İlişkilerinizde beklentileriniz aniden gerçekleşebilir. Fakat üstlerinizin ve hayatınızda ki otoritelerin baskısı kendinizi ifade etmenizi engelleyebilir. İş ve aile ortamınız arasında kalarak istediğiniz girişimlerde bulunamayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda çıkar çatışması yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşk ilişkilerinizi ve yaşamdan aldığınız keyfi sorgulayabilir, sizin için önemli olan kişilerin sevgilerinden emin olmakta zorlanabilirsiniz. Mahkeme, yurtdışı, medya ve yüksek eğitimle ilgili konularda engellerle karşılaşabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerle uzlaşmakta sorunlar yaşayabilirsiniz. Ekonomik gelirleriniz beklenmedik desteklerle değişebilir.