Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Öğlen saatlerine kadar olan süreyi önemli işlerinizi halletmek için değerlendirmenizde yarar var. Cesaretiniz sayesinde daha atak olabilir; geleceğiniz, eğitim, yurtdışıyla ilgili konularla girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak gerek parasal gerek işbirliklerinde beklentilerinizi iyi ayarlamalısınız. Akşam saatlerinden itibaren ise aile içi ve sosyal hayatın getirdiği sorumluluklar öne çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda risk almaya meyillisiniz hatta bugün beklemediğiniz ödemelerle karşılaşabilirsiniz. Üstesinden gelmek için aile kaynaklarını veya birikimlerinizi kullanabilirsiniz. Öğleden sonra eksik kalan işlerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra yurtdışı, yabancıları içine alan konular, yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler önem kazanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün karşınızdaki kişilerin davranışları veya onlardan gelecek haberler sonrasında cesur kararlar alabilir; eğitim, anlaşma ve işbirliklerini ilgilendiren işlerle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bazı sorulara cevaplar bulabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren finansal konular ve duygusal paylaşımlarda size kriz yaratabilecek enerjilere açıksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İşinizle alakalı yeni girişimlerde bulunabilir; daha önce cesaret edemediğiniz başlangıçları yapabilirisiniz. Alıştığınız düzenleri değiştirecek adımları atabilir; sağlık temaları, beslenme veya bensel aktivitelerine bağlı yeni bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra ikili ilişkiler ve ortaklıklardan yana gelişecek durumlar tüm dikkatinizi o yöne çevirmenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatın keyifleri, aşk, sevgi ve çocuklarla ilgili yeni başlangıçlar içindesiniz. Bugün tüm cesaretinizi toplayarak isteklerinizi dile getirebilirsiniz. İrdelemeden ve hevesle atacağınız adımların uzun vadede size ne kazandıracağınız düşünmeden hareket edebilirisiniz. Akşam saatlerinden sonra işe ve ailevi konulardan kaynaklı sorumluluklar sizi etkileyebilir; daha gerçekçi davranmak zorunda kalabilirisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eviniz, aileniz ve yerleşimle alakalı sizi harekete geçiren durumlar söz konusu. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylar neticesinde hızlı karar alabilir; temkinli davranamayabilirsiniz. Sonradan karşınıza çıkabilecek durumları hesaplamanızda fayda var. Günün son bölümünde keyif alacağınız bir sürece girmektesiniz. Aşk, yaratıcılık ve yetenek isteyen çalışmalar sizi oyalayabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı işler, eğitim ve gelecek beklentilerinizle ilgili harekete geçecek; cesur adımlar atacaksınız. Risk almaya meyilli olmanız işinizi kolaylaştıracak; detaylı düşünmek yerine hızla karar alacaksınız. Ancak bu önemli kararları öğle saatlerine kadar tamamlamalısınız. Akşamdan sonra evde, ailevi hayatınızda sorumluluklar öne çıkacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda risk almaya yatkınsınız. Kazanç ve harcamaların dengesini sağlamanız gerekmekte. İş hayatınızda ön planda olmak, liderliği sağlamak için verdiğiniz çabaların maddi olarak size geri dönmesi inancıyla hareket ediyorsunuz. Geleceğiniz için atacağınız önemli girişimleri öğlene kadar yapmaya dikkat edin Akşam saatlerinden itibaren kardeşler, yakın çevreyle alakalı durumlar söz konusu.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün istekleriniz için cesur adımlar atabilirsiniz. Risklerden çekinmeyecek; iyimserliğinizi koruyacaksınız. Yurtdışı, eğitim ticari konularda sizi hamle yapmaya yönelten gelişmeler olabilir. Fikirlerinize bağlığınız sizi yanlış yönlendirebilir; hayale sürükleyebilir. Dikkat. Akşam saatlerinden itibaren maddi konular önem kazanabilir. Gelir gider dengesini ayarlamanız gereken zamanlar başlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizle alakalı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ancak yeni bir girişimde bulunmadan önce ön hazırlık aşamasını doğru yaptığınızdan emin olmalısınız. Akşam saatlerinden burcunuza geçen Ay ile birlikte ihtiyacınız olan güce sahip olacaksınız. Kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sosyal çevrede oldukça aktif olduğunuz bir süreci tamamlamak üzeresiniz. Ekip çalışmaları, grup faaliyetlerinde kendinizi yeteneklerinizle öne çıkarabilirsiniz. Hem kendi gelişimize hem de başkalarınkine yardımcı olacaksınız. Akşam saatlerinden itibaren kendi içi dünyanıza çekilebilir; sorumlulukları yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşamaya çalışın. Karamsarlık uzak durun.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınız bugünlerde oldukça yoğun geçmekte. Fazla irdelemeden, risk alarak attığınız adımlar olabilir. Bugün sizin için çalışan kişilerle kuracağınız işbirlikleri gündeminizde olabilir. Onlardan alacağınız cesaretle iyi işler çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren arkadaşlar, gruplarla vakit geçirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde hedeflerinizle ilgili yenilikler var.