Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Öğlene kadar olan süreyi eksik bıraktığınız işlerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ikili ilişkiler, sosyal ortamlar daha fazla önem kazanabilir; uyumlu ve işbirlikçi davranacağınız gelişmeler gündeminize gelebilir. Ancak akşam saatlerinde vereceğiniz tepkilerde kontrollü olmaya bakmalısınız zira duygusal çalkantılar, sevgi bağlarında ani kopuşlar yaşamaya açıksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk saatlerinde çocuklarla, sevdiklerinizle ve size keyif veren gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra gerek iş hayatı gerek sosyal yaşantı adına zorunlu olarak yapmanız işlere yönelebilirsiniz. Hizmet amaçlı sosyal uğraşlar, sanat içerikli çalışmalar, toplantı gibi organizasyonlara katılabilir veya sağlık, bakım gibi kendi ihtiyaçlarınız üzerine odaklanabilirsiniz.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerini eviniz, aileniz ve onların ihtiyaçlarıyla ilgilenerek geçirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sizi mutlu kılacak işlere, hobilerinize yönelebilir; çocuklar veya sevdiğiniz kişiyle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Uyumlu ve işbirlikçi tavırlarınız sayesinde ilişkilerinizde yenilenmeler yaşanabilir; size yeni ufuklar açacak farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Ani tepki vermeye ve kararlara açıksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde eğitim, zihinsel çalışmalar veya yakın çevreyle alakalı işlerle ilgilenebilir; sonrasında evinizi, ailenizi içeren konulara yönelebilirsiniz. Son günlerde yaşadığınız olayların sonucu olarak bazı kararlarınız olabilir; uyum ve işbirliğinden yana davranarak çözmeye çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde gelişmeler sizin kontrolünüz dışına çıkabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Para konuları günün ilk bölümünde biraz canınızı sıkabilir; planlı davranarak üstesinden gelebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren eğitim, yolculuklar veya yakın çevre ilişkilerinizde yeni gelişmeler yaşayabilir; size keyif veren ziyaretler yapabilirsiniz. Sanat, yaratıcılık isteyen faaliyetlerle uğraşmak için vaktiniz olabilir. Akşam saatlerinde aniden değişen koşullar sizi gergin kılabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk saatlerini kendinize ayırarak veya yapmanız gereken işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. Maddi konuların gündeme gelmesiyle birlikte daha aktif olabilir; yeteneklerinizi kullanarak kazançlar elde edeceğiniz çalışmalara yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ani çıkan borçlar huzursuz edebilir; eşin duygusal tepkilerindeki anilik ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde kendinize dönük ruh haliniz Terazi burcuna yani burcunuza geçen Ay ile birlikte değişebilir. Sosyal organizasyonlara katılabilir; işbirlikçi tavırlarınızla uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde oldukça dikkatli olmalısınız; eşin fevri ve kırıcı davranışları duygularınız ve mutluluğunuzu olumsuz etkileyebilir. Sizi derin düşünmeye ve yeni kararlar almaya itebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde gruplar içinde yapılacak işlerle ilgilenebilir; eksik bıraktığınız çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ilişkilerinizde göz ardı ettiğiniz konulara yönelebilir belki yalnız kalarak düşünmek isteyebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz duygularınızla başa çıkmanız zor olabilir. Kendinizi rahatlatmaya çalışmalısınız zira istemediğiniz ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk bölümünü iş, sağlık veya hizmet içeren konulara ayırabilir; yarım bıraktıklarınızı tamamlayarak verimli kullanabilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlar, sosyal organizasyonlar ve grup çalışmaları için uygun vakitler olabilir. Keyif alacağınız faaliyetler, sanat, gezi programları yapabilirsiniz. Ancak sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde bazı pürüzler ve sorunlar oluşabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim veya medya alanında yapmanız gereken işlerinizi sabah saatlerinde yerine getirebilirsiniz. Öğleden sonra sosyal ortamlarda bulunmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek size keyif verebilir; işle ilgili beklentilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile içinde yaşanacak gerginliklere karşı dikkatli olmalı; kontrolünüzü kaybetmemeye çalışmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde finansal konularda tamamlanması gereken işler gündeminizde olabilir. Duygusal paylaşımlarınızda sizi huzursuz eden duygularınız öğleden sonra farklı bakış açınız sayesinde olumluya dönebilir. Uyuma ve işbirliğine yönelik davranışlarınız varolan sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Ancak ani gelişmeler karşısında yine de tutarsız hareket edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde eşiniz, ortağınızla ilgili sizi endişeye sürükleyen konuşarak çözüme ulaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra bu çabalarınızın meyvesini alacağınız gelişmeler olabilir. Finansal konularda yapılacak işbirlikleri ve görüşmeler olabilir. Ancak hem fikir olmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda beklediğinizi bulamamak gerginlik yaratabilir.